Ačiū, merginos, apie idėją apie tą siūlą prakišamą! Tokių patarimų ir laukiau : Šaunuolės, kad pasidalinot!
Norėčiau ir aš į tuos kursus nueiti, nes yra man dar daug neaiškumų, bet šį kartą niekaip neišeina...
Gal dar pasidalinsit patirtimi, pvz. kai jungiat 2 juostas, perkišat kilputes vieną per kitą, ir pačioj pabaigoj lieka paskutinė perkišta kilputė. Kaip ją užbaigiat? perkišat siūlą, užrišat, o paskui apneriat viską aplink? va tokį jungimą kaip užbaigiat man įdomu, kaip šitam paveikslėly
http://show.7ya.ru/p...PhotoID=1217839
QUOTE(egliosha @ 2009 10 25, 22:46)
na as prasikacialinau perkist neistraukiant vaseliopastumdau per ta kilpa ir perkisu
na is vilnos tikrai sunkiau turetu but, nes jie stovi vos ne(bandziau nert zaisla is namines vilnos, tai nei kimst nereikejo ).
na is vilnos tikrai sunkiau turetu but, nes jie stovi vos ne(bandziau nert zaisla is namines vilnos, tai nei kimst nereikejo ).
Iš to džiaugsmo, kad pagaliau išėjo visai nebuvo sunku. Tik negalėjau patikėt, kad tą vašiuką reikia tiek kartų periminėt.
QUOTE(sunnyday @ 2009 10 22, 09:13)
As tai prisimezgu daug tu juostu, aisku visas nuimu nuo sakuciu, o paskui ant stalo ar lovos pasitiesiu ir jungiu. Man tai jokiu problemu nesudaro
QUOTE(norwa @ 2009 10 22, 20:34)
As irgi prisimezgu po to ant stalo deduos ir jungiu.
Ledum mokykis su sakute, visiskai nesunku,kai ipranti tai greit einasi megzt Sekmes moksluose
Ledum mokykis su sakute, visiskai nesunku,kai ipranti tai greit einasi megzt Sekmes moksluose
Kaip žinot, kokio ilgio juostas nert? Ar skaičiuojat kokiais nors būdais, ar tiesiog prisineriat ilgesnių, o kiek lieka nuardot? Nėrimo principą supratau, jungimas irgi maždaug aišku, bet ilgis tai mistika
QUOTE(simre @ 2009 10 28, 20:14)
Kaip žinot, kokio ilgio juostas nert? Ar skaičiuojat kokiais nors būdais, ar tiesiog prisineriat ilgesnių, o kiek lieka nuardot? Nėrimo principą supratau, jungimas irgi maždaug aišku, bet ilgis tai mistika
Šiandien buvau kursuose.
Tai ten mergina viską suskaičiavus pagal raštuką.
Nors aš prieš tai dariausi antrą ilgesnę juostytę ir ardžiau. Irgi gerai buvo.
Nežinojau, kad suneriant dvi juosteles tokiu raštu jungti reikia iškart mezgant antros juostelės kraštuką. Gal aiškiai parašiau.
Tikiuosi panelė Prym nesupyks už pasiskolintą nuotrauką. Nuostabus šalis.
QUOTE(simre @ 2009 10 28, 19:14)
na manau reikia nusinert pavyzdi kaip ir kiekvienam mezgime, nes viskas priklauso nuo siulo storio, tasumo
As pirma juosta nusimezgu ir ziuriu kokio ilgio man reikia mezginio,patempiu,jei reikia nuardau,nes visi siulai nevienodai tempiasi,vieni daugiau tysta kiti maziau.Galima sakyti kad pirma juosta darausi kaip pavyzdi
Sveikos, nėrėjėlės.
Buvau šiandien "ekskursijoj" Kaividoj (Kaune virš "Pasimatymo"). Jei kam aktualu -- ten nėrimo šakutės po 15 Lt.
Tos pačios Prym, kaip ir visur Lietuvėlėj, ale kiek teko matyt -- panašu, kad kaina mažiausia. Kiek turi -- neklausiau
Buvau šiandien "ekskursijoj" Kaividoj (Kaune virš "Pasimatymo"). Jei kam aktualu -- ten nėrimo šakutės po 15 Lt.
Tos pačios Prym, kaip ir visur Lietuvėlėj, ale kiek teko matyt -- panašu, kad kaina mažiausia. Kiek turi -- neklausiau
laba noriu paklausti kur klp galima nusipirkti sakute. pralaksciau keleta parduotuviu ir ne vienoij neradau. is anksto dekui uz atsakyma.
QUOTE(kvartetas @ 2009 10 31, 16:19)
laba noriu paklausti kur klp galima nusipirkti sakute. pralaksciau keleta parduotuviu ir ne vienoij neradau. is anksto dekui uz atsakyma.
Klaipedoj pirkau prie vaiku pasaulio esancioj siulu parduotuvytej(ten dvi mazytej panasios lyg yra, tai abiejose klauskit)priesais trecia poliklinika kaina 19 litu buvo rugseji
QUOTE(Ledum @ 2009 10 28, 21:31)
Šiandien buvau kursuose.
Nežinojau, kad suneriant dvi juosteles tokiu raštu jungti reikia iškart mezgant antros juostelės kraštuką. Gal aiškiai parašiau.
Nė kiek. Negi pyksi už progą maivytis
Ten buvo mano pirmas darbas, tai tiesiog nunėriau gabalą ir žiūrėjau, ar išeina pečius apgaubti ir paskui dar 20 cm panėriau, nes truputį nuo tokio rašto traukiasi.
QUOTE(kvartetas @ 2009 10 31, 17:19)
Aš pirkau iš kasiulai.lt, Prym, reguliuojamų dydžių, 20+ Lt.
Čia mano antrasis darbas šakute, dovana močiutei:
Dabar planuose suknelė
aha pries [oloklinika zinau tas dvi parduotuvikes. tik jos sestadieni nedirbo, tai ibegau kur rimi parduotuves viduij siulukus pardavineja. ten turejo tokia paprasta kaip vieline, nesireguliuoja dydziai ir t.t. kainavo 10lt. tai nusprendziau nepirkti. nes noriu kad butu universalesne ir reguliuotusi . dekui paziuresiu dar tose dviejose kitose gal tures
labai daili skara
man paciai kazkaip nepatinka is daug atskiru detaliu nert, matyt del to, kad paskui labai daug laiko uzima graziai sutvarkyt nukarpytus siuliukus
man paciai kazkaip nepatinka is daug atskiru detaliu nert, matyt del to, kad paskui labai daug laiko uzima graziai sutvarkyt nukarpytus siuliukus