Įkraunama...
Įkraunama...

Nėrimas šakute 2

QUOTE(inc @ 2011 11 26, 17:42)
nu žinokit, šios temos dėka ir cacuko pamokyta išmokau kaip su ta šakute tvarkytis biggrin.gif
tad pirmas mano dirbinukas - skraistelė dukrytei krikštynoms  ax.gif dėkui jums visoms  4u.gif
o dabar jau bandau šalį mamai nert  smile.gif

Nu va kaip graziai gavosi 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labukas labai susidomejau ir grozejaui visu darbeliais, ir labai noreciau ismokti su sakute nerti... Tik va kokius siuliukus patartumete salikui nusipirkti? 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės,
O aš va prisinėriau žvaigždučių krūvą ir nesugalvojau kaip jas panaudoti ir gražiai sujungti. Teks mokytis draugauti su vąšeliu... Gal kam kils kokių minčių blush2.gif

Va tokios žvaigždutės, tik man gavosi ne žvaigždutės o jau visos žvaigždės

user posted image

Atsakyti
QUOTE(songaila @ 2011 12 26, 00:05)
Sveikutės,
O aš va prisinėriau žvaigždučių krūvą ir nesugalvojau kaip jas panaudoti ir gražiai sujungti. Teks mokytis draugauti su vąšeliu... Gal kam kils kokių minčių  blush2.gif

Va tokios žvaigždutės, tik man gavosi ne žvaigždutės o jau visos žvaigždės

user posted image

labia grazu thumbup.gif superinis papuosimas ant kaledines eglutes wub.gif ypac baltos spalvos......
Atsakyti
Aš jas būčiau iš karto jungusi apnerdama ir dariusi šalį ar bliuzelę (priklausomai nuo snaigių dydžio)
Atsakyti
Tai va, konsultavausi su mergaitėmis, bet vistiek neįkirtau kaip jungti neriant... Kas vienam paprasta ir akivaizdu, kitam atrodo neįkandama mįslė doh.gif Tai man buvo antras variantas. Dabar gal jau gal ir sujungčiau, bet čia ne bėda, galima gal ir šiaip kaip nors sujungti, reiks pavarijuoti, tik tas nėrimas ardymas gadina prekinę žvaigždučių išvaizdą
Atsakyti
Gal jau pasikartosiu su klausimu, bet gal nesupyksit

Ar čia šakute šitas šalikėlis megztas?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(songaila @ 2011 12 27, 22:37)
Gal jau pasikartosiu su klausimu, bet gal nesupyksit

Ar čia šakute šitas šalikėlis megztas?

Aš ne profė, bet panašu, kad su šakute. Išnertos dvi plačios juostos ir sujungtos tarpusavy mirksiukas.gif

o gal galėtum pasidalint schemute tos žvaigždės? blush2.gif
Atsakyti
Niu reiks tada kokių minkštų siūlų pasipirkti ir pamėginti kas čia gausis, nes daba tai tik tokie pliurzaliukai susimezga.

Prašau, žvaigždutės schema:

user posted image
Atsakyti
Laba diena,
gal galite pasakyti kiek mazdaug siuliuku (m) reikia nusinerti tokiu budu skara ar svarkeli (pvz.: 24 lange Lingvitos juodas)? pvz.:Kid mochair (Svoris: 25 g Metražas: 240 m) kiek matkiuku reikia?
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2009 09 05, 23:11)
manau kad sitas, tik jungimas mandresnisuser posted image
user posted image

Va šitą jungimą dar noriu išstudijuoti, bet kadangi vašeliu nelabai dar įgudusi, gal kas galėtų pakomentuoti, kaip tą mandresnį sumezgimo motyvą išmegzti?
Papildyta:
QUOTE(simuonele @ 2009 09 05, 16:14)

user posted image

Įveikiau šį raštelį, ogal kas turit kokį modeliuką su juo (ne skraistės, o kokio megztukėlio)?

Beje mačiau mergaitės labai gražiai suknutes neria, o kaip nuo tos juostelės virbalais pradedade? Paprastai kaip nors surenkate akis ir mezgate, ar yra koks spec triukas, kad gražiai pereitų. Dar man mįslė kaip kraštus dailiai reiks susiųti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo songaila: 10 sausio 2012 - 11:54
QUOTE(songaila @ 2012 01 10, 12:57)
Va šitą jungimą dar noriu išstudijuoti, bet kadangi vašeliu nelabai dar įgudusi, gal kas galėtų pakomentuoti, kaip tą mandresnį sumezgimo motyvą išmegzti?
Papildyta:

Įveikiau šį raštelį, ogal kas turit kokį modeliuką su juo (ne skraistės, o kokio megztukėlio)?

Beje mačiau mergaitės labai gražiai suknutes neria, o kaip nuo tos juostelės virbalais pradedade? Paprastai kaip nors surenkate akis ir mezgate, ar yra koks spec triukas, kad gražiai pereitų. Dar man mįslė kaip kraštus dailiai reiks susiųti.

OOOOOOOOOOOOO kap grazu nu drauge mokysi tu mane kada veliais vakarais kai vaikai uzaugs:))))))))))
Atsakyti