Ačiū, mielosios, už širdį glostančius žodžius
QUOTE(bastinga @ 2011 01 28, 13:14)
O kokius siulus naudojot siam groziui ?
Nusinėriau nėrimo šakute liemenę. Tik mezgimo siūlais nėriau, gana storais, tai tokio standumo nėra. Žodžiu nusinėriau ir nebežinau ką toliau daryti? Galvojau, kaip gražiai pabaigti, kad galėčiau ar užsisegti ar užsirišti šia liemenę. Gal turit kokių minčių? Dar čia gal ir apnerti reiketų? O siūlas margas toks, gal gražiau vienspalvė būtų atrodžiusi...
Foto nelabai aiškiai matosi...
Foto nelabai aiškiai matosi...
QUOTE(cacukas @ 2011 02 15, 11:02)
Nusinėriau nėrimo šakute liemenę.
Gražu marga Panašiai margą megztuką neseniai mezgiau. Aš siūlyčiau apnert visus kraštus kad ir paprasta pynute, kraštai tvirtesni būtų. O ties krūtine įsiūčiau tamsiai violetines juosteles, kad bantu susirištų
QUOTE(anny @ 2010 12 07, 13:52)
Labas, o iš kokių siūlų šitos grožybės?
QUOTE(bastinga @ 2011 01 28, 13:14)
Apakus... NEREALIAI... Stulbinantis grozis...
QUOTE(uogyte @ 2011 02 16, 17:41)
Labas, o iš kokių siūlų šitos grožybės?
Kašmyras - taip rašė, labai švelnus nesipūkuojantis siūliukas.
labai grazus rastas, kokio plocio naudojot sakute ir dar gal shemute galit ikelt
Papildyta:
NUOSTABUS SALIS
Papildyta:
QUOTE(anny @ 2010 12 07, 14:52)
NUOSTABUS SALIS
kokie grožiai man visi nėrinukai šakute
Labas, auksarankės
Ar priimsit dar vieną susidomėjusią? Dar tik pradedu mokytis nerti šakute, tad dar neturiu ko parodyti Vakar pati "susikonstravau" šakutę, o šiandien mokausi pradmenų Toli man iki jūsų, bent pasidžiaugsiu jūsų darbeliais
Ar priimsit dar vieną susidomėjusią? Dar tik pradedu mokytis nerti šakute, tad dar neturiu ko parodyti Vakar pati "susikonstravau" šakutę, o šiandien mokausi pradmenų Toli man iki jūsų, bent pasidžiaugsiu jūsų darbeliais