mezgiau ir as megztini, kurio apatine dalis - sakute. juostos nebuvo is trumpuju, o kad jos nesipainiotu - susegiau ziogeliais. turiu tokius kelis didelius.
kitas variantas, kuri irgi isbandziau, perveriau siula, tai irgi nsipainiojo.
tas juosteles susisukimas labai priklauso nuo siulu. pvz.: moheriniu man net nesisuko, grazios plokscios juosteles gavosi. tik sujungimo kluasimai (juostaliu galu) man
Sveikutės
pasigirsiu savo pirmu blynu
pasigirsiu savo pirmu blynu
Akinomra, gražus dabelis
QUOTE(ratuto @ 2010 08 23, 07:52)
Dar atsiminiau. Kai pabaigdavai juostos dalį, ją iš karto apnerdavau, taip ir karto matyti, kiek tos šakutinės juostos lankų turi, lengviau orientuotis, kiek dar liko, ir tuo pačiu susiskaičiuoti, kiek nerti.
Labas, aš nunėrus juostą ją iškart prineriu prie ankstesnės. Niekaip neįskaitau aprašymo tokiom smulkutėm raidytėm. Lyg rašo, kad sumegzti kabliuku arba susiūti vieną su kita. Primezgant lyg ir tvirčiau atrodo. Ir sumezginėjant neįžiūriu kiek kilpučių kartu reikia su tam tikru kiekiu užmetimų, kad mažiau banguotų.
Liemenei juostas reikia sunerti viena su kita taip: sudėti dvi juostas šalia (juostos jau turi būti apnertos raštu pagal schemą), durti su vašeliu į apatines juostos pirmą akį, tada i viršutinės juostos pirmą akį ir sunerti kartu žemu stulpeliu. Bent jau aš taip daryčiau, sekmės
O čia mano pirmas bandymas šakute
Antras
Trečias
O čia mano pirmas bandymas šakute
Antras
Trečias
Labai gražūs darbeliai
Ir aš užsikrėčiau, buvau kursuose-pradžiamokslyje, tai dabar narplioju
Ir aš užsikrėčiau, buvau kursuose-pradžiamokslyje, tai dabar narplioju
mano pirmas darbelis sakute
QUOTE(Zuviukas:) @ 2010 10 08, 18:16)
mano pirmas darbelis sakute