Įkraunama...
Įkraunama...

Nėrimas šakute 2

QUOTE(ratuto @ 2010 08 17, 19:52)
Killing, vat sijoną nėrei,. kur darei sujungimus? Šone? Užpakaly?..ir kaip sekėsi?

Dariau šone. Nors dabar galvoju, gal būtų buvę geriau nugaroje daryti. Mano sijonas iš tokių storokų siūlų, tai kažkaip tas šonas, kuriame sujungimas, gaunasi sunkesnis ir kitaip krenta, nei kitos sijono vietos. Gal iš šalias ir nelabai tai matosi, bet apsivilkus jaučiasi, kad būtent ta vieta yra "kitokia".
Atsakyti
man tie esami ir būsimi sujungimai visą džiaugsmą atima.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Killing_me_softly @ 2010 08 17, 21:38)
Dariau šone. Nors dabar galvoju, gal būtų buvę geriau nugaroje daryti. Mano sijonas iš tokių storokų siūlų, tai kažkaip tas šonas, kuriame sujungimas, gaunasi sunkesnis ir kitaip krenta, nei kitos sijono vietos. Gal iš šalias ir nelabai tai matosi, bet apsivilkus jaučiasi, kad būtent ta vieta yra "kitokia".

QUOTE(ratuto @ 2010 08 17, 22:52)
man tie esami ir būsimi sujungimai visą džiaugsmą atima.. unsure.gif

Labas, pagalvojau, kad galima daryti sujungimus abejuose šonuose, tada turėtų tolygiau kristi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledum @ 2010 08 18, 09:05)
Labas, pagalvojau, kad galima daryti sujungimus abejuose šonuose, tada turėtų tolygiau kristi.  smile.gif

Gal taip ir geriau būtų g.gif Mano tas sijonas buvo "pirmas blynas" su šakute, tai šiek tiek prisvilęs gavosi smile.gif

Nors jei siūlai ploni, gal normaliai kristų ir darant tik vieną sujungimą. Kaip minėjau, maniškiai buvo storoki, tai tas sijonas nemažai sveria.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Killing_me_softly: 18 rugpjūčio 2010 - 09:21
QUOTE(Killing_me_softly @ 2010 08 18, 10:20)
Gal taip ir geriau būtų g.gif Mano tas sijonas buvo "pirmas blynas" su šakute, tai šiek tiek prisvilęs gavosi smile.gif

Nors jei siūlai ploni, gal normaliai kristų ir darant tik vieną sujungimą. Kaip minėjau, maniškiai buvo storoki, tai tas sijonas nemažai sveria.

Butu idomu pamatyti rezultata rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
Na galima daryt ir be sujungimu t.y. tas juostas deti ne horizontaliai, o vertikaliai.
Atsakyti
QUOTE(KristinuleV @ 2010 08 18, 10:50)
Butu idomu pamatyti rezultata  rolleyes.gif  ax.gif

Bandau pasirodyti. Tik nuotraukose jis nekaip atrodo, realybėje man gražesnis blush2.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
grazus grazus smile.gif)))) bigsmile.gif spalvų derinukas tobulas smile.gif)))

sunny day, bet jei vertikaliai, gal tokio kritimo nebut?

jetus, tokis sijonas ilgas...plevesuojantis..aaAAAAAAAAAAaaaaaaaaa

Killing, kokius siūlus naudojai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ratuto @ 2010 08 22, 20:25)
Killing, kokius siūlus naudojai?  ax.gif

Oi nepasakysiu, kokie siūlai. Senokai juos pirkau. Šiaip nieko mandro: sudėtis - sintetika, tik tiek kad pats siūlas toks plokščias. O pirkau gariūnuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Killing_me_softly: 22 rugpjūčio 2010 - 20:05
mhm..matos, kad sintetika..krenta taip puikiai.. nu reiktu man bandyt ilgą juodą plazdanti tokį..liuliuojantį... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ratuto @ 2010 08 08, 00:47)
Sveikutės. Jungiuos. Regis užsikabliavau  doh.gif
Vakar nakčia radau temą, perskaiciau. Šiandien perpiet jau laikiau rankose šakutę. Vakare pradėjau mokytis. rankose laikau šalikėlį. Ryt bandysiu kepurę.. Na bet siekiai mano dideliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...
Taip noriu, kad žandikaulis girgžda.. Merginos, kur schemas radot? 10 metru juostele? Manau ant šakutės netilpo..ar klystu? O sujungimų nesimato.. wub.gif
Dieviškai gražu...
ir..Panel Prym, kiek siūlų sunaudojai? Kokiu?
negaliu atsigrozettttt  wub.gif
Papildyta:
pamačiau, kad modelis Tatjanos Radionovos..paieskojau..RADAU RADAU smile.gif))

Čia: http://www.devichnik...ing080513.phtml
Papildyta:
mhm..skaitau darbo eigą ir ni velnio nesuprantu tų trumpinių.. panele PRYYYYYYYYYYYYYYMMMMMMMMMMMMMMMM...a Tavo schema iš čia ar radai lietuviškesnį paaiškinimą?  ax.gif

Aš nėriau viens prie vieno pagal schemą. Kažkur buvau jau įkėlus, bet neatsimenu, kur.
10 metrų tikrai netilpo. Susiskaičiavau, kiek kilpų iš viso pagal raštą reikės. Iš pradžių nėriau, kiek išėjo iš kiekvieno kamuoliuko, o paskutinę atkarpą jau skaičiavau, kad būtų tiksliai. Juostos gale palikau ilgesnį siūlą ir sujungiau tarpusavyje.
Siūlų suėjo 410 g, ir dar galiuko pritrūko kraštų apnėrimui, bet tokių pat nebegavau, tai toks ir liko.
Tikiuosi, pagelbės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panelė Prym: 23 rugpjūčio 2010 - 06:50
ačiūūūūūūūūūūūūū, panele Prim smile.gif))

Kol kas nežinau kiek, bet tikrai pagelbėjai.. friends.gif
Atsakyti