Įkraunama...
Įkraunama...

Nėrimas šakute 2

Oho, kaip toli buvo nuslinkusi šakutės tema doh.gif

QUOTE(Gerbera123 @ 2010 03 01, 14:23)
Gaila, bet nemoku gražiai mezginių nufotografuoti.... sad.gif Mano nuotraukose kažkodėl nelieka nei pusės realaus vaizdo... Bet vis tiek įdėsiu foto, kokias turiu smile.gif

Labai man gražus tas raštas buvo, užsiėmiau megzti dovanų ir taip gražu man buvo, taip gražu smile.gif svajojau, kaip ir sau tokį kitai žiemai nusimegsiu.... Bet kol baigiau tas visas gėlytes knebinėti, nusprendžiau, kad tiek to, apsieisiu pati ir su kokiu paprastesniu  lotuliukas.gif Labai labai daug krapštymosi. Bet vis tiek šitas raštas man labai gražus...  smile.gif

Labai gražus raštas, dovanos gavėja turėjo labai džiaugtis.

Aš irgi nusikabliavau šakutinį šalį, kurio labai labai seniai norėjau:
user posted image
user posted image

Šakutinės juostos ilgis buvo 10 su trupučiu metrų.
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2010 05 31, 08:02)
Oho, kaip toli buvo nuslinkusi šakutės tema doh.gif
Labai gražus raštas, dovanos gavėja turėjo labai džiaugtis.

super drinks_cheers.gif toki grozi pamacius, net paciai norisi susirasti pamirsta sakute:)
Atsakyti
QUOTE(delfinyte @ 2010 05 31, 08:32)
super drinks_cheers.gif  toki grozi pamacius, net paciai norisi susirasti pamirsta sakute:)

Ačiu 4u.gif Išsitraukiau aš ją karts nuo karto, labai jau man gražu. O čia dar ir briuge įkombinuota, tai išvis wub.gif
Atsakyti
Laba diena auksarankės 4u.gif
Varvinu varvinu seilę.... ax.gif Gal kuri pasakytų kaip angliškai vadinamas nėrimas šakute? Bandyčiau per youtube pasiieškoti pamokėlių, nes kol kas pradžiamokslis dar tamsus miškas blush2.gif
Atsakyti
Būna įvairių pavadinimų, esu radus: hairpin lace, netting fork. Daugiau neatsimenu:) Jeigu perverstum pirmąją temą, ten buvo labai daug informacijos ir nuorodų.
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2010 07 02, 07:45)
Būna įvairių pavadinimų, esu radus: hairpin lace, netting fork. Daugiau neatsimenu:) Jeigu perverstum pirmąją temą, ten buvo labai daug informacijos ir nuorodų.

Ačiū - pačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės. Jungiuos. Regis užsikabliavau doh.gif
Vakar nakčia radau temą, perskaiciau. Šiandien perpiet jau laikiau rankose šakutę. Vakare pradėjau mokytis. rankose laikau šalikėlį. Ryt bandysiu kepurę.. Na bet siekiai mano dideliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...

QUOTE(Amade @ 2009 11 24, 12:11)
varvinu seile i sita salika... turbut reikes bandyt...  ax.gif
user posted image

QUOTE(panelė Prym @ 2010 05 31, 09:02)

user posted image

Taip noriu, kad žandikaulis girgžda.. Merginos, kur schemas radot? 10 metru juostele? Manau ant šakutės netilpo..ar klystu? O sujungimų nesimato.. wub.gif
Dieviškai gražu...
ir..Panel Prym, kiek siūlų sunaudojai? Kokiu?
negaliu atsigrozettttt wub.gif
Papildyta:
pamačiau, kad modelis Tatjanos Radionovos..paieskojau..RADAU RADAU smile.gif))

Čia: http://www.devichnik...ing080513.phtml

Papildyta:
mhm..skaitau darbo eigą ir ni velnio nesuprantu tų trumpinių.. panele PRYYYYYYYYYYYYYYMMMMMMMMMMMMMMMM...a Tavo schema iš čia ar radai lietuviškesnį paaiškinimą? ax.gif
Atsakyti
Ateinu pas jus su klausimeliu, labai patinka nerti ant sakute viskas gerai kol nenuimu nunertu kilpu nuo sakutes, tada jos susisuka ir nebesupranti kuri is kurios puses, kiek ziuriu pamokelese net ior nuemus visos taip graziai ir taisyklingai guli... Bandziau kelis budus, elementariai po pirmu kaires puses siulu zema stulpeli, tada po antru, tada du stulpelius ant kairio stulpelio, tada viena ant kairio priekinio ir v iena ant desinio priekinio.. tai paskutinis siek tiek maziau sukasi o visi kiti tai kosmaras kazkoks.. nuneri ir sesi kankindamasi ir atsukiodama galvodama is kurios puses ta kilpa..

Gal kokia gudrybe tam yra?
Atsakyti
QUOTE(Kentaure @ 2010 08 16, 19:49)
Ateinu pas jus su klausimeliu, labai patinka nerti ant sakute viskas gerai kol nenuimu nunertu kilpu nuo sakutes, tada jos susisuka ir nebesupranti kuri is kurios puses, kiek ziuriu pamokelese net ior nuemus visos taip graziai ir taisyklingai guli... Bandziau kelis budus, elementariai po pirmu kaires puses siulu zema stulpeli, tada po antru, tada du stulpelius ant kairio stulpelio, tada viena ant kairio priekinio ir v iena ant desinio priekinio.. tai paskutinis siek tiek maziau sukasi  o visi kiti tai kosmaras kazkoks.. nuneri ir sesi kankindamasi ir atsukiodama galvodama is kurios puses ta kilpa..

bandyk siula ivert per kilpas pries nuimans, kad vienos puses kilpos butu ant vieno siulo, o kitos ant kito, gal pades...
Atsakyti
QUOTE(Kentaure @ 2010 08 16, 20:49)

Mano patirtis su šakute nedidelė (tik vienas sijonas nunertas), tai nieko gudresnio nesugalvojau, kaip nunertą gabalą atsargiai nuimti nuo šakutės ir žiogeliu prisegti ties viduriuku (ta "nekilpine" dalimi) prie vietos, esančios dar ant šakutės. Kai vėl prisireikia gabalą nuimti, persegti ties viduriuku per kelis sluoksnius. Nežinau, ar aiškiai parašiau ax.gif
Atsakyti
Aš sugalvojau, nuėmusi dalį juostelės nuo šakutės susukti ant ritelės nuo siuvimo siūlų ir susegti žiogeliu, kad neišsivyniotų. Ir tvarkinga, nebesusisuka, ir nebe taip kliudo nerti toliau. ax.gif
Atsakyti
man patiko youtube matyta mintis - iskart ant sakutes prie virbuku, tvirtint siulus..kad ans eitu tiesiai per kilpeles.. nuimi ir anos jau suvertos..

Man niekaip neišeina gražiai sukabinti juostas..na, juostų galus. Pobaisiai tokie sujungimai..
Killing, vat sijoną nėrei,. kur darei sujungimus? Šone? Užpakaly?..ir kaip sekėsi?
Atsakyti