Dar viena naujienele
Ir dar viena toki narplioju...
QUOTE(žvėrūne @ 2009 11 16, 22:45)
Įkritau pasigrožėti. Panašų į eglioshos ir aš kadaise pasigaminau, tik mano mažiukas, vienas dešimtadalis visos jos grožybės Ir nuotraukos kokybė prasta
Liuksiškas šalikas .Labai patiko idėja ,kad nebūtinai šalikas turi būti platus ir plonas kaip jau tapo įprasta paskutiniu metu. Ačiū už gražų vaizdelį.
QUOTE(lorax @ 2009 11 17, 22:44)
Liuksiškas šalikas .Labai patiko idėja ,kad nebūtinai šalikas turi būti platus ir plonas kaip jau tapo įprasta paskutiniu metu. Ačiū už gražų vaizdelį.
man kaip tik patinka siauri ir iiiilgi salikai, kur gali apsivyniot daug
Ligvitos megztukas kaip visada bandziau as tas gelytes narpliot irgi, bet cia dideles kantrybes reikia...
labas visoms mezgejelems sakute
as taip pat isigijus si iranke neseniai. du darbelius jau padariau, tai mergytei liemene ir salika.
ryt pasistengsiu ikelti foto savo darbeliu.
as taip pat isigijus si iranke neseniai. du darbelius jau padariau, tai mergytei liemene ir salika.
ryt pasistengsiu ikelti foto savo darbeliu.
Labas vakarelis darbstuolytes
Minti audziujau senai pameginti sakute, bet vis atidedavau, o dabar uzsispyriau ir meginu, bet................... niekaip nesuprantu rasto .....reikia pagalbos, vis tik jus jau daugiau schemuciu isnarpliojot
niekaip nesuprantu A jungimo, daleiskim imame virstutinia eilute,
stulpelis+8 kilputes+10 suimu ir sukryziuoju+8 pynutes+stulpelis+8 pynutes+10 suimu ir sukryziuoju ir t.t
Meginau taip daryti bet nesigauna, man nedaeina kur dar 10 kilpeliu palikti, ar jas kitoje juosteles puseje megsti ................... internete niekur neradau tokio pvz, kad pasiziureti ....
Kazkuri rasete, kad yra nuskanuota ir nerimas sakute knyga, gal butu galima nuoroda........
Minti audziujau senai pameginti sakute, bet vis atidedavau, o dabar uzsispyriau ir meginu, bet................... niekaip nesuprantu rasto .....reikia pagalbos, vis tik jus jau daugiau schemuciu isnarpliojot
stulpelis+8 kilputes+10 suimu ir sukryziuoju+8 pynutes+stulpelis+8 pynutes+10 suimu ir sukryziuoju ir t.t
Meginau taip daryti bet nesigauna, man nedaeina kur dar 10 kilpeliu palikti, ar jas kitoje juosteles puseje megsti ................... internete niekur neradau tokio pvz, kad pasiziureti ....
Kazkuri rasete, kad yra nuskanuota ir nerimas sakute knyga, gal butu galima nuoroda........
QUOTE(benomama @ 2009 11 19, 22:58)
Labas vakarelis darbstuolytes
kurias 10? kur sone? ten pratesimas, toliau tipo eina nerinys. viska gerai darot, tik neriant trecia eile reikia tuo paciu jungti antra juosta.
Knyga.
QUOTE(egliosha @ 2009 11 20, 01:09)
kurias 10? kur sone? ten pratesimas, toliau tipo eina nerinys. viska gerai darot, tik neriant trecia eile reikia tuo paciu jungti antra juosta.
Knyga.
Knyga.
Dekui uz knyga ryt imesiu kelias foto, bus aiskiau ko as nesuprantu nes nemoku paaiskinti ko noriu
QUOTE(Ligvita @ 2009 11 17, 20:08)
Na, žiūriu tos mano žvaigždės tokios gan didokos... daba suku galvą kaip jas panaudoti. Reiks jaučiu išmokti gėlytes nerti ir va tokį megztuką kaip Ligvitos pasigaminti. Super koks gražus. Jau seniai turiu tą modeliuką išsisaugojusi.. tik niekaip nesiryžtu pradėti
uzsikabliavau ir as su sakute gaminu tunika ar kazka panasaus, tureciau greitai sugrizt pasirodyt rezultata
QUOTE(Ligvita @ 2009 11 17, 21:08)
Kaip visada
Aš vis gundausi tokį nuraizgalioti, labai jau mieli jie man atrodo, tokie lengvi, lyg pūkas.
varvinu seile i sita salika... turbut reikes bandyt...