Įkraunama...
Įkraunama...

Nėrimas šakute 2

pamates mano darbuka kuri padariau sakute atsiskaitymui auksarankiu forume mb uzsake toki pat salika dovanu kaledoms anytai biggrin.gif
user posted image
jis mano ugiouser posted imagemazdaug 170 cm ir daugiauuser posted imageelastingas.
isejo visa juosta ant sakutes, maustyt nereikejo(360 kilpu kiekviena juosta).
dabar galvoju ar det kutus g.gif
Atsakyti
ax.gif aš kutus uždėčiau... labai gražus, egliosha thumbup.gif bigsmile.gif tokiu rašteliu ir aš šakutinu dovanai dabar, tik mano kid mohera+angora... ax.gif
mane irgi tas skaičiavimas užknisa schmoll.gif pusę malonumo nurėžia schmoll.gif gal kokių gudrybių tam yr...? g.gif
Atsakyti
na su kutais dar paziuresiu, bet man atrodo irgi kad reiketu, tik reikia sugalvot kokiu daznumu ir kokio ilgio biggrin.gif o siulai cia ploni, gal truputeli storesni nei moheriniai bet nedaug g.gif
na as kadangi jungiu po 3 kilpas, tai tas tris skaiciuoju kaip viena biggrin.gif tai tokiu vienetu suskaiciuoju 20, uzsidedu bruksniuka sasiuviny (kad skaiciau nepamesciau) ir is naujo 20 vienetuku skaiciuoju. mano salikas isejo 6 kartai po 20 vienetu(3 kilpos). tikiuos as cia kosmoso nepapasakojau ir bus suprantama biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliosha: 12 lapkričio 2009 - 22:17
As dejau skersai juostas.Krastinem kilpom nieko nedariau gavosi kaip kutai smile.gif
Jei buciau dejus isilgai but istyses,nes mano siulai akrilanas.Kai patempiau jau labai tasus buvo blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norwa: 12 lapkričio 2009 - 22:42
O as kitaip skaiciuoju. Darau darau, o kai skaiciuoju uzrisu siuliuka kas 50, arba kas 100. ax.gif

egliosha labai grazus salikas wub.gif Toks juostu sujungimas man grazus, bet nezinau ka daryt su pacia paskutine kilpa, kaip baigt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2009 11 12, 20:50)
pamates mano darbuka kuri padariau sakute atsiskaitymui auksarankiu forume mb uzsake toki pat salika dovanu kaledoms anytai biggrin.gif

Eglioša, tavo toks pats šalikas kaip mano tas senasis kur visą gyvenimą svaigau nuo grožio tik nemokėjau padaryti. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2009 11 13, 09:37)
O as kitaip skaiciuoju. Darau darau, o kai skaiciuoju uzrisu siuliuka kas 50, arba kas 100. ax.gif 
egliosha labai grazus salikas wub.gif  Toks juostu sujungimas man grazus, bet nezinau ka daryt su pacia paskutine kilpa, kaip baigt ax.gif

na kieviena savaip skaičiuoja biggrin.gif
užbaigiu aš taip: paimu paskutines kilputes sukryžiavus ir pritvirtinu su siūlu (palieku ilgesnius galus kai neriu iš sykio kad eitų adatą įvert). čia gal matysis kaip sukryžiuota užsiraitymas toks:
user posted image
bandžiau visokius apnerimo būdus kai megztinį nėriau, bet pats paprasčiausias pasirodė gražiausias.
QUOTE(Ledum @ 2009 11 13, 11:10)
Eglioša, tavo toks pats šalikas kaip mano tas senasis kur visą gyvenimą svaigau nuo grožio tik nemokėjau padaryti.  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Ledum, tai gali pasigaminti biggrin.gif jungti smagiai einas, tik iš pat pradžių "varliukų" labai daug išeina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2009 11 13, 18:31)
na kieviena savaip skaičiuoja biggrin.gif
užbaigiu aš taip: paimu paskutines kilputes sukryžiavus ir pritvirtinu su siūlu (palieku ilgesnius galus kai neriu iš sykio kad eitų adatą įvert). čia gal matysis kaip sukryžiuota užsiraitymas toks:
user posted image
bandžiau visokius apnerimo būdus kai megztinį nėriau, bet pats paprasčiausias pasirodė gražiausias.

Ledum, tai gali pasigaminti biggrin.gif jungti smagiai einas, tik iš pat pradžių "varliukų" labai daug išeina biggrin.gif

Jau turiu nusinėrus trečdalį šaliko, tik kitu raštu. Kol baiginėjau sūnui megztuką sugebėjau praganyt šakutę. doh.gif Šiandien nusipirkau naują. ax.gif
Atsakyti
as sugalvojau skaiciavimo palengvinima - uzdejus kazkiek akiu, susiskaiciuot ir uzsegt skalbiniu segtuka ax.gif paskui vel kazkiek uzdedi, galima kita uzsegt, arba ta pati perkelt auksciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2009 11 12, 19:50)

Labai labai gražus šalis, man dar tolokai iki tokio šedevro ..
Šiandien buvau užbėgusi trumpam į Lana parduotuvę, nusižiūrėti šakute nertų grožybių... vistik pasisėmiau šiek tiek idėjų
Atsakyti
QUOTE(songaila @ 2009 11 16, 20:49)
Labai labai gražus šalis, man dar tolokai iki tokio šedevro ..
Šiandien buvau užbėgusi trumpam į Lana parduotuvę, nusižiūrėti šakute nertų grožybių... vistik pasisėmiau šiek tiek idėjų

neee, ji daug lengviau nei zvaigdutes darytiuser posted imagetik nusineri ilgas juostas ir jungi.
va taip jungiama:
user posted image
Atsakyti
Įkritau pasigrožėti. Panašų į eglioshos ir aš kadaise pasigaminau, tik mano mažiukas, vienas dešimtadalis visos jos grožybės biggrin.gif Ir nuotraukos kokybė prasta verysad.gif

user posted image
Atsakyti