Įkraunama...
Įkraunama...

Konkursas: Plaukai – mano puošmena!

QUOTE(crristinka @ 2005 10 04, 08:54)
man pati graziausia nuotrauka- "plaukuosena". labai grazus plaukai  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Ir man gražiausia cool.gif
Atsakyti
hmz, gaila, kad plaukų konkursas pavirto i mis konkursą g.gif
Atsakyti
QUOTE(plonyte_linija @ 2005 10 04, 17:05)
hmz, gaila, kad plaukų konkursas pavirto i mis konkursą  g.gif

o kur tu cia matai mis konkursa...????
Hmmm ,kad nebutu tokiu nuomoniu isvis reikejo padaryti gal taisyklese,kad veido nesimatytu...Nes kaikurios tik taip ir kalbes ,kad cia mis konkursas g.gif
Atsakyti
QUOTE(TauRe @ 2005 10 05, 00:00)
Kodėl dvynės ? Iš veido visai nepanašios, plaukų spalva irgi skirtinga. Vienintelis panašumas, poza  g.gif

Kai pasididini nuotraukas - nebe taip panašu, bet iš pirmo žvilgsnio... doh.gif biggrin.gif Pozos, žvilgsniai, šypsenos, net iš dalies ir patys plaukai - viena kitos kopija biggrin.gif

QUOTE(plonyte_linija @ 2005 10 05, 01:05)
hmz, gaila, kad plaukų konkursas pavirto i mis konkursą  g.gif

Priklausys nuo balsuotojų biggrin.gif Gal aš, pvz., balsuosiu už plaukuosenas, kurios labiausiai prašosi tų visų balzamų ir kitų gėrybių tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2005 10 04, 17:19)
Kai pasididini nuotraukas - nebe taip panašu, bet iš pirmo žvilgsnio...  doh.gif  biggrin.gif Pozos, žvilgsniai, šypsenos, net iš dalies ir patys plaukai - viena kitos kopija  biggrin.gif
Priklausys nuo balsuotojų  biggrin.gif Gal aš, pvz., balsuosiu už plaukuosenas, kurios labiausiai prašosi tų visų balzamų ir kitų gėrybių  tongue.gif

Va butent thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zora @ 2005 10 05, 01:12)
o kur tu cia matai mis konkursa...????
Hmmm ,kad nebutu tokiu nuomoniu isvis reikejo padaryti gal taisyklese,kad veido nesimatytu...Nes kaikurios tik taip ir kalbes ,kad cia mis konkursas g.gif

na pavadinimą pasiskaitykit ... o nuomonių visada bus daug ir skirtingų...
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2005 10 05, 01:19)
Priklausys nuo balsuotojų  biggrin.gif Gal aš, pvz., balsuosiu už plaukuosenas, kurios labiausiai prašosi tų visų balzamų ir kitų gėrybių  tongue.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(plonyte_linija @ 2005 10 04, 17:27)
na pavadinimą pasiskaitykit ... o nuomonių visada bus daug ir skirtingų...

Na ir?Paskaiciau mirksiukas.gif

Seip istiesu isvis nesvarbu kas ka sako..Nuomoniu cia bus begales ir skirtingu..As su tuo sutinku mirksiukas.gif
Atsakyti
na pvz. aš įsivaizduoju, kad turėtų būti vertinami plaukai ir jų grožis ?
aišku, viskas priklausys nuo pačių balsuotojų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(plonyte_linija @ 2005 10 04, 17:32)
na pvz. aš įsivaizduoju, kad turėtų būti vertinami plaukai ir jų grožis ?
aišku, viskas priklausys nuo pačių balsuotojų smile.gif

Na tas tai taip...
Ziurint kas kur ziures ir kas kam rupi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2005 10 05, 02:19)

Tuomet maniškė atmesta bus - iš toliau neatrodo tokie lūžinėjantys, kaip iš arti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2005 10 05, 00:19)
Gal aš, pvz., balsuosiu už plaukuosenas, kurios labiausiai prašosi tų visų balzamų ir kitų gėrybių  tongue.gif

thumbup.gif Cia gera ideja thumbup.gif biggrin.gif Tada gal ir man sudalyvauti biggrin.gif doh.gif
Atsakyti