Įkraunama...
Įkraunama...

Konkursas: Plaukai – mano puošmena!

QUOTE(Mildukas @ 2005 10 04, 13:04)
http://www.supermama...?showtopic=1690
Pasiskaityk konkursų reikalavimus, ten nuorodos į apkirpimo pagalbą ir pan.

didelis dekui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(babuska @ 2005 10 03, 17:21)
man ir sita patiko  thumbup.gif  bet pagalvojau kaip juos issukuoti  doh.gif  biggrin.gif

išsukuoti tikrai beveik neįmanoma cry.gif cry.gif cry.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Erszebeth, malonu, kad atsimeni "visą istoriją" biggrin.gif biggrin.gif wink.gif
Atsakyti
Labai smagios ir originaliai sugalvotos Kūtvėlos ir Žilviną viliojančios Eglės žalčių karalienės foto thumbup.gif

Nors man gražiausi (fantastiškai gražūs! kaip tokių norėčiau blush2.gif ) plaukai, kur foto pietums plaukų nesitikėkit ir pavadinimas visai šmaikštus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fire @ 2005 10 04, 14:56)
Nors man gražiausi (fantastiškai gražūs! kaip tokių norėčiau  blush2.gif ) plaukai, kur foto pietums plaukų nesitikėkit ir pavadinimas visai šmaikštus  thumbup.gif

Tikrai,pavydetini plaukai rolleyes.gif rolleyes.gif Kazkodel i akis krenta ilgi, veshlus, palaidi plaukai. Nors ir trumpaplaukiu shukuosenos neblogos mirksiukas.gif
Atsakyti
man pati graziausia nuotrauka- "plaukuosena". labai grazus plaukai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2005 10 03, 18:25)
Aš jau irgi ją minėjau  biggrin.gif Beje, pamenat vaikystės foto konkursą "Kai aš mažas buvau"? Vargšės "Plikės" istorijos tęsinys  thumbup.gif

Na iš pradžių nesupratau, apie kokią plikę kalbi, bet dabar pažiūrėjau tą vaikystės konkursą smile.gif Man ir prieš tai ta nuotrauka patiko, o dabar dar labiau thumbup.gif
Atsakyti
Aūūū, netvirtinkit mano nuotraukos, mooderatorės. Paskubėjau paskubėjau...nereikia jos ten blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 04 spalio 2005 - 17:45
"Plaukai plaukuciai" ir "Plaukuosena" - kaip seserys dvynės blink.gif Netgi pozos absoliučiai vienodos biggrin.gif
Atsakyti
Jūros žvaigždė - tai išvis kažkoks perukas, kaip suprantu doh.gif g.gif
Atsakyti
Gal galetumet istrinti mano nuotrauka is konkurso,nes biski nesigavo man tongue.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif paskubejau 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasaliukas: 04 spalio 2005 - 21:16
QUOTE(Erszebeth @ 2005 10 04, 12:47)
"Plaukai plaukuciai" ir "Plaukuosena" - kaip seserys dvynės  blink.gif Netgi pozos absoliučiai vienodos  biggrin.gif

Kodėl dvynės ? Iš veido visai nepanašios, plaukų spalva irgi skirtinga. Vienintelis panašumas, poza g.gif
Atsakyti