Įkraunama...
Įkraunama...

Konkursas: Plaukai – mano puošmena!

QUOTE(Savūnė @ 2005 10 04, 13:16)
O kaip tai atlieka visokie plikiai ir trumpaplaukiai? blink.gif  Ar pas jus tokių nebūna? biggrin.gif

Būna biggrin.gif Taip pat bando daryti, nors dalies malonumo ir nepatiria - bet jiems šukuotis mažiau laugh.gif
Atsakyti
Na, ta nuotrauka "Sustok akimirka žavinga" tai tikrai kaip ne ten papuolus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kramberis @ 2005 10 04, 12:03)
Nu kaikurių panų nesupratau, ten save tik reklamavo. Plaukuosenos nesuprasi, o veido grožio mes nevertinsime.

O kaip nerodant veido parodyti, ar plaukai puosia tave, ar ne? Juk konkursas ir vadinasi - Plaukai-mano puosmena g.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2005 10 04, 12:38)
Na, ta nuotrauka "Sustok akimirka žavinga" tai tikrai kaip ne ten papuolus  rolleyes.gif

o kur tas nuotraukas paziuret? blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jamaika @ 2005 10 04, 12:41)
O kaip nerodant veido parodyti, ar plaukai puosia tave, ar ne? Juk konkursas ir vadinasi - Plaukai-mano puosmena  g.gif

pvz nuotrauka pavadinimu "kutvela" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2005 10 04, 12:38)
Na, ta nuotrauka "Sustok akimirka žavinga" tai tikrai kaip ne ten papuolus  rolleyes.gif

ir as ta pastebejau blush2.gif suknele, tai nerealaus grozio, bet ar ta mes renkam ?
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2005 10 04, 12:47)
pvz nuotrauka pavadinimu "kutvela" biggrin.gif

Nu toki efekta nerodant veido tai tik tokio ilgio plauku savininke ir gali isgauti thumbup.gif Tikrai nebus jokio efekto taip nufotkinus trumpus plaukus tongue.gif
Atsakyti
padekit merginos kaip reik sumazinti foto? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2005 10 04, 12:42)
o kur tas nuotraukas paziuret? blush2.gif  g.gif

http://www.supermama.lt/foto/
Atsakyti
hmmm... man kazkas nesigavo su ta paraiska... g.gif
ar nuotrauka is karto atsiranda ar tik po kurio laiko? nesupratau isikele ar ne..? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2005 10 04, 14:59)
padekit merginos kaip reik sumazinti foto? 4u.gif

http://www.supermama...?showtopic=1690
Pasiskaityk konkursų reikalavimus, ten nuorodos į apkirpimo pagalbą ir pan.
Atsakyti
QUOTE(kioske @ 2005 10 04, 15:02)
hmmm... man kazkas nesigavo su ta paraiska...  g.gif
ar nuotrauka is karto atsiranda ar tik po kurio laiko? nesupratau isikele ar ne..?  doh.gif

Tik po kurio laiko, pirma dar patikrina administratoriai ją.
Atsakyti