Įkraunama...
Įkraunama...

Konkursas: Plaukai – mano puošmena!

QUOTE(Erszebeth @ 2005 10 03, 21:22)
5-7 kirpyklinės (bandžiau skaičiuoti) iš 24 - ne tiek ir daug  unsure.gif

7 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 10 03, 23:15)
Taip tongue.gif taip ir supratau

Tavo pavadinimai- visada vykę mirksiukas.gif . Žinoma apie ką šneka:)
P.S kažkodėl įsivaizdavau, jog konkursas bus...kitoks g.gif . Na, natūralios "pričioskės"ir "prikolnos" foto. O "kirpyklinės" šukuosenos- visai neįdomu schmoll.gif ( betrūko dar kuodelių iš egzaminų doh.gif )

Va va, kirpyklinių ir aš nemėgstu - čia ne kirpėjų rezultatų konkursas. Beje, o kurias jūs dar kirpyklinėmis laikot, neskaičiuojant tų trijų akivaizdžių kuodų?
Atsakyti
Man irgi nepatinka biggrin.gif kirplinės biggrin.gif , beje tikiuosi maniškei neadrasuojama schmoll.gif , nes mano plaukai jau gerus metus žirklių nematė ir dar teks palaukti blush2.gif ir kažko madingesnio norisi mirksiukas.gif
Atsakyti
Į šį konkursą tikrai sutilps visokios - ir proginės, ir tiesiog gražios "plaukuosenos", nesvarbu kas jas dailino - profesionalai, ar mes pačios. To prašo ir konkurso rėmėjo taisyklės (žr. aprašymą). O jau už kokias mes balsuosim - mūsų pačių pasirinkimo reikalas. Kaip visada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2005 10 03, 20:39)
Pastebėjom pastebėjom  mirksiukas.gif  Įspūdingos garbanos  ax.gif

o iš kur tu mane žinai? laugh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kai kurias ir iš avatarų galima pažinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2005 10 04, 11:12)
Kai kurias ir iš avatarų galima pažinti  mirksiukas.gif

g.gif g.gif biggrin.gif

oo,kiek naujų gražių įdėta bigsmile.gif nežinau kaip teks išsirinkt, jei jau antrą konkurso dieną tiek fotkių doh.gif
Atsakyti
Plaukuosena-labai grazus plaukai thumbup.gif
Bleiro Ragana thumbup.gif foto
Atsakyti
Nu kaikurių panų nesupratau, ten save tik reklamavo. Plaukuosenos nesuprasi, o veido grožio mes nevertinsime.
Atsakyti
"Plaukuosena"- thumbup.gif labai grazus ispudingi plaukai smile.gif tikrai smagus konkursas, su kiekviena diena yra ka paziuret thumbup.gif
Atsakyti
norejau uzsiregistruot, ale kompas trumpam luzo, kai uzejau i paraiskos puslapi. dabar jau nebeleidzia cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2005 10 03, 21:54)
Per tai atsiskleidžia visas plaukų grožis, vien dėl to verta juos auginti. Tik po visko tenka daaaug šukuotis laugh.gif

O kaip tai atlieka visokie plikiai ir trumpaplaukiai? blink.gif Ar pas jus tokių nebūna? biggrin.gif
Atsakyti