Įkraunama...
Įkraunama...

Konkursas: Plaukai – mano puošmena!

QUOTE(Erszebeth @ 2005 10 03, 15:58)
Nu aš tai tiesiogiai supratau, kad "vafliai" - tai sukryžiuotos plaukų sruogos. O tu apie kokius vaflius pagalvojai?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

...tai aš tiesiogiai supratau beee.gif Vis dėlto, pavadinimas- nevykęs blush2.gif rolleyes.gif . Beje, šiame konkurse didžioji dalis pavadinimų- nenusisekę unsure.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2005 10 03, 20:15)

nu, tai maniškę kas nors pastebėjo įdomu ar ne g.gif laugh.gif laugh.gif vėl būsiu priešpaskutinėj vietoj su savo mordačka biggrin.gif  biggrin.gif

Pastebėjom pastebėjom mirksiukas.gif Įspūdingos garbanos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Supergirl: 03 spalio 2005 - 19:40
Nelabai supratau, kaip ir kur ta nuotrauka siusti doh.gif
Uzpildziau paraiska ir mano nuotrauka atsirado tarp nepatvirtintu. Ar tai viskas ir dabar laukti, kol patvirtins? Ar dar ka nors daryti? ax.gif
Atsakyti
Įmečiau ir aš savo kudlas, tikiuosi, nepradės klausinėti, kokia spalva dažiau (kartas nuo karto tokių klausimų sulaukiu, nors kol kas ir be dažų savo plaukų spalvelę mėgstu) blush2.gif
Atsakyti
O galima ne sukuosena ikelti o siaip kai graziai plaukai guli ? ax.gif
Atsakyti
Manau, kad galima, jeigu jie nuotraukoje nenukirpti:) Juk čia ne šukuosenų konkursas, o plaukų kaip puošmenos - jei jie puošniai atrodo gulintys, kodėl ne?
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 10 03, 20:24)
...tai aš tiesiogiai supratau beee.gif Vis dėlto, pavadinimas- nevykęs blush2.gif  rolleyes.gif . Beje, šiame konkurse didžioji dalis pavadinimų- nenusisekę unsure.gif  schmoll.gif

O aš pamaniau, kad nešvankiai supratai beee.gif

Beje, mano pavadinimas vykęs, nesikabinėk. Išreiškia visą tos akimirkos intymumą. Aišku, tik jeigu žinoma, apie ką šneka tongue.gif Per tai atsiskleidžia visas plaukų grožis, vien dėl to verta juos auginti. Tik po visko tenka daaaug šukuotis laugh.gif

QUOTE(Atlante @ 2005 10 03, 21:44)
O galima ne sukuosena ikelti o siaip kai graziai plaukai guli ?  ax.gif

Manau, taip smile.gif
Atsakyti
Ikeliau visu teismui.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mildukas @ 2005 10 03, 20:50)
Juk čia ne šukuosenų konkursas, o plaukų kaip puošmenos - jei jie puošniai atrodo gulintys, kodėl ne?

drinks_cheers.gif na kaip as suprantu tai cia plauku o ne profesionalu padarytu sukuosenu konkursas blush2.gif geras kirpejas ir is visai menku plaukuciu gali tooookia sukuosena padaryt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2005 10 03, 22:56)
drinks_cheers.gif  na kaip as suprantu tai cia plauku o ne profesionalu padarytu sukuosenu konkursas blush2.gif geras kirpejas ir is visai menku plaukuciu gali tooookia sukuosena padaryt blink.gif

Va va, aš turiu kuodelių iš kirpėjų egzaminų, bet nutariau įdėti be jokių pribumbasų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2005 10 03, 20:54)
O aš pamaniau, kad nešvankiai supratai  beee.gif

Taip tongue.gif taip ir supratau
QUOTE(Erszebeth @ 2005 10 03, 20:54)
Beje, mano pavadinimas vykęs, nesikabinėk. Aišku, tik jeigu žinoma, apie ką šneka  tongue.gif

Tavo pavadinimai- visada vykę mirksiukas.gif . Žinoma apie ką šneka:)
P.S kažkodėl įsivaizdavau, jog konkursas bus...kitoks g.gif . Na, natūralios "pričioskės"ir "prikolnos" foto. O "kirpyklinės" šukuosenos- visai neįdomu schmoll.gif ( betrūko dar kuodelių iš egzaminų doh.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 03 spalio 2005 - 21:17
5-7 kirpyklinės (bandžiau skaičiuoti) iš 24 - ne tiek ir daug unsure.gif
Atsakyti