bandysiu įdėt savo galvą jūsų teismui
nu va įdėjau savo nuotraukytę galėsit įvertinti
bet klausykit, gi nesąmonė su tais prizais - kosmetiką gaus tos, kurios ir taip turi gražias kasas, gal reiktų dovanot prizą tai,kuri nesurinks nei vieno balso? bent pagražintų kudlas (čia aš apsidraudžiu jei paskutinėj vietoj būčiau )
"Rožių" savininkė galėtų ir blakstienų konkurse sudalyvauti
Tikrai graziu plauku savininke, o man patinka ta kur ant veido plaukus uzsimetus, tokie pusilgiai plaukai tamsus, tik va neiziurejau kas ten per prierasas, bet svarbiausia ,kad man pati foto patiko.
Dar patiko dvi trumpaplaukes, bet su tvarkingom sukuosenom.
Ech reikes ir man pasiziuret, kokios cia mados plauku dabar yra, ir savo kada nors gyvenime susitvarkyt.
Dar patiko dvi trumpaplaukes, bet su tvarkingom sukuosenom.
Ech reikes ir man pasiziuret, kokios cia mados plauku dabar yra, ir savo kada nors gyvenime susitvarkyt.
QUOTE(Elina @ 2005 10 03, 15:31)
"Mėgstam "vaflius" plaukuose"- pavadinimas savotiškas Aš tai nesuprantu kur tie vafliai
Nu aš tai tiesiogiai supratau, kad "vafliai" - tai sukryžiuotos plaukų sruogos. O tu apie kokius vaflius pagalvojai?
Metukų progą senelis mane nuskuto,
O 20-to gimtadienio progą išdrožė man šukas Labai patiko ir plaukuosena ir pavadinimas
O 20-to gimtadienio progą išdrožė man šukas Labai patiko ir plaukuosena ir pavadinimas
QUOTE(Vilika @ 2005 10 03, 16:37)
Metukų progą senelis mane nuskuto,
man ir sita patiko bet pagalvojau kaip juos issukuoti
QUOTE(babuska @ 2005 10 03, 18:21)
man ir sita patiko bet pagalvojau kaip juos issukuoti
Aš jau irgi ją minėjau Beje, pamenat vaikystės foto konkursą "Kai aš mažas buvau"? Vargšės "Plikės" istorijos tęsinys
QUOTE(Erszebeth @ 2005 10 03, 17:25)
Aš jau irgi ją minėjau Beje, pamenat vaikystės foto konkursą "Kai aš mažas buvau"? Vargšės "Plikės" istorijos tęsinys
geras , net nuejau pasiziuret i plike
QUOTE(Staarm @ 2005 10 03, 15:52)
... kokios cia mados plauku dabar yra, ir savo kada nors gyvenime susitvarkyt.
taigi avatare tokia susitvarkius ir madinga
QUOTE(Erszebeth @ 2005 10 03, 16:58)
Nu aš tai tiesiogiai supratau, kad "vafliai" - tai sukryžiuotos plaukų sruogos. O tu apie kokius vaflius pagalvojai?
aš tai pagalvojau apie tą vadinamą "vaflinę"plaukams pagarbanoti
man visai patiko ta žalčių karalienė garbanos gražios ir pavadinimas meniškas
nu, tai maniškę kas nors pastebėjo įdomu ar ne vėl būsiu priešpaskutinėj vietoj su savo mordačka