Įkraunama...
Įkraunama...

Konkursas: Plaukai – mano puošmena!

bandysiu įdėt savo galvą jūsų teismui biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
nu va įdėjau savo nuotraukytę ax.gif galėsit įvertinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winter: 03 spalio 2005 - 14:00
bet klausykit, gi nesąmonė su tais prizais - kosmetiką gaus tos, kurios ir taip turi gražias kasas, gal reiktų dovanot prizą tai,kuri nesurinks nei vieno balso? laugh.gif bent pagražintų kudlas biggrin.gif biggrin.gif (čia aš apsidraudžiu jei paskutinėj vietoj būčiau smoke.gif ) biggrin.gif
Atsakyti
"Mėgstam "vaflius" plaukuose"- pavadinimas savotiškas blink.gif blush2.gif Aš tai nesuprantu kur tie vafliai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 03 spalio 2005 - 14:32
"Rožių" savininkė galėtų ir blakstienų konkurse sudalyvauti thumbup.gif
Atsakyti
Tikrai graziu plauku savininke, o man patinka ta kur ant veido plaukus uzsimetus, tokie pusilgiai plaukai tamsus, tik va neiziurejau kas ten per prierasas, bet svarbiausia ,kad man pati foto patiko.

Dar patiko dvi trumpaplaukes, bet su tvarkingom sukuosenom.

Ech reikes ir man pasiziuret, kokios cia mados plauku dabar yra, ir savo kada nors gyvenime susitvarkyt.

Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 10 03, 15:31)
"Mėgstam "vaflius" plaukuose"- pavadinimas savotiškas blink.gif  blush2.gif Aš tai nesuprantu kur tie vafliai  unsure.gif

Nu aš tai tiesiogiai supratau, kad "vafliai" - tai sukryžiuotos plaukų sruogos. O tu apie kokius vaflius pagalvojai? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Metukų progą senelis mane nuskuto,
O 20-to gimtadienio progą išdrožė man šukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai patiko ir plaukuosena ir pavadinimas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilika @ 2005 10 03, 16:37)
Metukų progą senelis mane nuskuto,
O 20-to gimtadienio progą išdrožė man šukas thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Labai patiko ir plaukuosena ir pavadinimas biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

man ir sita patiko thumbup.gif bet pagalvojau kaip juos issukuoti doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(babuska @ 2005 10 03, 18:21)
man ir sita patiko  thumbup.gif  bet pagalvojau kaip juos issukuoti  doh.gif  biggrin.gif

Aš jau irgi ją minėjau biggrin.gif Beje, pamenat vaikystės foto konkursą "Kai aš mažas buvau"? Vargšės "Plikės" istorijos tęsinys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2005 10 03, 17:25)
Aš jau irgi ją minėjau  biggrin.gif Beje, pamenat vaikystės foto konkursą "Kai aš mažas buvau"? Vargšės "Plikės" istorijos tęsinys  thumbup.gif

geras , net nuejau pasiziuret i plike biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Staarm @ 2005 10 03, 15:52)
... kokios cia mados plauku dabar yra, ir savo kada nors gyvenime susitvarkyt.

taigi avatare tokia susitvarkius ir madinga laugh.gif

QUOTE(Erszebeth @ 2005 10 03, 16:58)
Nu aš tai tiesiogiai supratau, kad "vafliai" - tai sukryžiuotos plaukų sruogos. O tu apie kokius vaflius pagalvojai?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

aš tai pagalvojau apie tą vadinamą "vaflinę"plaukams pagarbanoti cool.gif

man visai patiko ta žalčių karalienė thumbup.gif garbanos gražios ir pavadinimas meniškas

nu, tai maniškę kas nors pastebėjo įdomu ar ne g.gif laugh.gif laugh.gif vėl būsiu priešpaskutinėj vietoj su savo mordačka biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti