Šakės, kaip fajniai !!!! O kaip netyčia viskas gavosi... Dar kartuką dyyyydelis AČIŪ visoms.. Vakar nepatikėjau, kad laimėjau, tai dar ir SuperMamą per AŽ užpuoliau.. Matyt reikėjo į Aurėją kreiptis.. Soooorryyyyy...
Ech..
QUOTE(Reklamiste @ 2005 10 13, 07:45)
O aš balsavau už visas garbanotas Kadangi pati esu tokia, tai puikiai įsivaizduoju, ką reiškia, kai ryte viena garbana žiūri į kairę, o kita - į pietus
Garbanota ir laimėjo Sveikinu
QUOTE(Diksė @ 2005 10 17, 09:55)
Šakės, kaip fajniai !!!! O kaip netyčia viskas gavosi... Dar kartuką dyyyydelis AČIŪ visoms.. Vakar nepatikėjau, kad laimėjau, tai dar ir SuperMamą per AŽ užpuoliau.. Matyt reikėjo į Aurėją kreiptis.. Soooorryyyyy...
Ech..
Ech..
nu fantastiski tavo plaukai, apie tokius tik pasvajot galiu
QUOTE(Diksė @ 2005 10 17, 08:55)
Ech..
Ech..
na as gi sakiau, kad Dikse cia turi dalyvauti
QUOTE(akvilyte @ 2005 10 17, 10:12)
nu fantastiski tavo plaukai, apie tokius tik pasvajot galiu
QUOTE(Elina @ 2005 10 17, 10:20)
Dikse, o tavo plaukai- natūraliai tokie gražiai garbanoti? Ir spalva kokia . Nereali
QUOTE(Ugniaplaukė @ 2005 10 17, 10:36)
na as gi sakiau, kad Dikse cia turi dalyvauti
Eikit sau, miargos, dar išpuiksiu kaip belekas tuoj..
O plaukai čia mano natūralūs.. Labai juos myliu..
Sveikinu Sveikinu Sveikinu visas nugalėtojas.
Gaila tik , kad tos nuotraukos, už kurias aš balsavau, nelaimėjo .
Ačiū toms, kas už manę balsavo .
Ačiū toms, kas už manę balsavo .
Sveikinimai nugalėtojoms
ir ačiū visoms, balsavusioms už mane
ir ačiū visoms, balsavusioms už mane
Tikrai graziausius plaukus mergytes išrinkot...Kaip gaila, kad nepastebėjau šio konkurso. Aš taip pat būčiau pamėginusi
QUOTE(Diksė @ 2005 10 17, 10:42)
Eikit sau, miargos, dar išpuiksiu kaip belekas tuoj..
na jau plaukai tai tikrai
M T,bet ir tavo plaukai ir šukuosena nuotraukoj atrodo įspūdingai Papasakok daugiau kokie šiaip yra tavo plaukai