Įkraunama...
Įkraunama...

Konkursas: Plaukai – mano puošmena!

Man gražūs plaukai- blizgantys ir sveiki. Už tokius ir balsavau.
Atsakyti
IDĖJINĖS- TIESIOG SU PAVADINIMAS GERAI ATITINKA NUOTRAUKĄ biggrin.gif , NES JEI REIKTŲ VERTINTI VIEN PLAUKUS BŪTŲ SUNKIAU IŠSIRINKTI biggrin.gif
Atsakyti
..na, uz veidukus ar papukus tikrai nebalsavau nes tam tegu buna atskiri konkursai mirksiukas.gif Jug plaukucius vertint susirinkom biggrin.gif

Man nepakartojami plaukai "Megstamiausias vejo zaislas" thumbup.gif thumbup.gif ir " Plaukams pietu nebus" thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
" Plaukams pietu nebus" ha-ha-ha hah.gif
Tai gal bent vakarienė?
Atsakyti
QUOTE(kapelionas Kacas @ 2005 10 15, 13:32)
" Plaukams pietu nebus" ha-ha-ha hah.gif
Tai gal bent vakarienė?

Šiaip siūlau prieš juokiantis pasiskaityti tikrąjį pavadinimą, na suklydo žmogus nurašinėdamas, o iš karto kabiniesi...
Atsakyti
QUOTE(Mamleta @ 2005 10 13, 20:00)
Man gražūs plaukai- blizgantys ir sveiki. Už tokius ir balsavau.

thumbup.gif laaabai teisingai parasei!
As isrgi ziurejau kurie plaukai atrodo sveikai, nors tokiu nemazai.. g.gif
Visgi prabalsavai uz 3plaukuotasias ir labai laukiu rezultatu. idomu ar mano favorites bus pirmosiose vietose?! 4u.gif
Atsakyti
Skaudu būt maža Ryžiuke, bet nepakartojama būti suaugusia Ryžiuke smile.gif thumbup.gif
Vakaro BANGA... thumbup.gif
Plaukuose mėnulis šoka... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jėga: 15 spalio 2005 - 14:20
jau senai tiek nebuvo balsu konkursuose, saunuoles mamkos 4u.gif

jau greit isvysim rezultatus dirol.gif
Atsakyti
Tiesa pasakius balsavimo rekordas biggrin.gif dar nebuvo tiek balsų 4u.gif

Mano balsai atiteko :

"Kūtvėla smile.gif" 4u.gif
"Mėgiamiausias vėjo žaislas" 4u.gif
"Kvepia rudeniu" 4u.gif
Atsakyti
Tiesa pasakius, kažkaip anksčiau nujausdavau, kas laimės, nu dabar atrodo nieko prognozuoti negalima laugh.gif Gali būt labai įvairiai biggrin.gif
Atsakyti
Viena mergaitė- labai panaši į Kauno ponią Eglę- Egliją ( " Kelias į žvaigždes"). Bet manau jai ne vienas tai yra sakęs smile.gif
P.S Nuskustoji ir vėl atžėlusi (su šukomis), "Tiek balsų-kiek plaukų..." ir "Vakaro banga" užims pirmąsias vietas 4u.gif ( mano prognozės)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 15 spalio 2005 - 20:55
Idėjau savo nuotraukytę šiaip, is smalsumo, labai džiaugiuos, kad mano plaukai neliko nepastebėti smile.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti