Ajajaj, ką ji padarė Kaip ji taip galėjo?
O šiaip, nasuve, ne krūtinių, ir ne vaikiškų šypsenėlių konkursas
Prabalsavau uz :
1. Seneli ir sukas;
2. plaukuose menulis soka
3. kelionine sukuosena
1. Seneli ir sukas;
2. plaukuose menulis soka
3. kelionine sukuosena
man patinka "ryža" spalva, todėl už ją ir balsavau
QUOTE(nasuve @ 2005 10 13, 16:23)
o as balsavau uz pietums plauku nesitikekeit nes jos labai grazi krutine dar grazi krutine yra ant galvos puosmena bet nezinau ar as uz ja balsuosiu as ant jos pykstu kad ji nupjove vaikiuka tas vaikiukas matosi taip mums juokesi o jinai ka su juo padare
Na taip, "smagu", dalyvauji plaukų nuotraukų konkurse, o tave už krūtinę vertina Nors imk ir retušuok... gerai dar, kad ne pagal pilvą kokį nors
Ech, dvi išsirinkau, trečios niekaip kol kas...
Tikrai juokingi kriterijai
Aš tai balsavau už idejines nuotraukas ir tuo tarpu su gražiais plaukais
QUOTE(LYLY @ 2005 10 13, 18:51)
kas čia do idėjines nuotraukos?
Bleiro ragana
Ruduo plaukuose (kazkaip panasiai)
Kiek plauku- tiek balsu
Ruduo plaukuose (kazkaip panasiai)
Kiek plauku- tiek balsu
QUOTE(LYLY @ 2005 10 13, 18:51)
Aš tai balsavau už idejines nuotraukas
Politines, ar kaip?
na va..pagaliau ir aš tris turiu:
1."pūsk vėjeli,pūsk smarkiau.."(čia jau nuo pat pradžių buvo aišku,kad už ją balsuosiu ir jau minėjau ne kartą,kodėl )
2."plaukas ten,plaukas šen"(na,čia tiesiog pažiūrėjau,ir patiko.ne tik plaukai,bet ir plaukų savininkė )
3."mėgiamiausias vėjo žaislas"(kažkaip anksčiau šios foto net nemačiau..iš kur ji atsirado? ir plaukai,ir aplinka..
Tai vat.už ką norim už tą ir balsuojam.kas vertina tik plaukus(nors ką čia vertinsi ne pačiupinėjus ),kas krutinę,kas aplamai viską..
1."pūsk vėjeli,pūsk smarkiau.."(čia jau nuo pat pradžių buvo aišku,kad už ją balsuosiu ir jau minėjau ne kartą,kodėl )
2."plaukas ten,plaukas šen"(na,čia tiesiog pažiūrėjau,ir patiko.ne tik plaukai,bet ir plaukų savininkė )
3."mėgiamiausias vėjo žaislas"(kažkaip anksčiau šios foto net nemačiau..iš kur ji atsirado? ir plaukai,ir aplinka..
Tai vat.už ką norim už tą ir balsuojam.kas vertina tik plaukus(nors ką čia vertinsi ne pačiupinėjus ),kas krutinę,kas aplamai viską..
Balsavau taip:
Linksmybių mugė
Tikiuosi tiek balsų, kiek čia matot plaukų.. )
Rudeninės garbanėlės
Gaila, kad tik trys balsai
Linksmybių mugė
Tikiuosi tiek balsų, kiek čia matot plaukų.. )
Rudeninės garbanėlės
Gaila, kad tik trys balsai
Kol buvau išėjus parūkyti, maniškės operatyviai pabalsavo. Gavau ir paaiškinimus kodėl:
Po pirmo karto pas tikrą kirpėją tapau vaivorykštine nes labai spalvota ir labai gražu
Undinėlės garbanėlės nes labai mistiška
Ne naturalūs, bet originalūs nes juokingai linksma
Po pirmo karto pas tikrą kirpėją tapau vaivorykštine nes labai spalvota ir labai gražu
Undinėlės garbanėlės nes labai mistiška
Ne naturalūs, bet originalūs nes juokingai linksma