Įkraunama...
Įkraunama...

Konkursas: Plaukai – mano puošmena!

Ajajaj, ką ji padarė cry.gif Kaip ji taip galėjo? g.gif
O šiaip, nasuve, ne krūtinių, ir ne vaikiškų šypsenėlių konkursas tongue.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Prabalsavau uz :
1. Seneli ir sukas;
2. plaukuose menulis soka
3. kelionine sukuosena
ax.gif ax.gif ax.gif

Atsakyti
man patinka "ryža" spalva, todėl už ją ir balsavau smile.gif
Atsakyti
as tai balsavau uz tas, kurios graziai apsirengusios.. ir kur nuotraukoj aplinka grazi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nasuve @ 2005 10 13, 16:23)
o as balsavau uz pietums plauku nesitikekeit nes jos labai grazi krutine dar grazi krutine yra ant galvos puosmena bet nezinau ar as uz ja balsuosiu as ant jos pykstu kad ji nupjove vaikiuka tas vaikiukas matosi taip mums juokesi o jinai ka su juo padare cry.gif

Na taip, "smagu", dalyvauji plaukų nuotraukų konkurse, o tave už krūtinę vertina g.gif Nors imk ir retušuok... doh.gif gerai dar, kad ne pagal pilvą kokį nors mirksiukas.gif
Ech, dvi išsirinkau, trečios niekaip kol kas... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mildukas: 13 spalio 2005 - 17:06
Tikrai juokingi kriterijai biggrin.gif
Aš tai balsavau už idejines nuotraukas ir tuo tarpu su gražiais plaukais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LYLY @ 2005 10 13, 18:51)
Aš tai balsavau už idejines nuotraukas ir tuo tarpu su gražiais plaukais biggrin.gif

kas čia do idėjines nuotraukos?
Atsakyti
Bleiro ragana
Ruduo plaukuose (kazkaip panasiai)
Kiek plauku- tiek balsu 4u.gif

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LYLY @ 2005 10 13, 18:51)
Aš tai balsavau už idejines nuotraukas

Politines, ar kaip? blink.gif
Atsakyti
na va..pagaliau ir aš tris turiu:

1."pūsk vėjeli,pūsk smarkiau.."(čia jau nuo pat pradžių buvo aišku,kad už ją balsuosiu ir jau minėjau ne kartą,kodėl 4u.gif )
2."plaukas ten,plaukas šen"(na,čia tiesiog pažiūrėjau,ir patiko.ne tik plaukai,bet ir plaukų savininkė sunglasses2.gif )
3."mėgiamiausias vėjo žaislas"(kažkaip anksčiau šios foto net nemačiau..iš kur ji atsirado? tongue.gif ir plaukai,ir aplinka.. angel.gif

Tai vat.už ką norim už tą ir balsuojam.kas vertina tik plaukus(nors ką čia vertinsi ne pačiupinėjus tongue.gif ),kas krutinę,kas aplamai viską..
Atsakyti
Balsavau taip:
Linksmybių mugė
Tikiuosi tiek balsų, kiek čia matot plaukų.. smile.gif)
Rudeninės garbanėlės

Gaila, kad tik trys balsai verysad.gif
Atsakyti
Kol buvau išėjus parūkyti, maniškės operatyviai pabalsavo. Gavau ir paaiškinimus kodėl:
Po pirmo karto pas tikrą kirpėją tapau vaivorykštine smile.gif – nes labai spalvota ir labai gražu
Undinėlės garbanėlės – nes labai mistiška
Ne naturalūs, bet originalūs – nes juokingai linksma

Atsakyti