Įkraunama...
Įkraunama...

Konkursas: Plaukai – mano puošmena!

QUOTE(Aidairi @ 2005 10 12, 19:01)
o jei dalyvaut,būtinai balsuot?  ax.gif  ar kažko nesupratau? unsure.gif

žela šypsena ir plaukeliai tokie lengvi.. tongue.gif  o kitų dviejų nebeišrenku.na,dar pagalvosim..

na nebutina balsuoti, bet tai kaip ir pareiga manau ... ax.gif
Atsakyti
Labai užkliuvo vienas pavadinimas - plaukai, pkaukučiai biggrin.gif Gal reiktų ištaisyti, nes kažkaip su klaidom nelabai gražu ax.gif
Atsakyti
Nu va tikrai pati pačiausia foto 4u.gif ...plaukai super thumbup.gif
"Tikiuosi tiek balsų, kiek čia matot plaukų.. smile.gif)"
Atsakyti
As vakar prabalsavau uz ivairius plaukucius,neskiriu i viena grupe ar tiesus ar garbanoti.Nors mano plaukai yra tiesus,bet patinka ivairus...
Sekmes ........
Atsakyti
QUOTE(Ada! @ 2005 10 13, 11:30)
As vakar prabalsavau uz ivairius plaukucius,neskiriu i viena grupe ar tiesus ar garbanoti.Nors mano plaukai yra tiesus,bet patinka ivairus...
Sekmes ........

Laba diena.

Apie kokius konkursus cia kalbama? Esu "naujiena", nelabai dar cia gaudaus... ax.gif
Atsakyti
Eik į patį puslapio viršų ir dešiniąjame kampe pamatysi Fotokonkursai mirksiukas.gif Paspausk ir pakliūsi į fotokonkursų karalystę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 10 12, 20:11)
Axa, man irgi ta rožė- nieko mirksiukas.gif 
Aš irgi išbalsavau 4u.gif - už MAN vienaip ar kitaip simpatiškas forumietes thumbup.gif  ir jų plaukus tongue.gif  
Po headbango
Ant galvos puošmena! (kai plaukai - ne puošmena sad.gif Gal alaus balzamas padės...)
Jauna ir graži. Dabar likau tik graži smile.gif

doh.gif Tai gal kitam konkursui tik forumiečių nikų užteks, be jokių ten nuotraukų, jeigu taip yra vertinama tongue.gif
O iš tikrųjų kiek daug šiame konkurse nuostabių plaukų wub.gif , nors tiek pat ir visai ...schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhuzi: 13 spalio 2005 - 12:40
mano balsai atiteko:
1.Pūsk vėjeli, pūsk smarkiau, aš to vėjo nebijau!
Nes joks vėjas čia ir nedalyvavo wink.gif
2.Ne naturalūs, bet originalūs
3.Šviesiaplaukė
sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuzi @ 2005 10 13, 12:39)
doh.gif Tai gal kitam konkursui tik forumiečių nikų užteks, be jokių ten nuotraukų, jeigu taip yra vertinama tongue.gif

Atsiprašau, KAIP vertinama? Daugelis čia parašo už ką balsavo, ir aš parašiau.
Atsakyti
TAIP: už MAN vienaip ar kitaip simpatiškas forumietes 4u.gif Nieks nesako, kad tai yra blogai, kiekvienas turi teisę rinktis 4u.gif Tas liečia ir vertinimo kriterijus, kas kaip nori tas pagal tą ir vertina 4u.gif Tiesiog vienos vertina plaukus, o kitom svarbiau ne kokie plaukai, o kieno 4u.gif
Pvz., MAN labai simpatiška yra "garbanota plikė" thumbup.gif wub.gif tongue.gif Už ją ir balsuoju 4u.gif Dar labai patinka Ryžiukės plaukai wub.gif , nors jos deja nepažįstu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhuzi: 13 spalio 2005 - 14:00
QUOTE(Zhuzi @ 2005 10 13, 13:56)
Tiesiog vienos vertina plaukus, o kitom svarbiau ne kokie plaukai, o kieno 4u.gif
Pvz., MAN labai simpatiška yra "garbanota plikė" thumbup.gif  wub.gif  tongue.gif Už ją ir balsuoju 4u.gif Dar labai patinka Ryžiukės plaukai wub.gif , nors jos deja nepažįstu.

Tai ir puiku. Juk už ką balsuoti- laisva valia, ar ne? mirksiukas.gif . Tikra tiesa, balsavau NE TIK už gražius plaukus. Bet...sutikit smile.gif , mano išbalsuotose foto merginos- su plaukais 4u.gif
Atsakyti
o as balsavau uz pietums plauku nesitikekeit nes jos labai grazi krutine dar grazi krutine yra ant galvos puosmena bet nezinau ar as uz ja balsuosiu as ant jos pykstu kad ji nupjove vaikiuka tas vaikiukas matosi taip mums juokesi o jinai ka su juo padare cry.gif
Atsakyti