QUOTE(Nightingale @ 2005 10 12, 20:27)
Aš jau už 5 prabalsavau ir dar leidžia
Žiūrėkit, viršuje rašo - "Priimta balsų: 475". Tai, jei paspausit prabalsuoti, tai tas skaičius turi pasikeisti, o jei ne - reiškia daugiau negalima.
QUOTE(Karbynė @ 2005 10 12, 17:56)
Hm, na vieną prisipažinsiu - balsavau už Jerichono rožę, kur kirvį paslėpė
Axa, man irgi ta rožė- nieko
Aš irgi išbalsavau - už MAN vienaip ar kitaip simpatiškas forumietes ir jų plaukus
Po headbango
Ant galvos puošmena! (kai plaukai - ne puošmena Gal alaus balzamas padės...)
Jauna ir graži. Dabar likau tik graži
Man tai idomu darosi ar surinks daugiausiai tos balsų kurias čia dažniausiai mini , beje dėkoju kad ir mane kažkas pastebėjo , bet tikrai nesitikių balsų
QUOTE(LYLY @ 2005 10 12, 20:24)
Man tai idomu darosi ar surinks daugiausiai tos balsų kurias čia dažniausiai mini , beje dėkoju kad ir mane kažkas pastebėjo , bet tikrai nesitikių balsų
man ir taip atrodo, isgyre grazias, o balsuos uz savas
idomus turetu but rezultatai, kogero laimes ta, kur maziausiai tikimes
Taigi,taigi, ir man atrodo, kad cia dauguma uz "savas" balsuoja..kadangi nesu niekam "sava", irgi nesitikiu, kad gausiu balsu...
Mano balsai atiteko "ne savom", bet ir taip nieko nepazystu
Mano balsai atiteko "ne savom", bet ir taip nieko nepazystu
šiandien Delfyje apie plaukus http://www.delfi.lt/....php?id=7690567
QUOTE(Nightingale @ 2005 10 12, 20:27)
Aš jau už 5 prabalsavau ir dar leidžia
QUOTE(Nightingale @ 2005 10 12, 20:31)
Jau nebeleidžia, bet už 4-ias skirtingas balsavau, paskui dar 1 kart už tą pačią
Taip nėra, galbūt lūžinėjo forumas ar dar kas darėsi, bet patikrinus balsavimo duomenis paaiškėjo, jog yra užfiksuoti 3 jūsų balsai už 3 skirtingas nuotraukas, nei daugiau nei mažiau. Tad niekas nesikeičia - balsuoti galima už 3 foto, kaip visada.
o forumas tikrai lūžinėjo.
O aš balsavau už visas garbanotas Kadangi pati esu tokia, tai puikiai įsivaizduoju, ką reiškia, kai ryte viena garbana žiūri į kairę, o kita - į pietus