Įkraunama...
Įkraunama...

Konkursas: Plaukai – mano puošmena!

Aš jau už 5 prabalsavau ir dar leidžia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nightingale @ 2005 10 12, 19:27)

blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Jau nebeleidžia, bet už 4-ias skirtingas balsavau, paskui dar 1 kart už tą pačią biggrin.gif

Gražūs labai plaukučiai. Aš planavau dalyvayt, bet kai pamačiau konkurentes, tai apsigalvojau ir nusprendžiau negasdint svieto su savo ševeliūra doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nightingale: 12 spalio 2005 - 19:31
QUOTE(Nightingale @ 2005 10 12, 20:27)

Žiūrėkit, viršuje rašo - "Priimta balsų: 475". Tai, jei paspausit prabalsuoti, tai tas skaičius turi pasikeisti, o jei ne - reiškia daugiau negalima.
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2005 10 12, 17:56)
Hm, na vieną prisipažinsiu - balsavau už Jerichono rožę, kur kirvį paslėpė  biggrin.gif

Axa, man irgi ta rožė- nieko mirksiukas.gif
Aš irgi išbalsavau 4u.gif - už MAN vienaip ar kitaip simpatiškas forumietes thumbup.gif ir jų plaukus tongue.gif
Po headbango
Ant galvos puošmena! (kai plaukai - ne puošmena sad.gif Gal alaus balzamas padės...)
Jauna ir graži. Dabar likau tik graži smile.gif

Atsakyti
Man tai idomu darosi ar surinks daugiausiai tos balsų kurias čia dažniausiai mini g.gif biggrin.gif , beje dėkoju kad ir mane kažkas pastebėjo biggrin.gif , bet tikrai nesitikių balsų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LYLY @ 2005 10 12, 20:24)
Man tai idomu darosi ar surinks daugiausiai tos balsų kurias čia dažniausiai mini g.gif  biggrin.gif , beje dėkoju kad ir mane kažkas pastebėjo biggrin.gif , bet tikrai nesitikių balsų 4u.gif

g.gif man ir taip atrodo, isgyre grazias, o balsuos uz savas biggrin.gif
idomus turetu but rezultatai, kogero laimes ta, kur maziausiai tikimes laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babuska: 12 spalio 2005 - 20:32
Taigi,taigi, ir man atrodo, kad cia dauguma uz "savas" balsuoja..kadangi nesu niekam "sava", irgi nesitikiu, kad gausiu balsu... ax.gif
Mano balsai atiteko "ne savom", bet ir taip nieko nepazystu ax.gif blush2.gif
Atsakyti
šiandien Delfyje apie plaukus http://www.delfi.lt/....php?id=7690567
Atsakyti
QUOTE(Nightingale @ 2005 10 12, 20:27)

QUOTE(Nightingale @ 2005 10 12, 20:31)
Jau nebeleidžia, bet už 4-ias skirtingas balsavau, paskui dar 1 kart už tą pačią biggrin.gif

Taip nėra, galbūt lūžinėjo forumas ar dar kas darėsi, bet patikrinus balsavimo duomenis paaiškėjo, jog yra užfiksuoti 3 jūsų balsai už 3 skirtingas nuotraukas, nei daugiau nei mažiau. Tad niekas nesikeičia - balsuoti galima už 3 foto, kaip visada.
Atsakyti
o forumas tikrai lūžinėjo.
Atsakyti
O aš balsavau už visas garbanotas thumbup.gif Kadangi pati esu tokia, tai puikiai įsivaizduoju, ką reiškia, kai ryte viena garbana žiūri į kairę, o kita - į pietus biggrin.gif
Atsakyti