Lauksime rezultatu
...o as jau isvis nebezinau uz ka balsuot ,tiek daug graziu plauku kad neimanoma issirinkti
QUOTE(SANTA @ 2005 10 12, 16:39)
...o as jau isvis nebezinau uz ka balsuot ,tiek daug graziu plauku kad neimanoma issirinkti
Už "savo chebrą"
O as paciu paciausiu niekaip neissirenku, visos grazios O kadangi uz save balsuoti negalima, tai ir nebalsuosiu
QUOTE(Supergirl @ 2005 10 12, 17:48)
O va tokio požiūrio tai aš nesuprantu Kam dalyvaut, bet nebalsuot?
AS UZ GARBANES PRABALSAVAU.....TAIP SVAJOJU APIE TOKIAS GARBANAS.... IR NIEKAD NETURESIU
QUOTE(hurricane @ 2005 10 12, 16:35)
O as paciu paciausiu niekaip neissirenku, visos grazios O kadangi uz save balsuoti negalima, tai ir nebalsuosiu
As taip pat idejau savo foto, taciau balsavau uz kitas merginas, juk tokie nuostabus visu plaukuciai
QUOTE(Atlante @ 2005 10 12, 18:48)
As taip pat idejau savo foto, taciau balsavau uz kitas merginas,
A tai kad už save balsuot nė negalima Hm, na vieną prisipažinsiu - balsavau už Jerichono rožę, kur kirvį paslėpė Labai iškalbingas pavadinimas
QUOTE(Atlante @ 2005 10 12, 17:48)
As taip pat idejau savo foto, taciau balsavau uz kitas merginas,
Tai kad ir norėtum už save negali balsuot
Na as irgi prabalsavau, tikrai buvo sunku isrinkti tas 3 Bet
QUOTE(Supergirl @ 2005 10 12, 16:48)
O va tokio požiūrio tai aš nesuprantu Kam dalyvaut, bet nebalsuot?
o jei dalyvaut,būtinai balsuot? ar kažko nesupratau?
žodžiu,aš su savo "gražiaisiais" plaukais nebesuspėjau..norėjau sudalyvaut,bet kai pradėjau fotografuotis tai žiūriu ne kas gaunasi.. perdaug gražių fotkių čia prisižiūrėjau
kolkas balsavau už vieną "pūsk vėjeli,pūsk..."ar kaip ten ji...šita man pati pačiausia.nežinau kodėl.labai miela šypsena ir plaukeliai tokie lengvi.. o kitų dviejų nebeišrenku.na,dar pagalvosim..