Nu ale ir sunku buvo 3 išsirinkt... Keturias šiaip ne taip atsirinkau, o jau ta viena "lyčna" kol nusprendžiau katrą išmest...
QUOTE(tigras @ 2005 10 12, 11:27)
Aš dar naujokė . Gaila, bet nespejau pastebėti šito konkurso ir įdėti savo fotkes. Bet ką padarysi
Konkursų pas mus būna daug, kas mėnesį po keletą, tad dar tikrai sudalyvausit!
QUOTE(paslaptingai @ 2005 10 12, 11:44)
ale truputį susimaičiau. kiek aš galiu balsuoti? ta prasme aš turiu tris balsus, kuriuos galiu padalinti trims skirtingoms nuotraukoms?
Taip, išsirenkate 3 labiausiai patikusias nuotraukas, tuomet spaudžiate pele ant foto, kad ją pasididintumėte ir apačioje po nuotrauka rasite mygtuką balsuoti. Už tą pačią nuotrauką galima balsuoti tik 1 kartą. Neleidžiama balsuoti už savo nuotrauką. Apsigalvojus, galima savo balsą "atsiimti" ir skirti jį kitai nuotraukai.
As jau irgi prabalsavau. Gaila, kad praziopsojau nuotrauku siuntima. Bet pirmenybe vis tik skyriau nuotraukai (aisku su graziais plaukais grazesnis rezutatas
Siaip ziurint toks jausmas kad kai kurios dalyves dalyvauja 'plauku' konkurse ir pamirsta apie pacia 'foto'.
Siaip ziurint toks jausmas kad kai kurios dalyves dalyvauja 'plauku' konkurse ir pamirsta apie pacia 'foto'.
As irgi pabalsavau
Siandien geriau apsziurejau visas nuotraukas ir is buvusiu triju graziausiu plauku,apsigalvojau ir pakeiciau nuomone
Siandien geriau apsziurejau visas nuotraukas ir is buvusiu triju graziausiu plauku,apsigalvojau ir pakeiciau nuomone
ir as atlikau pareiga