Man į temą tinka "Natūralios garbanėlės pagal auksines rudenio spalvas!"Tikrai labai gražūs plaukai. Sakyčiau retenybė. O va dėti vestuvinių šukuosenų nuotraukas laaabai sumanu Ir šiaip, drąsios mamytės, būtinai prabalsuosiu
Man tai graziausia- "Vakaro banga". Sklinda ne tik isorinis, bet ir vidinis grozis (kas daro nuostabiu plauku savininke dar zavingesne ir pastebimesne). Pirma karta as cia klaidzioju po konkursus, ir nezinau as tundra kaip prabalsuoti
Man tai graziausia- "Vakaro banga". Sklinda ne tik isorinis, bet ir vidinis grozis (kas daro nuostabiu plauku savininke dar zavingesne ir pastebimesne).
Pirma karta as cia klaidzioju po konkursus, ir nezinau as tundra kaip prabalsuoti
aš tai iškart pažinau . Ir taip daili, ir kitaip. Bet šviesūs plaukiukai, mano galva, tau labiau tinka. Švelnesni bruožai...Žinai, jaučiu ir aš šviesinsiuos
Šiame skyrelyje prie taisyklių (prisegta tema su užrašu "Svarbu:") yra dažniausiai užduodami klausimai ir atsakymai į juos, paskaitykite, ten viską rasite paaiškinta.