Įkraunama...
Įkraunama...

Konkursas: Plaukai – mano puošmena!

QUOTE(mamulia @ 2005 10 11, 11:06)
ačiū merginos  blush2.gif  wub.gif ale maniau, kad nepažinsit  tongue.gif  tongue.gif
P.S. aš vėl persidažiau į blond  mirksiukas.gif

Na žinai sunkiai ir pažinau - tokia pupa uoga uch nail.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglute @ 2005 10 10, 21:54)
Diksethumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif atrodai... Kad man tokius plaukus kas paskolintu...
Ir sesute mano sake,kad labai simpatishka mergina mirksiukas.gif

Ačiū... blush2.gif Tai jau taip ėmė tavo sesutė ir pasakė..? blush2.gif tongue.gif biggrin.gif smile.gif ax.gif
Atsakyti
Man į temą tinka "Natūralios garbanėlės pagal auksines rudenio spalvas!"Tikrai labai gražūs plaukai. Sakyčiau retenybė. thumbup.gif
O va dėti vestuvinių šukuosenų nuotraukas laaabai sumanu doh.gif
Ir šiaip, drąsios mamytės, būtinai prabalsuosiu nail.gif
Atsakyti
Man tai graziausia- "Vakaro banga". Sklinda ne tik isorinis, bet ir vidinis grozis (kas daro nuostabiu plauku savininke dar zavingesne ir pastebimesne).
Pirma karta as cia klaidzioju po konkursus, ir nezinau as tundra kaip prabalsuoti surrender.gif
Atsakyti
QUOTE(primavera @ 2005 10 11, 14:08)
Man tai graziausia- "Vakaro banga". Sklinda ne tik isorinis, bet ir vidinis grozis (kas  daro nuostabiu plauku savininke dar zavingesne ir pastebimesne).
Pirma karta as cia klaidzioju po konkursus, ir nezinau as tundra kaip prabalsuoti surrender.gif

Jei neklystu, tik nuo rytdienos balsuoti galima. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2005 10 11, 13:11)
Jei neklystu, tik nuo rytdienos balsuoti galima. smile.gif

tai taip iseina, kad siandien paskutine diena ideti savo nuotrauka g.gif scare.gif
Atsakyti
QUOTE(primavera @ 2005 10 11, 14:19)
tai taip iseina, kad siandien paskutine diena ideti savo nuotrauka g.gif  scare.gif

Taip paskutine photo.gif
Atsakyti
viena gražuola įsimetus į avatarą beveik tą pačią fotkę kaip čia į konkursą įdėjus, ir vargo nemato smoke.gif diskvalifikuot tokias ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2005 10 11, 10:06)
ačiū merginos  blush2.gif  wub.gif ale maniau, kad nepažinsit  tongue.gif  tongue.gif
P.S. aš vėl persidažiau į blond  mirksiukas.gif

aš tai iškart pažinau 4u.gif . Ir taip daili, ir kitaip. Bet šviesūs plaukiukai, mano galva, tau labiau tinka. Švelnesni bruožai...Žinai, jaučiu ir aš šviesinsiuos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(primavera @ 2005 10 11, 14:08)

Šiame skyrelyje prie taisyklių (prisegta tema su užrašu "Svarbu:") yra dažniausiai užduodami klausimai ir atsakymai į juos, paskaitykite, ten viską rasite paaiškinta.
Atsakyti
man taip pat Vakaro banga smile.gif
Atsakyti
"plaukuose menulis soka" -Numero Uno!
werti demesio plaukai! manau, ir nuotrauka ydomi thumbup.gif
laukiam rezultatu drinks_cheers.gif
Atsakyti