Įkraunama...
Įkraunama...

Konkursas: Plaukai – mano puošmena!

Man labai patiko "Mėgstamiausias vėjo žaislas" - labai gražūs plaukai thumbup.gif
Pirmomis konkurso dienomis dar drįsau apie 5 vietą bent galvoti blush2.gif dabar, žiūriu, jau be šansų g.gif na ką darysi, pasigrožėsiu bent kitomis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2005 10 10, 18:15)
Tikiuosi tiek balsų, kiek čia matot plaukų.. smile.gif)  4u.gif  Va čia tai plaukai  blink.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Jėga  thumbup.gif  Mano balsas garantuotas  mirksiukas.gif

Kaip fainiai.. blush2.gif Aš čia kažkaip visai neplanuotai sugalvojau atsiųsti savo fotkę, sakiau, gal kas išeis.. biggrin.gif Gal kam įdomu bus.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2005 10 10, 18:15)
Tikiuosi tiek balsų, kiek čia matot plaukų.. smile.gif)  4u.gif  Va čia tai plaukai  blink.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Jėga  thumbup.gif  Mano balsas garantuotas  mirksiukas.gif

Aha, man irgi patiko šita thumbup.gif Tokia žaviai įžuli biggrin.gif Dar nemažai tikrai gražių plaukų įtariu yra, bet nuotraukos dydis ir kokybė jų neleidžia įžiūrėt schmoll.gif

O man tai labai faina, kad mano nuotrauką bent kelios įvertino, vadinas, ne veltui stengiaus, o juk pati save fotkinau doh.gif biggrin.gif dar ir apsiverst reikėjo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žibaliux: 10 spalio 2005 - 18:38
Kaip suprasti? Balsuosim už 3 labiausiai patikusias nuotraukas, o net 5 laimėtojai džiaugsis gausybe vertingų dovanų!?
Atsakyti
Atsirado naujų thumbup.gif
Labai patiko "Mėgstamiausias vėjo žaislas", ir aplinka ir plaukučiai, tiesiog labai gera Foto wub.gif

Ir "Tikiuosi tiek balsų, kiek matot čia plaukų " wub.gif

Šiaip mano dėmesį labiausiai traukia nuotraukos, kur ne namų aplinka, arba portretukas aiškus su gražiais plaukučiais, arba gamta rolleyes.gif

M T , tai bus apdovanotos 5 daugiausiai surinkusios balsų, o ką norėtum 5 balsų biggrin.gif Aš jau senai noriu tokio balsavimo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Diksė @ 2005 10 10, 18:30)
Kaip fainiai..  blush2.gif  Aš čia kažkaip visai neplanuotai sugalvojau atsiųsti savo fotkę, sakiau, gal kas išeis.. biggrin.gif Gal kam įdomu bus.. smile.gif

esi labai grazi dalyve su nuostabiais plaukais thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Na, merginos, noriu labai nuoširdžiai pasakyti, kad tiek gražių noterų vienoje vietoje gyvenime nebuvau mačiusi thumbup.gif wub.gif . Ne tik plaukai ir šukuosenos visų gražios, bet ir visa kita thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
kiek diskusiju, kiek nuomoniu thumbup.gif Bet visos merginos atrodo nuostabiai- matosi, kad zavios lietuvaites thumbup.gif
man tai sis konkursas asocijuojas su kasdienine zmogaus sukuosena, graziais plaukais.. todel man graziausios naturalios nuotraukeles sios:
plaukuosena
pasislepe garbanos
pusk vejeli..
plaukai plaukuciai
nauja gauruosena
plaukuciai-mano puosmena
graziausi plaukai man- plaukuose menulis soka- tokie sveiki, zvilgantys, tik va kad veido nesimato g.gif
sekmes visoms konkurse 4u.gif
Atsakyti
Dikse, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif atrodai... Kad man tokius plaukus kas paskolintu...
Ir sesute mano sake,kad labai simpatishka mergina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Natali @ 2005 10 10, 20:59)
Na, merginos, noriu labai nuoširdžiai pasakyti, kad tiek gražių noterų vienoje vietoje gyvenime nebuvau mačiusi  thumbup.gif  wub.gif . Ne tik plaukai ir šukuosenos visų gražios, bet ir visa kita  thumbup.gif  thumbup.gif

Nesąmonė biggrin.gif Turbūt manosios nepastebėjai laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2005 10 10, 22:10)
Nesąmonė  biggrin.gif Turbūt manosios nepastebėjai  laugh.gif

prajuokinai laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 10 10, 14:40)
Mamuliai labai tinka blond plaukai smile.gif

QUOTE(westa @ 2005 10 10, 14:48)
tai vis gi ten mamulia, o aš galvojau bene rodosi man  doh.gif . Jo super atrodo  thumbup.gif

ačiū merginos blush2.gif wub.gif ale maniau, kad nepažinsit tongue.gif tongue.gif
P.S. aš vėl persidažiau į blond mirksiukas.gif
Atsakyti