Man labai patiko "Mėgstamiausias vėjo žaislas" - labai gražūs plaukai
Pirmomis konkurso dienomis dar drįsau apie 5 vietą bent galvoti dabar, žiūriu, jau be šansų na ką darysi, pasigrožėsiu bent kitomis
QUOTE(Supergirl @ 2005 10 10, 18:15)
Tikiuosi tiek balsų, kiek čia matot plaukų.. ) Va čia tai plaukai Jėga Mano balsas garantuotas
Kaip fainiai.. Aš čia kažkaip visai neplanuotai sugalvojau atsiųsti savo fotkę, sakiau, gal kas išeis.. Gal kam įdomu bus..
QUOTE(Supergirl @ 2005 10 10, 18:15)
Tikiuosi tiek balsų, kiek čia matot plaukų.. ) Va čia tai plaukai Jėga Mano balsas garantuotas
Aha, man irgi patiko šita Tokia žaviai įžuli Dar nemažai tikrai gražių plaukų įtariu yra, bet nuotraukos dydis ir kokybė jų neleidžia įžiūrėt
O man tai labai faina, kad mano nuotrauką bent kelios įvertino, vadinas, ne veltui stengiaus, o juk pati save fotkinau dar ir apsiverst reikėjo
Kaip suprasti? Balsuosim už 3 labiausiai patikusias nuotraukas, o net 5 laimėtojai džiaugsis gausybe vertingų dovanų!?
Atsirado naujų
Labai patiko "Mėgstamiausias vėjo žaislas", ir aplinka ir plaukučiai, tiesiog labai gera Foto
Ir "Tikiuosi tiek balsų, kiek matot čia plaukų "
Šiaip mano dėmesį labiausiai traukia nuotraukos, kur ne namų aplinka, arba portretukas aiškus su gražiais plaukučiais, arba gamta
M T , tai bus apdovanotos 5 daugiausiai surinkusios balsų, o ką norėtum 5 balsų Aš jau senai noriu tokio balsavimo
Labai patiko "Mėgstamiausias vėjo žaislas", ir aplinka ir plaukučiai, tiesiog labai gera Foto
Ir "Tikiuosi tiek balsų, kiek matot čia plaukų "
Šiaip mano dėmesį labiausiai traukia nuotraukos, kur ne namų aplinka, arba portretukas aiškus su gražiais plaukučiais, arba gamta
M T , tai bus apdovanotos 5 daugiausiai surinkusios balsų, o ką norėtum 5 balsų Aš jau senai noriu tokio balsavimo
QUOTE(Diksė @ 2005 10 10, 18:30)
Kaip fainiai.. Aš čia kažkaip visai neplanuotai sugalvojau atsiųsti savo fotkę, sakiau, gal kas išeis.. Gal kam įdomu bus..
esi labai grazi dalyve su nuostabiais plaukais
Na, merginos, noriu labai nuoširdžiai pasakyti, kad tiek gražių noterų vienoje vietoje gyvenime nebuvau mačiusi . Ne tik plaukai ir šukuosenos visų gražios, bet ir visa kita
kiek diskusiju, kiek nuomoniu Bet visos merginos atrodo nuostabiai- matosi, kad zavios lietuvaites
man tai sis konkursas asocijuojas su kasdienine zmogaus sukuosena, graziais plaukais.. todel man graziausios naturalios nuotraukeles sios:
plaukuosena
pasislepe garbanos
pusk vejeli..
plaukai plaukuciai
nauja gauruosena
plaukuciai-mano puosmena
graziausi plaukai man- plaukuose menulis soka- tokie sveiki, zvilgantys, tik va kad veido nesimato
sekmes visoms konkurse
man tai sis konkursas asocijuojas su kasdienine zmogaus sukuosena, graziais plaukais.. todel man graziausios naturalios nuotraukeles sios:
plaukuosena
pasislepe garbanos
pusk vejeli..
plaukai plaukuciai
nauja gauruosena
plaukuciai-mano puosmena
graziausi plaukai man- plaukuose menulis soka- tokie sveiki, zvilgantys, tik va kad veido nesimato
sekmes visoms konkurse
Dikse, atrodai... Kad man tokius plaukus kas paskolintu...
Ir sesute mano sake,kad labai simpatishka mergina
Ir sesute mano sake,kad labai simpatishka mergina
QUOTE(Natali @ 2005 10 10, 20:59)
Na, merginos, noriu labai nuoširdžiai pasakyti, kad tiek gražių noterų vienoje vietoje gyvenime nebuvau mačiusi . Ne tik plaukai ir šukuosenos visų gražios, bet ir visa kita
Nesąmonė Turbūt manosios nepastebėjai
QUOTE(Erszebeth @ 2005 10 10, 22:10)
Nesąmonė Turbūt manosios nepastebėjai
prajuokinai
QUOTE(Elina @ 2005 10 10, 14:40)
Mamuliai labai tinka blond plaukai
QUOTE(westa @ 2005 10 10, 14:48)
tai vis gi ten mamulia, o aš galvojau bene rodosi man . Jo super atrodo
ačiū merginos ale maniau, kad nepažinsit
P.S. aš vėl persidažiau į blond