hm. na bet jus ir sirsiukes..
sutinku, kad gera tryksti optimizmu, visus girti, nesvarbu, ar jie to verti, ar ne, visus stengtis palaikyti ir tokiu budu daryti pasauli grazesni. Sveikinu tokias moteris, kurios liaupsina ir nori buti liaupsinamos. Ir sutinku, kad cia - gerio (nesvarbu, kad tik deklaruojamo, svarbu bet kokios rusies GERIO) pradzia. Valio!
Pvz., mano, kaip ir keliu cia esanciu, poziuris i gyvenima kitoks. Niekada neliaupsinsiu zmogaus, jei jis to nevertas arba noresiu jam itikti, arba del jokiu kitu priezasciu. Jei man grazu - pasakysiu, jei ne - nutylesiu. Arba pasakysiu. Ir dar: megstu ne tik sveikai kritikuoti, bet vertinu kitu sveika kritika savo atzvilgiu.
Normalu, kad kai kurios cia esancios isizeidzia iki sirdies gelmiu (mintyse padarydamos isvadas ivairiausiu isvedziojimu pagrindu, dazniausiai galbut neteisingai, kai kritikuojamos butent jos), labai del to pergyvena ir pyksta. nes jos nemegsta buti kritikuojamos, nes jos pacios nekritikuoja.
Linkeciau mums visoms daugiau supratimo. Juk skirtingi zmones esame- vieni tiesesni , i akis reziantys tai, ka galvoja, kiti - santuresni. Nereikia cia izvelgti pavydo, pykcio - bukim atlaidesnes vienos kitoms, o ne kruva sirsiuku !
Na ir kas, kad Tau pasake, kad tu idejai foto tik saves parodyti, o ne plauku. Ar butina Tau del to pykti. Idejai, foto buvo patvirtinta, dalyvauji konkurse ir vargo nematai. Nejaugi verta gaisti 1/2 savo laiko irodinejant, kad ne Tu sipmatiska, o Tavo plaukai verti demesio ir pan.. Juk neverta, ar ne? Koks tikslas?
Na ir kam tiek diskusijų vis tiek tik už 3 nuotraukas balsuosim
o man labai patinka nuotrauka, kur vietoj plaukų, kūmas ar tai medis pirmoji favoritė yra jau, o kitas išsirinksiu, kai reiks balsuot
o man labai patinka nuotrauka, kur vietoj plaukų, kūmas ar tai medis pirmoji favoritė yra jau, o kitas išsirinksiu, kai reiks balsuot
Myliu šį skyrelį už tai, kad jame ne vien tik saldūs nudailinti pagyrimai visoms nuotraukoms iš eilės, čia gali rasti ir argumentuotos kritikos, ir taiklių pastebėjimų, ir šaunių įvertinimų. Norėčiau, kad ir toliau taip būtų. Gerbkime viena kitos nuomonę, mokykimės išklausyti įvairių nuomonių. Jei išreiškiame susižavėjimą nuotrauka, pasinaudokite daugiau nei vienu žodžiu "super" + krūva šypsenėlių (tokie komentarai bus trinami, kaip spam'as), jei kritikuojame - pateikime argumentus neįžeidinėdami.
! | Dalis komentarų ištrinta todėl, kad 1. ši tema nėra apkalbų kampelis, kur galima sunešti pletkus iš kitų temų. 2. Tačiau reikia pripažinti, jog tai, kas buvo "atnešta" iš kitos temos ir pacituota, tikrai nedaro garbės komentarų autorėms; beje, "bendraamžių" skyrelio paskirtis yra įrašyta skyrelio prieigoje; draudžiama "užkimšinėti" forumą komentarais, kurie forumui neturi jokios išliekamosios vertės - čia ne chat'as! Žr. forumo taisykles. 3. Forumo taisyklės draudžia įžeidinėti žmogų, žeminti jo garbę ir orumą; Naudoti grubius, necenzūrinius išsireiškimus ir įžeidimus bet kokiu pavidalu, grubaus tono žinutes! Jei šioje temoje ir toliau bus pažeidinėjamos forumo taisyklės, bus pasinaudota administracijos teise pritaikyti griežčiausias nuobaudas. |
QUOTE(Elina @ 2005 10 10, 15:40)
Mamuliai labai tinka blond plaukai
tai vis gi ten mamulia, o aš galvojau bene rodosi man . Jo super atrodo
QUOTE(kiparisas @ 2005 10 10, 13:29)
Man gražiausi plaukai, kai jie yra prižiūrėti...ir ar plaukai moterį puošia ar ji pati plaukus, va čia tai klausimas... Beje, kokios nuotraukos patraukia dėmesį labiau? Arba tos kur išties plaukai labai įspūdingi (savo ilgiu, gražiu kirpimu, sveikumu ir pan.) , arba kur jų savininkė gražiai šypsosi...Taigi būt gražiai ir su gražiais plaukais tikrai privalumas, o šis konkursas manau puiki proga tuo pasididžiuot. Sėkmės visoms dalyvėms
Tu teisi, kiparise, geriau tikrai niekas nepasakytų
QUOTE(smiltpele @ 2005 10 10, 10:24)
Visiskai nesutinku! Matyt tau taip atrodo, nes mergina (-os) yra grazi (-ios)? Nes jei ji simpatiska, tai pagal tave, butinai turi rodyti tik save, o ne plaukus.
Tai manai, kad Kajote ir as is pavydo taip galvojame Xixi. Kiek zinau - Kajote pat yra labai ispudinga mergina, o ir as zinok esu visai nieko kai pasistengiu Turiu viena meniska foto (labai grazia) su savo graziais plaukais, bet nesiunciau i konkursa, nes foto daugiau isryskina mano kuno linijas. Mat fotografe akcentavo ne plaukus... Manau neteisingai supratai mus. Man gera ziureti, kiek daug graziu merginu siame konkurse Ir nesakau, kad tokios nuotraukos neturejo buti nepatvirtintos, nes plaukai tikrai matosi... Manau pacios manekenes zino, kam buvo skirta ju foto kai jas daresi (man jos primena modeliu agenturoms skirtas, ismanau si dalyka), todel pykti uz nuomone nera ko.
QUOTE(GPM @ 2005 10 10, 13:34)
hm. na bet jus ir sirsiukes..
Na ir kas, kad Tau pasake, kad tu idejai foto tik saves parodyti, o ne plauku. Ar butina Tau del to pykti. Idejai, foto buvo patvirtinta, dalyvauji konkurse ir vargo nematai. Nejaugi verta gaisti 1/2 savo laiko irodinejant, kad ne Tu sipmatiska, o Tavo plaukai verti demesio ir pan.. Juk neverta, ar ne? Koks tikslas?
QUOTE(baltic*girl @ 2005 10 10, 17:21)
Manau neteisingai supratai mus. Man gera ziureti, kiek daug graziu merginu siame konkurse Ir nesakau, kad tokios nuotraukos neturejo buti nepatvirtintos, nes plaukai tikrai matosi... Manau pacios manekenes zino, kam buvo skirta ju foto kai jas daresi (man jos primena modeliu agenturoms skirtas, ismanau si dalyka), todel pykti uz nuomone nera ko.
aciu, kad issamiau paaiskinai