Įkraunama...
Įkraunama...

Konkursas: Plaukai – mano puošmena!

QUOTE(Elina @ 2005 10 10, 10:07)
Ar nuoširdžiai tai sakot? ax.gif  g.gif

as nuosirdziai tai sakau. mirksiukas.gif man sis konkursas isties labai patinka, daug graziu foto! thumbup.gif ir manu visos labai tinkancios konkursui, kokios jos bebutu. mirksiukas.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(crristinka @ 2005 10 10, 10:26)
man sis konkursas isties labai patinka, daug graziu foto! 

Ne apie konkursą, apie nuotraukas doh.gif . Ar gali taip būti, kad VISOS ŠUKUOSENOS LABAI GRAŽIOS? Ar tai- nuoširdu? Kam tada tas konkursas? g.gif
QUOTE(crristinka @ 2005 10 10, 10:26)
manu visos labai tinkancios konkursui, kokios jos bebutu.

Kaip suprasti: visos tinkančios, kokios jos bebūtų... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(smiltpele @ 2005 10 10, 10:24)
Matyt tau taip atrodo, nes mergina (-os) yra grazi (-ios)? Nes jei ji simpatiska, tai pagal tave, butinai turi rodyti tik save, o ne plaukus.

čia tai visiškas briedas. Nusišnekėjai totaliai.
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 10 10, 11:43)
čia tai visiškas briedas. Nusišnekėjai totaliai.

nusisnekejau ar ne.. unsure.gif tiesiog pasakiau savo nuomone, neprivalai del to sirsti ax.gif ax.gif ax.gif ..
Atsakyti
QUOTE(Gerbera @ 2005 10 10, 09:55)
ax.gif idomu, kodel manes neidejo g.gif  g.gif

neužpildėte paraiškos konkursui, neprikabinote nuotraukos.
Atsakyti
QUOTE(smiltpele @ 2005 10 10, 10:47)
nusisnekejau ar ne.. unsure.gif  tiesiog pasakiau savo nuomone, neprivalai del to sirsti ax.gif  ax.gif  ax.gif ..

neširstu, man- tai kas wink.gif
Atsakyti
ELINA ,tu gal mokytoja buvai,ar esi g.gif Tu labai megsti vadovaut.Kodel tu viska kritikuoji ir kabiniesi prie zodziu?Cia merginos reiskia savo nuomone ir jeigu patinka visos sukuosenos,reiskia patinka.Tau tai niekas turbut nepatinka ir gyvenimas toks nemielas biggrin.gif Tam yra moderatoriai kurie priziuri si konkursa ir jie pasakys kas gerai,o kas ne biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif P.S.AS isreiskiau savo nuomone 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabrieliukas: 10 spalio 2005 - 12:07
Man gražiausi plaukai, kai jie yra prižiūrėti...ir ar plaukai moterį puošia ar ji pati plaukus, va čia tai klausimas... Beje, kokios nuotraukos patraukia dėmesį labiau? Arba tos kur išties plaukai labai įspūdingi (savo ilgiu, gražiu kirpimu, sveikumu ir pan.) , arba kur jų savininkė gražiai šypsosi...Taigi būt gražiai ir su gražiais plaukais tikrai privalumas, o šis konkursas manau puiki proga tuo pasididžiuot. Sėkmės visoms dalyvėms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kiparisas @ 2005 10 10, 12:29)
Man gražiausi plaukai, kai jie yra prižiūrėti...ir ar plaukai moterį puošia ar ji pati plaukus, va čia tai klausimas... Beje, kokios nuotraukos patraukia dėmesį labiau? Arba tos kur išties plaukai labai įspūdingi (savo ilgiu, gražiu kirpimu, sveikumu ir pan.) , arba kur jų savininkė gražiai šypsosi...Taigi būt gražiai ir su gražiais plaukais tikrai privalumas, o šis konkursas manau puiki proga tuo pasididžiuot. Sėkmės visoms dalyvėms smile.gif

šauniai pasakyta clap.gif
Atsakyti

nei vienos temos be razborkių g.gif tongue.gif
Vat mano plaukai gražūs, bet nerandu normalios nuotraukos doh.gif Liksiu nesudalyvavus turbūt biggrin.gif
Atsakyti
Kiek zmoniu tiek ir nuomoniu... gossip.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2005 10 10, 12:46)
nei vienos temos be razborkių  g.gif  tongue.gif

Na tai moterėlės sedi namuose ir neturėdamos turbūt ką veikt - rašinėja kas puola. gossip.gif O kaip kitaip paplepėt mirksiukas.gif
Atsakyti