ELINA ,tu gal mokytoja buvai,ar esi Tu labai megsti vadovaut.Kodel tu viska kritikuoji ir kabiniesi prie zodziu?Cia merginos reiskia savo nuomone ir jeigu patinka visos sukuosenos,reiskia patinka.Tau tai niekas turbut nepatinka ir gyvenimas toks nemielas Tam yra moderatoriai kurie priziuri si konkursa ir jie pasakys kas gerai,o kas ne P.S.AS isreiskiau savo nuomone
Man gražiausi plaukai, kai jie yra prižiūrėti...ir ar plaukai moterį puošia ar ji pati plaukus, va čia tai klausimas... Beje, kokios nuotraukos patraukia dėmesį labiau? Arba tos kur išties plaukai labai įspūdingi (savo ilgiu, gražiu kirpimu, sveikumu ir pan.) , arba kur jų savininkė gražiai šypsosi...Taigi būt gražiai ir su gražiais plaukais tikrai privalumas, o šis konkursas manau puiki proga tuo pasididžiuot. Sėkmės visoms dalyvėms
Man gražiausi plaukai, kai jie yra prižiūrėti...ir ar plaukai moterį puošia ar ji pati plaukus, va čia tai klausimas... Beje, kokios nuotraukos patraukia dėmesį labiau? Arba tos kur išties plaukai labai įspūdingi (savo ilgiu, gražiu kirpimu, sveikumu ir pan.) , arba kur jų savininkė gražiai šypsosi...Taigi būt gražiai ir su gražiais plaukais tikrai privalumas, o šis konkursas manau puiki proga tuo pasididžiuot. Sėkmės visoms dalyvėms
nei vienos temos be razborkių Vat mano plaukai gražūs, bet nerandu normalios nuotraukos Liksiu nesudalyvavus turbūt
QUOTE(viena forumiete)
nepamiršk, kad niekas nevyksta gyvenime veltui jeigu atėjai iki šios situacijos, vadinasi tau priklauso ją patirti, tai subrandins tavyje kitokį žmogų, tvirtesnį ir atsakingesnį Tai atneš kur kas daugiau nei tu gali įsivaizduoti
Pabaigai, Žiūrėkite į vaikus, taip,kaip žiūrima į medžius - su dėkingumu, nes tai palaima, bet be lūkesčių ar norų; juk nereikalaujame,kad medžiai būtų kitokie. Mylime savo vaikus tokius, kokie jie yra.