Įkraunama...
Įkraunama...

Konkursas: Plaukai – mano puošmena!

QUOTE(baltic*girl @ 2005 10 10, 03:37)
Sutinku 100% mirksiukas.gif Yra keletas nuotrauku, kur merginos modeliavo save, o ne savo plaukus biggrin.gif I joki sukuosenu zurnala tokiu foto nepriimtu, nes plaukai visai neakcentuojami.

na va, pasirodo ne as viena taip galvoju clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kajote: 10 spalio 2005 - 03:49
doh.gif man su savo kirpykloje sugadintais plaukais tik po lapais rudeniniais sleptis doh.gif linkiu visoms graziu plauku savininkems sekmes konkurse 4u.gif
Atsakyti
ax.gif idomu, kodel manes neidejo g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(kajote @ 2005 10 10, 02:17)
O, kad yra kelios nuotraukos kur merginos tikrai rodo save, o ne PLAUKUS manau vardinti tikrai nereikia  mirksiukas.gif

O gal būtų galima g.gif
Atsakyti
QUOTE(Natali @ 2005 10 08, 12:44)
Manau, visos šukuosenos labai gražios  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

QUOTE(crristinka @ 2005 10 09, 19:55)
man visos nuotraukos siame konkurse labai grazios

QUOTE(_Aurute_ @ 2005 10 09, 21:27)
Visos nuotraukos yra labai grazios ir tikrai sunku isrinkti tik tris

Ar nuoširdžiai tai sakot? ax.gif g.gif
QUOTE(shy @ 2005 10 09, 20:14)
bet nei kirpimas, nei spalva netinka zmogui.

O tai tu nuspręsi, tinka tas kirpimas ar spalva ir tada išbalsuosi arba ne
laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
man labai i akis krenta, kad viena dabar konkurse dalyvaujanti foto tuo paciu metu yra ideta i avatara. g.gif man rodos taip negalima schmoll.gif
Atsakyti
Monami, esi ne naujokė ir puikiai žinai taisykles. Tavo avatare- ta pati foto kaip ir konkurse "Žavingos garbanėlės - mano puošmena!!! smile.gif"
Atsakyti
QUOTE(mazute mamute @ 2005 10 10, 11:08)
man labai i akis krenta, kad viena dabar konkurse dalyvaujanti foto tuo paciu metu yra ideta i avatara.  g.gif man rodos taip negalima  schmoll.gif

QUOTE(Elina @ 2005 10 10, 11:09)
Monami, esi ne naujokė ir puikiai žinai taisykles. Tavo avatare- ta pati foto kaip ir konkurse "Žavingos garbanėlės - mano puošmena!!! smile.gif"

Žinokit tikrai neskaičiau taisyklių blush2.gif bet jei negalima tai toj išimsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 10 10, 08:09)

va butent drinks_cheers.gif
Atsakyti
jau išsiėmiau,bet jis pas mane jau senokai toks ir man niekas nieko g.gif
Atsakyti
QUOTE(mazute mamute @ 2005 10 10, 09:08)
man labai i akis krenta, kad viena dabar konkurse dalyvaujanti foto tuo paciu metu yra ideta i avatara.  g.gif man rodos taip negalima  schmoll.gif

QUOTE(Elina @ 2005 10 10, 09:09)

ajajaj, kaip negerai.. gal cia per ziopluma taip isejo, bet monami, greitai pasikeisk atvarta!!!!!!!! negalima taip..
juk nenori gaut baudos ir nebegalet dalyvaut 10-tyje busimu konkursu g.gif
Atsakyti
QUOTE(kajote @ 2005 10 09, 20:23)
Yra keletas nuotrauku, kur merginos rodo save, o ne plaukus  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Uz tokias nuotraukas tikrai nebalsuosiu schmoll.gif nes visai ne i tema schmoll.gif

Visiskai nesutinku! Matyt tau taip atrodo, nes mergina (-os) yra grazi (-ios)? Nes jei ji simpatiska, tai pagal tave, butinai turi rodyti tik save, o ne plaukus. Manau, kad ir grazios merginos turi grazius plaukus! smile.gif smile.gif smile.gif Ar as neteisi taip sakydama?
Beja, cia neprofesionalu konkursas.. o jei jusu nuotraukas patvirtino administratorius, vadinasi jos tinka siam konkursui.
Tad linkiu sekmes visoms dalyvems!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti