Įkraunama...
Įkraunama...

Konkursas: Plaukai – mano puošmena!

QUOTE(kajote @ 2005 10 09, 18:23)
Yra keletas nuotrauku, kur merginos rodo save, o ne plaukus  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Uz tokias nuotraukas tikrai nebalsuosiu schmoll.gif nes visai ne i tema schmoll.gif

kurios g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Man gražiausi plaukai ir fotkės:
"Plaukai mano puošmena - iš močiutės dovana!" thumbup.gif
"Mano kukli puošmena" thumbup.gif
"sustok akimirka žavinga" thumbup.gif
"Nors šukuosena paprasta, mes kovosim visada!" thumbup.gif
"natūrali garbanė" 4u.gif

Atsakyti
man visos nuotraukos siame konkurse labai grazios, ir tikrai bus labai sunku isrinkti is ju tarpo tik 3 doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kajote @ 2005 10 09, 20:23)
Yra keletas nuotrauku, kur merginos rodo save, o ne plaukus  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Uz tokias nuotraukas tikrai nebalsuosiu schmoll.gif nes visai ne i tema schmoll.gif

o as nerodau..... mirksiukas.gif ..
Atsakyti
QUOTE(kajote @ 2005 10 09, 17:23)

man tai visuose nuotraukose rodos, kad merginos plaukus rodo savo thumbup.gif nemaciau as nei vienos plikos. schmoll.gif o jau ar tie plaukai grazus, tai cia kiekvienai skirtingai atrodo. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazute mamute @ 2005 10 09, 19:05)
man tai visuose nuotraukose rodos, kad merginos plaukus rodo savo  thumbup.gif nemaciau as nei vienos plikos.  schmoll.gif o jau ar tie plaukai grazus, tai cia kiekvienai skirtingai atrodo.  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
nu nesamone,absoliuti!!!! merginos rodo save doh.gif doh.gif doh.gif taip ir turi buti. toks ir pavadinimas : plaukai-mano puosmena. tai tie plaukai ir turi 'isipaisyti' i bendra vaizda, o ne taip, kad butu grazus plaukai. juk buna kartais, kad plaukai grazus iki beprotybes, bet nei kirpimas, nei spalva netinka zmogui.
tai gal reikejo konkurso pavadinima kitaip formuluoti, tarkim GRAZIAUSI PLAUKAI. va tada jau kitas reikalas...butu galima sakyti, kad nuotrauka ne i tema, nes plauku matosi tik puse ir veido per daug
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shy: 09 spalio 2005 - 20:16
Visos nuotraukos yra labai grazios ir tikrai sunku isrinkti tik tris.O jei jau kam nepatinka siokia ar tokia sukuosena,manau,cia ju reikalas.Isiskaityti i konkurso pavadinima reikia(pritariu shy komentarui mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(shy @ 2005 10 09, 20:14)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
nu nesamone,absoliuti!!!! merginos rodo save doh.gif  doh.gif  doh.gif  taip ir turi buti. toks ir pavadinimas : plaukai-mano puosmena. tai tie plaukai ir turi 'isipaisyti' i bendra vaizda, o ne taip, kad  butu grazus plaukai. juk buna kartais, kad plaukai grazus iki beprotybes, bet nei kirpimas, nei spalva netinka zmogui.
tai gal reikejo konkurso pavadinima kitaip formuluoti, tarkim GRAZIAUSI PLAUKAI. va tada jau kitas reikalas...butu galima sakyti, kad nuotrauka ne i tema, nes plauku matosi tik puse ir veido per daug

Labai teisingai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(shy @ 2005 10 09, 20:14)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
nu nesamone,absoliuti!!!! merginos rodo save doh.gif  doh.gif  doh.gif  taip ir turi buti. toks ir pavadinimas : plaukai-mano puosmena. tai tie plaukai ir turi 'isipaisyti' i bendra vaizda, o ne taip, kad  butu grazus plaukai. juk buna kartais, kad plaukai grazus iki beprotybes, bet nei kirpimas, nei spalva netinka zmogui.

atrodo netaip buvau suprasta rolleyes.gif
Kalba nebuvo apie plaukus schmoll.gif jie grazus, ar ne. Asiku visu plaukai yra skirtingi... visi savotiskai grazus...

O, kad yra kelios nuotraukos kur merginos tikrai rodo save, o ne PLAUKUS manau vardinti tikrai nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Mėgiamiausias vėjo žaislas- labai "silta" nuotrauka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shy @ 2005 10 10, 01:46)
Mėgiamiausias vėjo žaislas- labai "silta" nuotrauka smile.gif

pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kajote @ 2005 10 10, 01:17)
O, kad yra kelios nuotraukos kur merginos tikrai rodo save, o ne PLAUKUS manau vardinti tikrai nereikia  mirksiukas.gif

Sutinku 100% mirksiukas.gif Yra keletas nuotrauku, kur merginos modeliavo save, o ne savo plaukus biggrin.gif I joki sukuosenu zurnala tokiu foto nepriimtu, nes plaukai visai neakcentuojami.
Atsakyti