Įkraunama...
Įkraunama...

Konkursas: Plaukai – mano puošmena!

QUOTE(Elina @ 2005 10 08, 12:05)
nu tikrai keista foto buvo g.gif , sadistinė kažkokia ir šiaip keista. Gerai, kad ją pašalino thumbup.gif , gąsdino čia visas poster_dont.gif  verysad.gif

maniau, kad tai tu buvai blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
Manau, visos šukuosenos labai gražios thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , tik originalių nuotraukų labai nedaug mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 10 08, 15:06)

o man tai ta Ryziuke thumbup.gif Nu spalva thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(paslaptingai @ 2005 10 08, 14:58)
o man tai ta Ryziuke  thumbup.gif  Nu spalva  thumbup.gif  thumbup.gif

taip negalima nono.gif Visos turi patikti pioneer.gif Šūkis toks: 'Visos šukuosenos- gražios" pioneer.gif pioneer.gif pioneer.gif
Atsakyti
O jei turiu foto- as su dukryte, tai tokia netinka?
Atsakyti
Na bet ir gražios- LIETUVAITĖS thumbup.gif 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(gretulis @ 2005 10 08, 16:34)
O jei turiu foto- as su dukryte, tai tokia netinka?

ne, konkurso taisykles nurodo, kad nuotraukoje turi buti viena. tai pabandyk ta nuotrauka apkarpyt mirksiukas.gif
jeigu nzn kaip, parasyk man i az, pagelebsiu tongue.gif
Atsakyti
Pradzioje buvo nuotrauka "Kirpykla KIRVIS"(kazkas tokio)...Tada ta nuotrauka dingo ir atsirado "JERICHONO ROZE arba kirvi uzkasiau(laikinai)"... biggrin.gif Kazka man tas "KIRVIS" primena g.gif ...ogi Zuikyteliausia laugh.gif ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(kioske @ 2005 10 07, 16:38)
valioooooooooooooooooooooo pasiseke  clap.gif  clap.gif

Labai grazus tavo plaukai wub.gif

Dar Pajuodelės plaukai ir pati labai grazi ax.gif
Tėvelio dovana smile.gif Sitos marginos man plaukai graziausi,turbut del to kad labai tinka prie veido wub.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2005 10 09, 07:38)
Pradzioje buvo nuotrauka "Kirpykla KIRVIS"(kazkas tokio)...Tada ta nuotrauka dingo ir atsirado "JERICHONO ROZE arba kirvi uzkasiau(laikinai)"... biggrin.gif  Kazka man tas "KIRVIS" primena g.gif ...ogi Zuikyteliausia laugh.gif  ph34r.gif

laugh.gif laugh.gif Aha thumbup.gif Tik spėju, kad toj nuotraukoj tikrai ne Zuikytukėliausia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2005 10 09, 07:38)
Pradzioje buvo nuotrauka "Kirpykla KIRVIS"(kazkas tokio)...Tada ta nuotrauka dingo ir atsirado "JERICHONO ROZE arba kirvi uzkasiau(laikinai)"... biggrin.gif 

man rodos kad kirpykla ir roze visai skirtingu moteru notraukos
Atsakyti
Yra keletas nuotrauku, kur merginos rodo save, o ne plaukus doh.gif doh.gif doh.gif
Uz tokias nuotraukas tikrai nebalsuosiu schmoll.gif nes visai ne i tema schmoll.gif
Atsakyti