Tad gyzkim prie temos...
man graziausi (ir del to mano balso verti) naturalus,priziureti, chemijos nepaliesti plaukai. Todel savo balsus padalinsiu:
-Mano plaukai - mano romantiškos sielos atspindys
-Natūralus grožis
- Vakaro BANGA...
-Pietums plaukų nesitikėkit!
-Metukų progą senelis mane nuskuto,
-O 20-to gimtadienio progą išdrožė man šukas
Man shiu plauku savininkes tokios naturalios, grazios...
Siulyciau daugiau surengti grozio konkursu (graziausia shypsena, graziausios akys, ilgiausios kojos), oj tada galetu moterishkutes savo plunksnas pakedenti besipleshydamos
Kol kai kurios skundžiasi, kaip Vania, Igariokas ar Ženečka nerūpestingai skustuvu pjausto jų jautriąsias garbanas, tarp mūsų atsirado viena, išbandžiusi naujas radikalias technologijas kirpykloje Kirvis
O Bleiro raganos spalva fantastiška išėjo
O Bleiro raganos spalva fantastiška išėjo
QUOTE(Savūnė @ 2005 10 08, 00:34)
Kol kai kurios skundžiasi, kaip Vania, Igariokas ar Ženečka nerūpestingai skustuvu pjausto jų jautriąsias garbanas, tarp mūsų atsirado viena, išbandžiusi naujas radikalias technologijas kirpykloje Kirvis
Aha, man ji irgi patinka... Bet negera nuojauta kužda, kad tik savininkė nepakeistų šios foto Tačiau alternatyva irgi nebloga
ups sorry, sumaisiau kai ka
su kirviu, man ir istrigo ta nuotrauka, bet keistoka tokia idomi tema
su kirviu, man ir istrigo ta nuotrauka, bet keistoka tokia idomi tema
QUOTE(babuska @ 2005 10 07, 15:08)
beje, labai grazi naujoji nuotraukyte pavadinimu "Plaukuose mėnulis šoka..."
Aga man ir ji labai patinka Jau jai balsas garantuotas nuo manes
QUOTE(shy @ 2005 10 07, 16:23)
Mielosios, kam cia dabar taip reikia? Siusciau-nesiusciau, grazu-negrazu, ta siokia-ta anokia.
Visos nuotraukos atitinka konkurso pavadinima, nes kiekviena ji supranta savaip. Jeigu dabar visos imtume siusti nuotraukas be veido, ar idomu butu? zinoma, kad ne.Aisku, tokie kaip Kutvelos plaukai padaro neisdildoma ispudi ir be veido, dar plius nuotraukos orginalumas
Ir nereikia cia sakyt, kad kai kurios atsiunte nuotrauka tik todel, kad atrodo graziai. Tai ka, veideli reik uzsimaskuoti??? Toks ir pavadinimas: Plaukai-mano puosmena. Tie plaukuciai ir turi puosti veideli.
Ir ner cia ko garsiai drabstytis purvais, jusu teise rinktis uz ka balsuoti. Ateis balsavimo diena, tada jau ir isreiksit savo nuomone, nes kai kurie komentarai tikrai perzengia sveikos kritikos ribas.
Visos nuotraukos atitinka konkurso pavadinima, nes kiekviena ji supranta savaip. Jeigu dabar visos imtume siusti nuotraukas be veido, ar idomu butu? zinoma, kad ne.Aisku, tokie kaip Kutvelos plaukai padaro neisdildoma ispudi ir be veido, dar plius nuotraukos orginalumas
Ir nereikia cia sakyt, kad kai kurios atsiunte nuotrauka tik todel, kad atrodo graziai. Tai ka, veideli reik uzsimaskuoti??? Toks ir pavadinimas: Plaukai-mano puosmena. Tie plaukuciai ir turi puosti veideli.
Ir ner cia ko garsiai drabstytis purvais, jusu teise rinktis uz ka balsuoti. Ateis balsavimo diena, tada jau ir isreiksit savo nuomone, nes kai kurie komentarai tikrai perzengia sveikos kritikos ribas.
Pritariu visu 100%
i | Iš šios temos netrukus bus ištrinta keleto dalyvių pasisakymai; būtų buvę žymiai geriau, jei būtumėte apsikeitę jais per asmenines žinutes. |
Dar karta peržiūrėjau visas nuotraukas, ir kažkaip nepastebėjau šios gražios nuotraukos "Paleisti plaukai... "Netyčia" nuo peties nukritusi petnešėlė... Kas toliau?.."
QUOTE(Supergirl @ 2005 10 08, 10:14)
Nu va tai tau Tai kodėl nebėra 'Kirpyklos Kirvio'?
axa, Erszebeth pabūrė ir nebeliko
QUOTE(babuska @ 2005 10 07, 23:41)
su kirviu, man ir istrigo ta nuotrauka, bet keistoka tokia
nu tikrai keista foto buvo , sadistinė kažkokia ir šiaip keista. Gerai, kad ją pašalino , gąsdino čia visas