Įkraunama...
Įkraunama...

Konkursas: Plaukai – mano puošmena!

Tad gyzkim prie temos...
man graziausi (ir del to mano balso verti) naturalus,priziureti, chemijos nepaliesti plaukai. ax.gif Todel savo balsus padalinsiu:
-Mano plaukai - mano romantiškos sielos atspindys
-Natūralus grožis smile.gif
- Vakaro BANGA...
-Pietums plaukų nesitikėkit!
-Metukų progą senelis mane nuskuto,
-O 20-to gimtadienio progą išdrožė man šukas
Man shiu plauku savininkes tokios naturalios, grazios...

Siulyciau daugiau surengti grozio konkursu (graziausia shypsena, graziausios akys, ilgiausios kojos), oj tada galetu moterishkutes savo plunksnas pakedenti besipleshydamos biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Kol kai kurios skundžiasi, kaip Vania, Igariokas ar Ženečka nerūpestingai skustuvu pjausto jų jautriąsias garbanas, tarp mūsų atsirado viena, išbandžiusi naujas radikalias technologijas kirpykloje „Kirvis“ thumbup.gif
O Bleiro raganos spalva fantastiška išėjo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Savūnė @ 2005 10 08, 00:34)
Kol kai kurios skundžiasi, kaip Vania, Igariokas ar Ženečka nerūpestingai skustuvu pjausto jų jautriąsias garbanas, tarp mūsų atsirado viena, išbandžiusi naujas radikalias technologijas kirpykloje „Kirvis“ thumbup.gif

Aha, man ji irgi patinka... Bet negera nuojauta kužda, kad tik savininkė nepakeistų šios foto doh.gif Tačiau alternatyva irgi nebloga mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
ups sorry, sumaisiau kai ka blush2.gif
su kirviu, man ir istrigo ta nuotrauka, bet keistoka tokia biggrin.gif idomi tema mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babuska: 07 spalio 2005 - 23:46
QUOTE(babuska @ 2005 10 07, 15:08)
beje, labai grazi naujoji nuotraukyte pavadinimu  "Plaukuose mėnulis šoka..."  wub.gif

Aga man ir ji labai patinka thumbup.gif Jau jai balsas garantuotas nuo manes mirksiukas.gif
Atsakyti
Konkursas vadinasi "Plaukai - mano puosmena!". Tad pagal toki kriteriju ir balsuosiu mirksiukas.gif Tik idomu, kaip ta "puosmena" visos suprantame biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shy @ 2005 10 07, 16:23)
Mielosios, kam cia dabar taip reikia? Siusciau-nesiusciau, grazu-negrazu, ta siokia-ta anokia.  blink.gif
Visos nuotraukos atitinka konkurso pavadinima, nes kiekviena ji supranta savaip.  smile.gif Jeigu dabar visos imtume siusti nuotraukas be veido, ar idomu butu? zinoma, kad ne.Aisku, tokie kaip Kutvelos plaukai padaro neisdildoma ispudi ir be veido, dar plius nuotraukos orginalumas tongue.gif
Ir nereikia cia sakyt, kad kai kurios atsiunte nuotrauka tik todel, kad atrodo graziai. Tai ka, veideli reik uzsimaskuoti??? g.gif Toks ir pavadinimas: Plaukai-mano puosmena. Tie plaukuciai ir turi puosti veideli.
Ir ner cia ko garsiai drabstytis purvais, jusu teise rinktis uz ka balsuoti. Ateis balsavimo diena, tada jau ir isreiksit savo nuomone, nes kai kurie komentarai tikrai perzengia sveikos kritikos ribas.

Pritariu visu 100% thumbup.gif
Atsakyti

i 
Iš šios temos netrukus bus ištrinta keleto dalyvių pasisakymai; būtų buvę žymiai geriau, jei būtumėte apsikeitę jais per asmenines žinutes.

Atsakyti
Dar karta peržiūrėjau visas nuotraukas, ir kažkaip nepastebėjau šios gražios nuotraukos "Paleisti plaukai... "Netyčia" nuo peties nukritusi petnešėlė... Kas toliau?.."
Atsakyti
Nu va tai tau sad.gif Tai kodėl nebėra 'Kirpyklos Kirvio'?
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2005 10 08, 10:14)
Nu va tai tau  sad.gif  Tai kodėl nebėra 'Kirpyklos Kirvio'?

g.gif axa, Erszebeth pabūrė ir nebeliko sad.gif
Atsakyti
QUOTE(babuska @ 2005 10 07, 23:41)
su kirviu, man ir istrigo ta nuotrauka, bet keistoka tokia  biggrin.gif 

nu tikrai keista foto buvo g.gif , sadistinė kažkokia ir šiaip keista. Gerai, kad ją pašalino thumbup.gif , gąsdino čia visas poster_dont.gif verysad.gif
Atsakyti