Ne, į az nerašysiu. Negaliu net užuominos parašyti viešai, nes iš karto bus aišku, kuri mano Pasiruošusi taškų nesurinkti šį kart
Ersz, ačiū Nesuprantu ką tavo pavadinimas reiškia?
QUOTE(Kopa @ 2005 10 07, 21:17)
Ne, į az nerašysiu. Negaliu net užuominos parašyti viešai
tada ieškosiu pačių menkiausių, negražiausių plaukų ir išbalsuosiu . Su viltimi, kad už Kopą
QUOTE(Kopa @ 2005 10 07, 22:17)
Ne, į az nerašysiu. Negaliu net užuominos parašyti viešai, nes iš karto bus aišku, kuri mano Pasiruošusi taškų nesurinkti šį kart
Kuri, kuri - būsiu netaktiška ir išduosiu: su vazonu ant galvos ir alaus prašo Surinksi bent vieną, bo aš žadu už ją balsuoti
Pavadinimo vyro paklausk
QUOTE(Erszebeth @ 2005 10 07, 21:24)
su vazonu ant galvos ir alaus prašo
aa, nu tai be kalbų ...balsas- garantuotas
P.S o aš migla akinukų ieškojau , iš "veidrodinės" pamenu...akinukai buvo ant nosies
QUOTE(Elina @ 2005 10 07, 22:28)
aa, nu tai be kalbų ...balsas- garantuotas
P.S o aš migla akinukų ieškojau , iš "veidrodinės" pamenu...akinukai buvo ant nosies
Linzių ieškok Gerai prisimeni. kaip ir Savūnė, kuri apie forumą viską žino, pamena visus pokalbius, pasisakymus, oi oi, sunku su ja Iš anksto dėkolu už balsus, jei bus mažiau už 2- jūs pažadukės, statysit alaus (bus proga susitikt )
Oho būčiau žinojus, kad čia moterys tokios netaktiškos renkasi ir pavyduoliukės truputį, tai būčiau čia nei kojos nekišus ...kažkaip kai dėdavom vaikus, tai tas taip nepasijautė...Vaje, tos moterys
Bus labai įdomu po konkurso peržvelgti dar kartą komentarus tada jau matysim, kas kokią foto įdėjo ir kas taip aršiai čia kalbėjo
O "fotoatelje" galima ir namuose pasidaryti tik reikia šiek tiek išradingumo pvz., kad ir prie balčiausios esančios namuose sienos atsistoti ir paprašyti vyro,kad nufotkintų Galite gi ir ant lovos gražaus užtiesalo atsigulti ir nusifotkinti, gaunasi liux fotkės, daugiau išradingumo moterytės
Bus labai įdomu po konkurso peržvelgti dar kartą komentarus tada jau matysim, kas kokią foto įdėjo ir kas taip aršiai čia kalbėjo
O "fotoatelje" galima ir namuose pasidaryti tik reikia šiek tiek išradingumo pvz., kad ir prie balčiausios esančios namuose sienos atsistoti ir paprašyti vyro,kad nufotkintų Galite gi ir ant lovos gražaus užtiesalo atsigulti ir nusifotkinti, gaunasi liux fotkės, daugiau išradingumo moterytės
QUOTE(Erszebeth @ 2005 10 07, 16:06)
Kiekvienas žaidimas turi savo taisykles Šio žaidimo taisyklės nedraudžia laisvai pasirinkti vertinimo kriterijų. Taip kad... kaip norėsim, taip balsuosim, ir tamstelė nesugaudysi
O ka reikia gaudyt Gal paaiskinsit,nieko nesuprantu
QUOTE(gabrieliukas @ 2005 10 07, 23:49)
O ka reikia gaudyt Gal paaiskinsit,nieko nesuprantu
Kas, už ką ir kokiu kriterijumi remdamasis balsavo Neįmanoma. Tačiau kad "reikia" - čia jau tavo kūryba
QUOTE(Erszebeth @ 2005 10 07, 22:58)
Kas, už ką ir kokiu kriterijumi remdamasis balsavo Neįmanoma. Tačiau kad "reikia" - čia jau tavo kūryba
Teisingai vietoj zodzio reikia yra zodis tamstele Tai as ir klausiu kas ka gaudys ir kokiem tikslam
QUOTE(gabrieliukas @ 2005 10 08, 00:06)
Teisingai vietoj zodzio reikia yra zodis tamstele Tai as ir klausiu kas ka gaudys ir kokiem tikslam
Ta į kurią kreipiausi (o kreipiausi ne į tamstelę ), bandė priekaištauti dėl savavališkai pasirenkamų balsavimo kriterijų - neva, blogai, kad kažkas balsuos ne už gražiausiaus plaukus, o pagal kažkokį kitą kriterijų (gražią foto, gražų veiduką ar plaukus, kuriems verkiant reikia prizų komplekto). Todėl ir pasakiau, kad nesugaudysi, kas, už ką ir kodėl balsuos. Visa matematika.
QUOTE(Erszebeth @ 2005 10 07, 23:16)
Ta į kurią kreipiausi (o kreipiausi ne į tamstelę ), bandė priekaištauti dėl savavališkai pasirenkamų balsavimo kriterijų - neva, blogai, kad kažkas balsuos ne už gražiausiaus plaukus, o pagal kažkokį kitą kriterijų (gražią foto, gražų veiduką ar plaukus, kuriems verkiant reikia prizų komplekto). Todėl ir pasakiau, kad nesugaudysi, kas, už ką ir kodėl balsuos. Visa matematika.
Aciu,kad paaiskinai Tik to ir klausiau ,bet ir tai tik is antro kart
QUOTE(Kopa @ 2005 10 07, 22:32)
Linzių ieškok Gerai prisimeni. kaip ir Savūnė, kuri apie forumą viską žino, pamena visus pokalbius, pasisakymus, oi oi, sunku su ja
Va tai tau! Ką gi, ką aš ten prisimenu? Mano sklerozė jau nemažą kelią alzheimerio link sukorė, o tu čia mane gėdiji
Apie plaukus tai nieko negaliu pasakyti. Manau, grįšiu prie ankstesnės praktikos balsavimą pavesti vaikams