Įkraunama...
Įkraunama...

Konkursas: Plaukai – mano puošmena!

Ne, į az nerašysiu. Negaliu net užuominos parašyti viešai, nes iš karto bus aišku, kuri mano doh.gif Pasiruošusi taškų nesurinkti šį kart biggrin.gif

Ersz, ačiū mirksiukas.gif Nesuprantu ką tavo pavadinimas reiškia?
Atsakyti
QUOTE(Kopa @ 2005 10 07, 21:17)
Ne, į az nerašysiu. Negaliu net užuominos parašyti viešai

tada ieškosiu pačių menkiausių, negražiausių plaukų ir išbalsuosiu ax.gif . Su viltimi, kad už Kopą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kopa @ 2005 10 07, 22:17)
Ne, į az nerašysiu. Negaliu net užuominos parašyti viešai, nes iš karto bus aišku, kuri mano doh.gif Pasiruošusi taškų nesurinkti šį kart biggrin.gif
Ersz, ačiū mirksiukas.gif Nesuprantu ką tavo pavadinimas reiškia?

Kuri, kuri - būsiu netaktiška ir išduosiu: su vazonu ant galvos ir alaus prašo biggrin.gif Surinksi bent vieną, bo aš žadu už ją balsuoti mirksiukas.gif

Pavadinimo vyro paklausk mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 07 spalio 2005 - 21:25
QUOTE(Erszebeth @ 2005 10 07, 21:24)
su vazonu ant galvos ir alaus prašo  biggrin.gif

aa, nu tai be kalbų mirksiukas.gif ...balsas- garantuotas smile.gif
P.S o aš migla akinukų ieškojau doh.gif , iš "veidrodinės" pamenu...akinukai buvo ant nosies g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 10 07, 22:28)
aa, nu tai be kalbų mirksiukas.gif ...balsas- garantuotas smile.gif
P.S o aš migla akinukų ieškojau doh.gif , iš "veidrodinės" pamenu...akinukai buvo ant nosies g.gif

Linzių ieškok smile.gif Gerai prisimeni. kaip ir Savūnė, kuri apie forumą viską žino, pamena visus pokalbius, pasisakymus, oi oi, sunku su ja biggrin.gif Iš anksto dėkolu už balsus, jei bus mažiau už 2- jūs pažadukės, statysit alaus drinks_cheers.gif (bus proga susitikt tongue.gif )
Atsakyti
Oho būčiau žinojus, kad čia moterys tokios netaktiškos renkasi ir pavyduoliukės truputį, tai būčiau čia nei kojos nekišus ...kažkaip kai dėdavom vaikus, tai tas taip nepasijautė...Vaje, tos moterys doh.gif
Bus labai įdomu po konkurso peržvelgti dar kartą komentarus smile.gif tada jau matysim, kas kokią foto įdėjo ir kas taip aršiai čia kalbėjo smile.gif 4u.gif
O "fotoatelje" galima ir namuose pasidaryti wink.gif tik reikia šiek tiek išradingumo smile.gif pvz., kad ir prie balčiausios esančios namuose sienos atsistoti ir paprašyti vyro,kad nufotkintų smile.gif Galite gi ir ant lovos gražaus užtiesalo atsigulti ir nusifotkinti, gaunasi liux fotkės, daugiau išradingumo moterytės 4u.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2005 10 07, 16:06)
Kiekvienas žaidimas turi savo taisykles  mirksiukas.gif Šio žaidimo taisyklės nedraudžia laisvai pasirinkti vertinimo kriterijų. Taip kad... kaip norėsim, taip balsuosim, ir tamstelė nesugaudysi  tease.gif

O ka reikia gaudyt g.gif Gal paaiskinsit,nieko nesuprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2005 10 07, 23:49)
O ka reikia gaudyt g.gif Gal paaiskinsit,nieko nesuprantu g.gif

Kas, už ką ir kokiu kriterijumi remdamasis balsavo smile.gif Neįmanoma. Tačiau kad "reikia" - čia jau tavo kūryba tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2005 10 07, 22:58)
Kas, už ką ir kokiu kriterijumi remdamasis balsavo  smile.gif Neįmanoma. Tačiau kad "reikia" - čia jau tavo kūryba  tongue.gif

Teisingai vietoj zodzio reikia yra zodis tamstele blink.gif Tai as ir klausiu kas ka gaudys ir kokiem tikslam ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2005 10 08, 00:06)
Teisingai vietoj zodzio reikia yra zodis tamstele blink.gif Tai as ir klausiu kas ka gaudys ir kokiem tikslam ph34r.gif

Ta į kurią kreipiausi (o kreipiausi ne į tamstelę laugh.gif ), bandė priekaištauti dėl savavališkai pasirenkamų balsavimo kriterijų - neva, blogai, kad kažkas balsuos ne už gražiausiaus plaukus, o pagal kažkokį kitą kriterijų (gražią foto, gražų veiduką ar plaukus, kuriems verkiant reikia prizų komplekto). Todėl ir pasakiau, kad nesugaudysi, kas, už ką ir kodėl balsuos. Visa matematika.
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2005 10 07, 23:16)
Ta į kurią kreipiausi (o kreipiausi ne į tamstelę laugh.gif ), bandė priekaištauti dėl savavališkai pasirenkamų balsavimo kriterijų - neva, blogai, kad kažkas balsuos ne už gražiausiaus plaukus, o pagal kažkokį kitą kriterijų (gražią foto, gražų veiduką ar plaukus, kuriems verkiant reikia prizų komplekto). Todėl ir pasakiau, kad nesugaudysi, kas, už ką ir kodėl balsuos. Visa matematika.

Aciu,kad paaiskinai notworthy.gif Tik to ir klausiau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ,bet ir tai tik is antro kart
Atsakyti
QUOTE(Kopa @ 2005 10 07, 22:32)
Linzių ieškok smile.gif Gerai prisimeni. kaip ir Savūnė, kuri apie forumą viską žino, pamena visus pokalbius, pasisakymus, oi oi, sunku su ja biggrin.gif

Va tai tau! Ką gi, ką aš ten prisimenu? Mano sklerozė jau nemažą kelią alzheimerio link sukorė, o tu čia mane gėdiji blink.gif unsure.gif
Apie plaukus tai nieko negaliu pasakyti. Manau, grįšiu prie ankstesnės praktikos balsavimą pavesti vaikams ax.gif
Atsakyti