Įkraunama...
Įkraunama...

Konkursas: Plaukai – mano puošmena!

QUOTE(Elina @ 2005 10 07, 16:12)
jetau, panos, kokios jūs jautrios doh.gif . Tokie konkursai- ne jautruolėms tongue.gif

tai kad cia ne apie jautruma eina esme doh.gif g.gif o apie aplalbas slyk.......... tongue.gif
vat taip yra sakoma kur "bobos"vadovauja ten ir karas vyksta tongue.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kažkaip man neužkliuvo nė vienas komentaras kurį galėčiau pavadinti "drabstymas purvais".... ax.gif
Nors pradžioj ne viską paskaičiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(INKOGNITO @ 2005 10 07, 16:21)
[color=green]Kažkaip man neužkliuvo nė vienas komentaras kurį galėčiau pavadinti "drabstymas purvais".... ax.gif

tai va. Nėra tokių komentarų schmoll.gif . Keisti tie žmonės g.gif , lakios fantazijos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 10 07, 15:12)
jetau, panos, kokios jūs jautrios doh.gif . Tokie konkursai- ne jautruolėms tongue.gif

Esme ne jautrume,o vidinej inteligencijoj.Jei jos nera,tai geriau butu savo komentarus pasilaikyti prie saves ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(INKOGNITO @ 2005 10 07, 14:00)
Yra ir fotografų kurie fotografuoja "Natūralų grožį", nieko ten nepurina  tongue.gif , o ir neprofesionaliose plaukai gali būti papurinti, patiesinti, pagarbinti  biggrin.gif ...

Man asmeniškai profesionalių patinka (nes kokybė gera, galima iki smulkmenų įžiūrėti), bet taip pat patinka ir geros neprofesionalios  wub.gif tik tiek kad man labiau imponuoja natūralios  rolleyes.gif 

Beja, konkursas tam kad dalyvauti, bet ši tema tam kad aptarinėti  tongue.gif  kas patinka o kas ne  biggrin.gif

Taip yra sutinku apie fotografus kur fotografuoja (Naturalu grozi|),o ypac tik suaugusiu,kur ziureti i fotkes galima tik nuo 18metu tongue.gif ,o nepurina nes ner ka ten ir purint tongue.gif
Profesonalias grazu ziuret,nieko nesakau,bet cia ne pasaulinio masto konkursas.Ir nelabai tikiu ,kad nors viena mama,turi fotoatelje salia ar namuose.Tad ir manau kad reiketu rinkti paprastai fotkintas fotkes. tongue.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GPM @ 2005 10 07, 14:35)
ai, ir dar :
perskaiciau, kad kai kurios linkusios balsuot uz tas, kurioms labiausiai reikia tu balzamu... eeei, merginos...
kas butu, jei
...rinkdami "mis lietuva" balsuotume uz pacia negraziausia mergina is visu esanciu - neva jai karunos reikia labiau - gal isgarses, gal lengviau bus, o ta pati graziausia ir taip savo groziu visko pasieks.
... Valinskas milijona atiduotu ne paciam protingiausiam, o durniausiam.. nes protingas ir taip protu pinigus uzsidirbs.. o durniui pinigu reikia...
ir tt. a? ax.gif

Man atrodo cia buvo bajeriukas numestas mirksiukas.gif Bent as jau taip supratau ir tipo "pritariau" biggrin.gif O balsuosiu, visgi, uz graziausius plaukus...ne uz grazu veida, sypsena, figura.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 10 07, 16:12)

Taip, ne pirma karta merginos nori buti tik giriamos biggrin.gif Bet astriu pasisakymu ir as nemaciau...

Balsuosiu uz grazu plauka. Patiko nemazai menisku, taciau ne vienoje arba nesimate tikru plauku, arba jie buvo siurkstus... Si karta rinksiu graziausius plaukus (ne sukuosena), o nezvilganciu plauku savininkems reiketu surengti atskira konkursa/pasikeitimo akcija.
Atsakyti
Oi kiek daug graziu foto padaugejo thumbup.gif
Man dar labai istrigo foto "SHokoladiniai plaukai tinka man labai"
"Plaukuose menulis shoka" thumbup.gif
Oi labai daba daug graziu yra ir originaliu ..Nzn nzn kaip cia reiks isirinkti is tiek g.gif

Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2005 10 07, 16:59)
O balsuosiu, visgi, uz graziausius plaukus...ne uz grazu veida, sypsena, figura.... ax.gif

butent drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jei dalyvauciau konkurese ir buciau nusiuntus foto daryta ne studijoj tai nuo tokiu repliku siek tiek isizeisciau blush2.gif
Bet bent jau man geriau žiūrėti į gražią profesionalią nuotrauką, nei su mobilka fotkinta, paplaukusią nuotrauką, aš tokios net nesiųsčiau į konkursą, nors ir kaip niežtėtų, man negražu  Na bet kiek žmonių tiek ir nuomonių

Cia aisku, kad kaip mano mociute sako 'na fkusa cveta tavariščia netū' nu bet jei turi graizius plaukus ir neprofesionalu fotika tai nafik tas nuotraukas slepti? Gi ne foto-sugebejimu konkursas, o graziausiu plauku.. rolleyes.gif
Ania pikciurnos? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 10 06, 20:09)
Toks jausmas, kad nekurios mamos neperskaitė fotokonkurso pavadinimo g.gif

ką turėjai omeny?

Aš balsuosiu nebūtinai už gražius plaukus ar gražią moterį, kaip visada balsuosiu už gražią foto. Dažnai nežiūriu ar ji atitinka pavadinimą- čia moderatorių darbas atrinkti. Aš ieškau idėjos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kopa @ 2005 10 07, 18:37)
ką turėjai omeny?

Aš balsuosiu nebūtinai už gražius plaukus ar gražią moterį, kaip visada balsuosiu už gražią foto. Dažnai nežiūriu ar ji atitinka pavadinimą- čia moderatorių darbas atrinkti. Aš ieškau idėjos mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Labai teisingai pasakei...
Kai kurios čia iš tikrųjų per daug jautriai į viską reaguoja cool.gif Nepastebėjau ir aš čia jokių įžeidinėjimų schmoll.gif Tiesiog kiekviena savo nuomonę išsakė biggrin.gif
Atsakyti