Mielosios, kam cia dabar taip reikia? Siusciau-nesiusciau, grazu-negrazu, ta siokia-ta anokia.
Visos nuotraukos atitinka konkurso pavadinima, nes kiekviena ji supranta savaip. Jeigu dabar visos imtume siusti nuotraukas be veido, ar idomu butu? zinoma, kad ne.Aisku, tokie kaip Kutvelos plaukai padaro neisdildoma ispudi ir be veido, dar plius nuotraukos orginalumas
Ir nereikia cia sakyt, kad kai kurios atsiunte nuotrauka tik todel, kad atrodo graziai. Tai ka, veideli reik uzsimaskuoti??? Toks ir pavadinimas: Plaukai-mano puosmena. Tie plaukuciai ir turi puosti veideli.
Ir ner cia ko garsiai drabstytis purvais, jusu teise rinktis uz ka balsuoti. Ateis balsavimo diena, tada jau ir isreiksit savo nuomone, nes kai kurie komentarai tikrai perzengia sveikos kritikos ribas.
QUOTE(kioske @ 2005 10 07, 16:18)
kazi ar ilgai reikia laukti patvirtinimo nuotraukos??
kazkodel manes nepatvirtina ....
kazkodel manes nepatvirtina ....
ne nepatvirtina, o paraiška jūsų neužpildyta - joje neprisikabinusi nuotrauka, greičiausiai bandėte prisegti per didelę foto. Todėl ją reikia sumažinti šiek tiek (tik ne per daug) ir iš naujo pildyti paraišką.
QUOTE(Aurėja @ 2005 10 07, 15:27)
ne nepatvirtina, o paraiška jūsų neužpildyta - joje neprisikabinusi nuotrauka, greičiausiai bandėte prisegti per didelę foto. Todėl ją reikia sumažinti šiek tiek (tik ne per daug) ir iš naujo pildyti paraišką.
jetau, dar mazint... einu bandysiu...
aciu uz atsakyma, o tai nervinuos
valioooooooooooooooooooooo pasiseke
QUOTE(GPM @ 2005 10 07, 14:35)
ai, ir dar :
perskaiciau, kad kai kurios linkusios balsuot uz tas, kurioms labiausiai reikia tu balzamu... eeei, merginos...
kas butu, jei
...rinkdami "mis lietuva" balsuotume uz pacia negraziausia mergina is visu esanciu - neva jai karunos reikia labiau - gal isgarses, gal lengviau bus, o ta pati graziausia ir taip savo groziu visko pasieks.
... Valinskas milijona atiduotu ne paciam protingiausiam, o durniausiam.. nes protingas ir taip protu pinigus uzsidirbs.. o durniui pinigu reikia...
ir tt. a?
perskaiciau, kad kai kurios linkusios balsuot uz tas, kurioms labiausiai reikia tu balzamu... eeei, merginos...
kas butu, jei
...rinkdami "mis lietuva" balsuotume uz pacia negraziausia mergina is visu esanciu - neva jai karunos reikia labiau - gal isgarses, gal lengviau bus, o ta pati graziausia ir taip savo groziu visko pasieks.
... Valinskas milijona atiduotu ne paciam protingiausiam, o durniausiam.. nes protingas ir taip protu pinigus uzsidirbs.. o durniui pinigu reikia...
ir tt. a?
Super pasakyta pritariu ir aš
O man tai labiausiai patikusios ir orginaliausios tai:
Kutvela
Arklio uodega
Pasislepia garbanos
Tevelio dovana
Juodaplauke blondine
Daug turiu...gal kam reikia
Plaukai plaukuciai
Stai kokia mano nuomone,o uz profesonalias nuotraukas,net nebalsuosiu,nes kaip jau ir menejau,nes visu fotografo paliesti plaukai yra grazus,jei mazai plauku papurens,pames i sona,is ten nufotkins,paims plauku spalvos fona,garbanotus istiesins,ilgus sugarbanos,nu vienu zodziu zinom mes tuos visus bairius...
Mano nuomone tokia,atsiprasau jei ka izeidziau
Kutvela
Arklio uodega
Pasislepia garbanos
Tevelio dovana
Juodaplauke blondine
Daug turiu...gal kam reikia
Plaukai plaukuciai
Stai kokia mano nuomone,o uz profesonalias nuotraukas,net nebalsuosiu,nes kaip jau ir menejau,nes visu fotografo paliesti plaukai yra grazus,jei mazai plauku papurens,pames i sona,is ten nufotkins,paims plauku spalvos fona,garbanotus istiesins,ilgus sugarbanos,nu vienu zodziu zinom mes tuos visus bairius...
Dikse, matai kad skaitai, mars idek savo seveliura greit
tavo gi grazus plaukai, pirmyn.
tavo gi grazus plaukai, pirmyn.
QUOTE(Reklamiste @ 2005 10 06, 10:13)
Na jūs, moterys, ir piktos Organizatoriai stengiasi - sugalvoja konkursą, rėmėjai nepagaili - duoda prizų, moteriškės dirba - siunčia nuotraukas, o jūs šitiek nepasitenkinimo išliejat
NEPATINKA - NEBALSUOK
p.s. Teisingas buvo vienas pastebėjimas, kad kai pradės forumietės savo nuotraukas dėti, tai kad pasipils kitų dalyvių įvertinimai... Aišku, ant kitos moters yra lengviau "pavaryti" nei ant mielo, kad ir svetimo vaikučio
NEPATINKA - NEBALSUOK
p.s. Teisingas buvo vienas pastebėjimas, kad kai pradės forumietės savo nuotraukas dėti, tai kad pasipils kitų dalyvių įvertinimai... Aišku, ant kitos moters yra lengviau "pavaryti" nei ant mielo, kad ir svetimo vaikučio
va cia tai patys paciausi ir tikriausi zodziai
ir kodel moterys jus tokios piktos,konkursas tam ir yra jog jame dalyvaut
QUOTE(rasaliukas @ 2005 10 07, 16:46)
...
Yra ir fotografų kurie fotografuoja "Natūralų grožį", nieko ten nepurina , o ir neprofesionaliose plaukai gali būti papurinti, patiesinti, pagarbinti ...
Man asmeniškai profesionalių patinka (nes kokybė gera, galima iki smulkmenų įžiūrėti), bet taip pat patinka ir geros neprofesionalios tik tiek kad man labiau imponuoja natūralios
Beja, konkursas tam kad dalyvauti, bet ši tema tam kad aptarinėti kas patinka o kas ne
QUOTE(INKOGNITO @ 2005 10 07, 16:00)
Yra ir fotografų kurie fotografuoja "Natūralų grožį", nieko ten nepurina , o ir neprofesionaliose plaukai gali būti papurinti, patiesinti, pagarbinti ...
Man asmeniškai profesionalių patinka (nes kokybė gera, galima iki smulkmenų įžiūrėti), bet taip pat patinka ir geros neprofesionalios tik tiek kad man labiau imponuoja natūralios
Beja, konkursas tam kad dalyvauti, bet ši tema tam kad aptarinėti kas patinka o kas ne
taciau nereik taip ziauriai drapstytis belekokiais zodziais
nes kai kurie pasisakymai yra perziaurus labai jau negrazu kodel visada pasireiskai pavydas tik tarp moteru
QUOTE(GPM @ 2005 10 07, 15:35)
ai, ir dar :
kas butu, jei
ir tt. a?
kas butu, jei
ir tt. a?
Kiekvienas žaidimas turi savo taisykles Šio žaidimo taisyklės nedraudžia laisvai pasirinkti vertinimo kriterijų. Taip kad... kaip norėsim, taip balsuosim, ir tamstelė nesugaudysi
QUOTE(PaMeL @ 2005 10 07, 15:51)
ir kodel moterys jus tokios piktos,konkursas tam ir yra jog jame dalyvaut
QUOTE(PaMeL @ 2005 10 07, 16:02)
taciau nereik taip ziauriai drapstytis belekokiais zodziais
nes kai kurie pasisakymai yra perziaurus labai jau negrazu kodel visada pasireiskai pavydas tik tarp moteru
jetau, panos, kokios jūs jautrios . Tokie konkursai- ne jautruolėms