Įkraunama...
Įkraunama...

Konkursas: Plaukai – mano puošmena!

Man patiko Pajuodėlė ir Natūralios garbanėlės pagal auksines rudenio spalvas!
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2005 10 07, 00:46)
O kodėl niekas "undinėlės" nepastebėjo?  blink.gif Labai išsiskirianti foto  thumbup.gif Taip pat ir su krūmu (visgi jis išgyveno???) ir skrybėle-puokšte ant galvos  thumbup.gif

Bent aš pastebėjau ax.gif , jei čia "Undinėlė" kur vonioje, na man ji kažkodėl asocijuojasi su liūdnumu (plaunasi makiažas), kita vertus nesmagu maudytis su suknele biggrin.gif
O kitos dvi irgi orginalios, bet aš pvz. vertinu pagal plaukučius o ne krūmus ir skrybėlytes blush2.gif
Bet tos visos paminėtos nuotraukytės išsiskyrė, nes kitokios wub.gif
Atsakyti
Garbanos, garbanėlės

Paskutinis bandymas susirasti vyrą smile.gif)

Visas spalvas išbandžiau, bet natūrali man mieliausia ...

Na ir ką, pagalvojot, kad nenatūralūs???
Klystat, oi kaip klystat...

Vakaro BANGA...

PLAUKAS TEN, PLAUKAS ŠEN...
Atsakyti
Kažin kas čia gražiau - šypsena ar plaukai?
Jūros žvaigždė
Aš tikra ir JIE tikri: styro plaukai KETURI!.. smile.gif
PLAUKAS TEN, PLAUKAS ŠEN...
Atsakyti
Visas spalvas išbandžiau, bet natūrali man mieliausia ... 4u.gif
Jūros žvaigždė 4u.gif
Tėvelio dovana smile.gif 4u.gif
PLAUKAS TEN, PLAUKAS ŠEN... 4u.gif
Atsakyti
Simpatiška labai motera 4u.gif "Garbanėlės šitos tikros, jos tėvelių pagamintos... :-)"
Vakaro Banga meniška foto... smile.gif
...ir dar "Kvepia rudeniu" faina thumbup.gif
..tai matyt prie tokios nuomonės ir pasiliksiu, jei neatsiras kas įdomesnio mirksiukas.gif
Atsakyti
Va va va nesvarbu ilgi ar trumpi plaukai, svarbu kad tiktų moteriai ar merginai. clap.gif
Atsakyti
juk ne visada ilgi plaukai atrodo gražiai wacko.gif
Atsakyti
Mano subjektyvi nuomone :

1. geriausias plauku pateikimas fotografijoje:

- Undinėlės garbanėlės;
- Metukų progą senelis mane nuskuto,
O 20-to gimtadienio progą išdrožė man šukas
- Kūtvėla smile.gif
- Pietums plaukų nesitikėkit!
- Vakaro BANGA...

2. graziausi plaukai:
- Undinėlės garbanėlės
- Pietums plaukų nesitikėkit! (tik kiek per ilgi)
- Vakaro BANGA...
- Natūralios garbanėlės pagal auksines rudenio spalvas!

3. Graziausia sukuosena(ar kirpimas):
- Pajuodėlė;
- Te vėjas plaiksto mano plaukus

4. Geriausi pavadinimai:
- Metukų progą senelis mane nuskuto,
O 20-to gimtadienio progą išdrožė man šukas
- Kvepia rudeniu
- pasislėpę garbanos;
- Vakaro BANGA...

Na va, o visos kitos foto - nepatiko man. Neatitinka konkurso temos (nemazai merginu tiesiog sau toje nuotraukoje graziai atrodo,tai ir idejo:), arba siaip - nieko neypatingos.

Beje, prisipazinsiu - nusiuntus ir as buvau savo foto is inercijos, bet paskui supratau, kad ji ne apie plaukus, o apie mano laime (kur sypsena geriau matos, nei plaukai, o salia ir mano vyras:). gerai, kad po 5 min supratau, kad ne tos foto vieta siame konkurse.

Atsakyti
ai, ir dar :
perskaiciau, kad kai kurios linkusios balsuot uz tas, kurioms labiausiai reikia tu balzamu... eeei, merginos...
kas butu, jei
...rinkdami "mis lietuva" balsuotume uz pacia negraziausia mergina is visu esanciu - neva jai karunos reikia labiau - gal isgarses, gal lengviau bus, o ta pati graziausia ir taip savo groziu visko pasieks.
... Valinskas milijona atiduotu ne paciam protingiausiam, o durniausiam.. nes protingas ir taip protu pinigus uzsidirbs.. o durniui pinigu reikia...
ir tt. a? ax.gif

Atsakyti
g.gif kazi ar ilgai reikia laukti patvirtinimo nuotraukos??
kazkodel manes nepatvirtina .... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(GPM @ 2005 10 07, 14:35)
ai, ir dar :
perskaiciau, kad kai kurios linkusios balsuot uz tas, kurioms labiausiai reikia tu balzamu... eeei, merginos...
kas butu, jei
...rinkdami "mis lietuva" balsuotume uz pacia negraziausia mergina is visu esanciu - neva jai karunos reikia labiau - gal isgarses, gal lengviau bus, o ta pati graziausia ir taip savo groziu visko pasieks.
... Valinskas milijona atiduotu ne paciam protingiausiam, o durniausiam.. nes protingas ir taip protu pinigus uzsidirbs.. o durniui pinigu reikia...
ir tt. a? ax.gif

drinks_cheers.gif

labai patiko man tavo pasisakymas, ko gero pats paciausias thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti