Įkraunama...
Įkraunama...

Konkursas: Plaukai – mano puošmena!

QUOTE(Reklamiste @ 2005 10 06, 11:13)
Na jūs, moterys, ir piktos blink.gif Organizatoriai stengiasi - sugalvoja konkursą, rėmėjai nepagaili - duoda prizų, moteriškės dirba - siunčia nuotraukas, o jūs šitiek nepasitenkinimo išliejat sad.gif

Aš tai visai nepastebiu pykčio merginų pasisakymuose. Tai tik moteriški papletkinimai tongue.gif mirksiukas.gif O jie dažniausiai neapsiriboja tik gražiais žodžiais ir pagyrimais (o jų beje tikrai netrūsta) mirksiukas.gif Ankstesniuose konkursuose daug blogiau būdavo doh.gif doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mazute mamute @ 2005 10 06, 11:29)
pritariu as  tau 100%. net juokas ima paskaicius, kaip cia viena ant kitos loja  doh.gif pastebejau, kad daugiausia kritikos sulaukia tos, kurios yra grazios.  mirksiukas.gif ar tik ne pavydas taip skatina kalbeti tas, kurioms dievas biski grozio pagailejo  g.gif

doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif niekas nekalba apie pavydą dėl grožio smile.gif . Tiesiog yra tokių nuotraukų kuriose toli gražu ne Dievo duotos dovanos , o chemijos doh.gif . manau tiesiog reikėjo gal atskirai paskebt temas pvz vestuvių ar šventinė šukuosena ax.gif . Pats pavadinimas ,, plaukai - mano puošmena" Tai kažkaip įsivaizdavau, kad plaukai tave puošia kiekvieną dieną ir t.t . Na tiesiog tikėjaus išvyst kažką originalesnio nei sakykim čiut ne pasines ar atelje darytas nuotraukas schmoll.gif . Ir nesu aš iš tų bambeklių, visi konkursai buvo iki šiol thumbup.gif , o šitas kažko nu ne prie širdies, tai ir pasakiau savo nuomonę rolleyes.gif
o kas liečia užsipuolimus, tai man atrodo labai gražiai diskusijos vyksta ir moderatorės tikrai nėra puolamos nono.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 06 spalio 2005 - 10:38
QUOTE(mazute mamute @ 2005 10 06, 11:29)
ar tik ne pavydas taip skatina kalbeti tas, kurioms dievas biski grozio pagailejo  g.gif

Nu tik nereikia. mirksiukas.gif brunette.gif Visos moterys yra gražios tongue.gif nail.gif smile.gif
Atsakyti
Aš tai į tuos konkursus taip rimtai nežiūriu ir net nesitikiu visoms patikti... Gal tik sakyčiau, reiktų atskirti profesonaliai darytas nuotraukas nuo namudinių, bet čia vėl gi, žiūrint kokie vertinimo kriterijai, o ir vertintojai... Bet bent jau man geriau žiūrėti į gražią profesionalią nuotrauką, nei su mobilka fotkinta, paplaukusią nuotrauką, aš tokios net nesiųsčiau į konkursą, nors ir kaip niežtėtų, man negražu schmoll.gif Na bet kiek žmonių tiek ir nuomonių mirksiukas.gifO ypač, ten kur vertinamas moterų grožis (plaukų, kojų, veido ir t.t.) būtų keista, jei nekiltų ginčų ir intrigų, tai normalu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2005 10 05, 20:34)
Priminimas:

netvirtiname intymių šukuosenų 

O kodėl ne?
Atsakyti
QUOTE(žibaliux @ 2005 10 06, 10:35)
Aš tai į tuos konkursus taip rimtai nežiūriu ir net nesitikiu visoms patikti... Gal tik sakyčiau, reiktų atskirti profesonaliai darytas nuotraukas nuo namudinių, bet čia vėl gi, žiūrint kokie vertinimo kriterijai, o ir vertintojai... Bet bent jau man geriau žiūrėti į gražią profesionalią nuotrauką, nei su mobilka fotkinta, paplaukusią nuotrauką, aš tokios net nesiųsčiau į konkursą, nors ir kaip niežtėtų, man negražu  schmoll.gif Na bet kiek žmonių tiek ir nuomonių  mirksiukas.gifO ypač, ten kur vertinamas moterų grožis (plaukų, kojų, veido ir t.t.) būtų keista, jei nekiltų ginčų ir intrigų, tai normalu  biggrin.gif

schmoll.gif nesutinku,profesonalias nuotraukas gali ziuret zurnale.Cia ne modelio konkursas,kuo naturalesne nuotrauka tuo manau geriau,nes visu plaukai patvarkyti ir paliesti fotografo rankos,nesvarbu ar ilgi ar trumpi yra grazus.O savo nuotraukos nesiunti todel kad be fotografo rankos,neturi ir ka parodyt tongue.gif mano nuomone tokia.
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2005 10 06, 11:36)
doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif niekas nekalba apie pavydą dėl grožio  smile.gif . Tiesiog yra tokių nuotraukų kuriose toli gražu ne Dievo duotos dovanos , o chemijos  doh.gif . manau tiesiog reikėjo gal atskirai paskebt temas pvz vestuvių ar šventinė šukuosena  ax.gif . Pats pavadinimas ,, plaukai - mano puošmena" Tai kažkaip įsivaizdavau, kad plaukai tave puošia kiekvieną dieną ir t.t . Na tiesiog tikėjaus išvyst kažką originalesnio nei sakykim čiut ne pasines ar atelje darytas nuotraukas  schmoll.gif . Ir nesu aš iš tų bambeklių, visi konkursai buvo iki šiol  thumbup.gif , o šitas kažko nu ne prie širdies, tai ir pasakiau savo nuomonę  rolleyes.gif
o kas liečia užsipuolimus, tai man atrodo labai gražiai diskusijos vyksta ir moderatorės tikrai nėra puolamos  nono.gif

Norint daug maž geriau atrodyti, negu pabudus ryte, reikia pridėti nors minimalias pastangas savo įvaizdžio kūrimui net ir dievo grožiu apdovanotoms moterims
Atsakyti
QUOTE(rasaliukas @ 2005 10 06, 14:40)
schmoll.gif nesutinku,profesonalias nuotraukas gali ziuret zurnale.Cia ne modelio konkursas,kuo naturalesne nuotrauka tuo manau geriau,nes visu plaukai patvarkyti ir paliesti fotografo rankos,nesvarbu ar ilgi ar trumpi yra grazus.O savo nuotraukos nesiunti todel kad be fotografo rankos,neturi ir ka parodyt tongue.gif mano nuomone tokia.

Manau, kad truputį nepagavai minties doh.gif Nesakau, kad čia reikia siųsti tik profesionalias nuotraukas, tčiau tokių čia tikrai yra mirksiukas.gif Ir kas tau sakė, kad aš nedalyvauju, iš ko padarei tokias išvadas, kad neturiu ką parodyt cool.gif Tiesa pasakius ir dalyvauju ir tikrai manau, kad turiu ką parodyt, net komentaruose mano nuotrauka yra įvertinta mirksiukas.gif Tiesiog, man svarbiau įdomios nuotraukos, nesvarbu, kokios jos profesionalio ar ne schmoll.gif
Atsakyti
O man labai gražūs plaukai nuotraukoje 'Tėvelio dovana smile.gif' 4u.gif Ir mergina labai graži wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2005 10 06, 15:29)
O man labai gražūs plaukai nuotraukoje 'Tėvelio dovana smile.gif4u.gif  Ir mergina labai graži  wub.gif

drinks_cheers.gif 100% ir dar labai grazus ir plaukai ir mergina nuotraukoje pavadinimu "Pajuodėlė" thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(M_T @ 2005 10 06, 15:45)
Norint daug maž geriau atrodyti, negu pabudus ryte, reikia pridėti nors minimalias pastangas savo įvaizdžio kūrimui net ir dievo grožiu apdovanotoms moterims

Sutinku , tik kad minimumas, b8tent minimumas
Ai bet kuriu atveju nebus visada viskas visiems patiks . Tiek to doh.gif , siųskit savo ale gražias , natūralias ir nenatūralias foto drinks_cheers.gif . Aš šiame konkurse sudalyvausiu, kaip kažkas pasakė, savo suvokimo ribose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2005 10 06, 16:29)
O man labai gražūs plaukai nuotraukoje 'Tėvelio dovana smile.gif4u.gif  Ir mergina labai graži  wub.gif

Graži mergina, plaukai taip pat smile.gif Labai rolleyes.gif
Atsakyti