Įkraunama...
Įkraunama...

Konkursas: Plaukai – mano puošmena!

QUOTE(Aurėja @ 2005 10 05, 17:33)
O man dideliausią įspūdį paliko Vakaro BANGA  wub.gif  good.gif

man irgi thumbup.gif
Atsakyti
Labai prašau atsiliepti nuotraukos "blondinka:)" savininkę !
Atsakyti
ziuriu koks populiarus skyrelis pasidare thumbup.gif

"vakaro banga"- tikrai verta demesio, bet ir man ji trauka labiau likn profisionaliu, bet ne tame esme, plaukai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babuska: 05 spalio 2005 - 20:49
Vaivaida, o kodėl? ax.gif

Radau ir apie savo nuotraukytę atsiliepimų ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo INKOGNITO: 05 spalio 2005 - 20:40
QUOTE(Kopa @ 2005 10 05, 20:31)
"Kojų palukai- mano puošmena" doh.gif  doh.gif

Aš su savo NEplaukais sugalvojau, kaip sudalyvauti. Gražūs palukai- plati sąvoka rolleyes.gif

thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif va čia būtų originalu 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Vaivaida @ 2005 10 05, 20:08)
Labai prašau atsiliepti nuotraukos "blondinka:)" savininkę !

na atsiliepiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(INKOGNITO @ 2005 10 05, 21:28)

Radau ir apie savo nuotraukytę atsiliepimų  ax.gif  blush2.gif

nu kur jau čia nepaminėsi tokios puošmenos ax.gif
Atsakyti
Man tai PLAUKUOSENA kieciausia thumbup.gif
Atsakyti
"Plaukuosena" "Blondynka" ir "Pasislėpę garbanos" pačios pačiausios nuotraukos thumbup.gif thumbup.gif thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(Kopa @ 2005 10 05, 19:31)
"Kojų palukai- mano puošmena" doh.gif  doh.gif

Nea schmoll.gif "Kojos-mano puosmena" galetu buti konkursas, nes kas liecia bet kokius plaukus, bet kurioje vietoje-as visada pralosciau biggrin.gif nu nesu plaukuotas zmogus rolleyes.gif nesiskundziu...bet ant galvos galetu buti daugiau cool.gif

Labai pavydziu Vakaro BANGOS plaukuciu savininkei dry.gif
Nu jau labai labai grazus plaukai thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Na jūs, moterys, ir piktos blink.gif Organizatoriai stengiasi - sugalvoja konkursą, rėmėjai nepagaili - duoda prizų, moteriškės dirba - siunčia nuotraukas, o jūs šitiek nepasitenkinimo išliejat sad.gif

NEPATINKA - NEBALSUOK

p.s. Teisingas buvo vienas pastebėjimas, kad kai pradės forumietės savo nuotraukas dėti, tai kad pasipils kitų dalyvių įvertinimai... Aišku, ant kitos moters yra lengviau "pavaryti" nei ant mielo, kad ir svetimo vaikučio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2005 10 06, 08:13)
Na jūs, moterys, ir piktos blink.gif Organizatoriai stengiasi - sugalvoja konkursą, rėmėjai nepagaili - duoda prizų, moteriškės dirba - siunčia nuotraukas, o jūs šitiek nepasitenkinimo išliejat sad.gif

NEPATINKA - NEBALSUOK

p.s. Teisingas buvo vienas pastebėjimas, kad kai pradės forumietės savo nuotraukas dėti, tai kad pasipils kitų dalyvių įvertinimai... Aišku, ant kitos moters yra lengviau "pavaryti" nei ant mielo, kad ir svetimo vaikučio doh.gif

pritariu as tau 100%. net juokas ima paskaicius, kaip cia viena ant kitos loja doh.gif pastebejau, kad daugiausia kritikos sulaukia tos, kurios yra grazios. mirksiukas.gif ar tik ne pavydas taip skatina kalbeti tas, kurioms dievas biski grozio pagailejo g.gif
Atsakyti