Įkraunama...
Įkraunama...

Konkursas: Plaukai – mano puošmena!

QUOTE(Atlante @ 2005 10 03, 21:44)
O galima ne sukuosena ikelti o siaip kai graziai plaukai guli ?  ax.gif

QUOTE(Kramberis @ 2005 10 04, 13:03)
Nu kaikurių panų nesupratau, ten save tik reklamavo. Plaukuosenos nesuprasi, o veido grožio mes nevertinsime.

Nesupratau šio konkurso, sorry organizatoriai doh.gif . Galvojau ,kad pamatysiu foto tipo gražių įspūdingų ilgaplaukių ar šiaip super crazy vėjuose besiplaikstančių kudlų. Ale nu bliamba pamačiau vestuvių, ar šiaip iš serijos ,, kokia aš graži ane? "nuotraukų doh.gif doh.gif . Kol kas tik kelios atitinka mano suvokimui apie šį konkursą fotkės - bleiro ragana , kūtvėla nu ir Erszebeth dar doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 05 spalio 2005 - 14:38
sąvoka "gražūs plaukai" labai plati; kur kas platesnė, nei kai kam atrodo mirksiukas.gif

-------------------------------------------------------------

O man dideliausią įspūdį paliko Vakaro BANGA wub.gif good.gif
Atsakyti
Aš žiūrėdama į fotkę visų pirma kreipiu dėmesį i plaukus. Negaliu nuleisti akių nuo sveikai žvilgančių plaukų, nesvarbu jų ilgumas. Jei nušiurę, tai ilgi atrodo tik baisiau, šluota kažkokia. Mano manymu jei ilgi, tai turi būti kažkokie ypatingi, kad gerai atrodytų mirksiukas.gif
Už fotkes be veido tikrai nebalsuosiu. Man nepakanka matyti tik plaukus. Mėgstu matyti visą vaizdą, ar tie plaukai tikrai puošia jų šeimininkę smile.gif
Kolkas tik vieną fotkę mačiau dėl kurios gėda blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daurynka @ 2005 10 05, 10:21)

beja,man labai patiko viena iš pirmųjų nuotraukų..ta,su ilgu pavadinimu..:"pūsk vėjeli, pūsk smarkiau..."nežinau..man tokia natūrali,nuoširdi nuotraukytė..

Man ir si labiausiai istrigo.
Atsakyti
Man labai istrigo pav. "pasislepe garbanos"Matos ,kad sveiki ir zvilgantys plaukai...
O del per daug jau ilgi plaukai tai man ne schmoll.gif ..Nematau as ten grozio...Kaip "Sluota" ir tiek...Aisq labai daug vargo ir pastangu juos uzauginti..
Nu bet tik pats plaukas graziai atrodo..O ar jis tikrai puosia pacia seimininke?? g.gif (kalbu kai plaukai jau gerokai zemiau liemens tabaluoja)

Ps. Labai atsiprasau jei ka izeidziau ,bet mano tokia nuomone ir tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zora: 05 spalio 2005 - 17:17
QUOTE(Savūnė @ 2005 10 05, 10:32)
Juk, tikiuosi, dar bus konkursai „Akys – mano puošmena“, „Rankos – mano puošmena“, „Kojos – mano puošmena“, na ir dar apie tas puošmenas, kurias droviuosi minėti ax.gif

Galetu buti konkursas "Kojos-mano puosmena" blush2.gif thumbup.gif Nes plaukuosenos konkurse su savo plona plaukuosena nedrystu dalyvauti cry.gif biggrin.gif

"Vakaro banga" grazi foto labai wub.gif Bet atrodo profesionaliai daryta g.gif

"Pirmojo gimtadienio proga senelis mane nuskuto,
O 20-to isdroze sukas" thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Pratesimas is vaikystes konkurso thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
kaip saunu, kad tiek daug skirtingu nuomoniu, vienoms ilgi patinka, kitoms trumpi, bus idomu isvysti rezultatus rolleyes.gif
Atsakyti
o kodel manes neidejo sad.gif
Atsakyti
o as balsuosiu tik uz "naturalu plauku stovi", o ne uz laku, zeliu ir kt priemoniu sulypdytas sukuosenas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2005 10 05, 18:29)
Galetu buti konkursas "Kojos-mano puosmena" blush2.gif  thumbup.gif 
Nes plaukuosenos konkurse su savo plona plaukuosena nedrystu dalyvauti cry.gif  biggrin.gif

"Kojų palukai- mano puošmena" doh.gif doh.gif

Aš su savo NEplaukais sugalvojau, kaip sudalyvauti. Gražūs palukai- plati sąvoka rolleyes.gif
Atsakyti

i 
Priminimas:

Netvirtinamos nuotraukos, neatitinkančios konkurso aprašyme nurodytų pagrindinių sąlygų, pvz.: nuotraukoje jūs turite būti viena , yra atsiųsta nemažai nuotraukų, kuriose yra "pašalinių", todėl jos perkeltos į skyrelį "Neužpildytos", nesiųskite jų vėl ir vėl tvirtinimui smile.gif Taip pat netvirtiname vaikučių šukuosenų, bei intymių šukuosenų blink.gif (gal kitą kartą mirksiukas.gif biggrin.gif ).

Atsakyti
QUOTE(Kopa @ 2005 10 05, 20:31)
"Kojų palukai- mano puošmena" doh.gif  doh.gif

vat vat, aš norėjau įdėt rankų plaukus pasigrožėjimui laugh.gif laugh.gif pirma vieta garantuota, ale turbūt netinka pagal taisykles doh.gif laugh.gif
Atsakyti