Įkraunama...
Įkraunama...

Mažosios Medutės gimimo istorija

QUOTE(Casual @ 2009 11 25, 16:12)
nieko sau- 4 savaitem anksciau ir tokia nemazute  bigsmile.gif  thumbup.gif
Labai grazu varda dukrytei parinkote 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aciuks 4u.gif
As is pradziu galvojau, kad mazute, bet kai pasiskaiciau istoriju, tai irgi ziuriu, kad visai nemazute smile.gif
Atsakyti
Labai grazi istorija wub.gif

O kodel epiduros jums nesuleido, ar nepasiule, ar pati nenorejot ax.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LadyAgne: 28 lapkričio 2009 - 22:53
QUOTE(LadyAgne @ 2009 11 28, 21:52)
Labai grazi istorija  wub.gif

O kodel epiduros jums nesuleido, ar nepasiule, ar pati nenorejot  ax.gif ?

Aciu 4u.gif mirksiukas.gif
Kadangi ziauriai skaudejo, prasiau epidurinio. Bet pasake, kad tam skyriui jie epidurinio nedaro.... Pradejom klaust kaip patekt ten, kur daro g.gif Gal ir butu perkele, bet patikrino kakleli ir pasake, kad per velu doh.gif
Paskui palatoj dvi mamytes sake, kad jos irgi prase epiduro, bet jom irgi buvo per velu....
O per sekanti gimdyma (aisku, jei toks bus ax.gif ), butinai prasysiu epiduro, nes apsikvepavau tom dujom, kad jauciausi kazkokiam kitam pasaulyje, paskui nuo to petidino pradejau atsijunginet net tarp stumimu, taigi momentais neatsimenu paties to gimdymo.....
Atsakyti
o siaubeli unsure.gif , man dujom teko pakvepuot kai mane siuvo, tai ir liezuvis pynesi ir poto negera buvo... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyAgne @ 2009 11 29, 13:32)
o siaubeli  unsure.gif  , man dujom teko pakvepuot kai mane siuvo, tai ir liezuvis pynesi ir poto negera buvo...  schmoll.gif

Va butent smile.gif Malonumas menkas paskui. Bet geriau dujos negu nieko g.gif
Atsakyti
saunuole mamyte ir dukryte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke123 @ 2009 11 29, 17:48)
saunuole mamyte ir dukryte  4u.gif

Dekui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Saunuole mamyte, sakyciau irgi nemazai prisikankinai 4u.gif Ir draugas saunuolis, kad buvo salia, as db kai griztu mintimis i ta diena, tai niekaip neisivaizduoju, gimdymo be MB.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aissstute @ 2009 12 07, 17:56)
Saunuole mamyte, sakyciau irgi nemazai prisikankinai  4u.gif Ir draugas saunuolis, kad buvo salia, as db kai griztu mintimis i ta diena, tai niekaip neisivaizduoju, gimdymo be MB..  ax.gif

Dekui 4u.gif Teisybe, pakenteti ir man teko, tik trumpiau mirksiukas.gif O gimdymo be antros puses neisivaizduoju, nes jis LABAI DAUG padejo thumbup.gif
Atsakyti
saunuole mamyte ir Medute. sekmes jums blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fly* @ 2009 12 10, 16:38)
saunuole mamyte ir Medute. sekmes jums blush2.gif  4u.gif

Aciuks jums 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Stipriai mamytei 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Dukrytei 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti