Įkraunama...
Įkraunama...

Mažosios Medutės gimimo istorija

jetau,lb fainas dalykelis leliuko ir mamytes primas prisilietimas,zwilgsnis,nerealus dalykas 4u.gif sweikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
labai grazu!!!!!!!!!!!!!!!!! thumbup.gif
sekmes 4u.gif
Atsakyti
Aciu jums labai blush2.gif 4u.gif 4u.gif Negaliu patiketi kad dukrytei jau greitai metukai blink.gif Atrodo ka tik susilaukem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liolia79 @ 2009 10 19, 13:37)
Tai jus turbut Lietuvelej gimdet?... Kosmaras kazkoks - jei pinigais visus apdalini, tai pagalbos sulauksi, o jei ne - tai skausmas tavo problema... Todel dziaugiuosi, kad gimdziau ne Lietuvoj thumbup.gif
O vardas man vos ne nuo vaikystes istriges thumbup.gif  Aciu smile.gif

saunuole wub.gif labai grazi istorija 4u.gif 4u.gif vardas tikrai labai grazus, o ir su pasakymu sutinku bijociau lietuvoj gimdyt nes ytariu nerealios sumos....
Atsakyti
QUOTE(liolia79 @ 2009 10 25, 15:24)
Aciu uz linkejimus  smile.gif
Jums irgi didziausi sveikinimai 4u.gif Kaip faina!

Aciu uz gerus palinkejimus mums smile.gif .O JUMS DAUG LAIMES,SVEIKATOS!!!!!!!!!!Saunuole mamyte 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif As kol gime pirmoji dukra prasikamavau 15val,nes skatino gimdima ,antra vaika pagimdziau (sunu) labai greit ir lengvai gimdimas tetruko 3val su saremiais tai pat skatino, o trecia dziaugsmeli pagimdziau pati bet truko visa tai tai pat gan ilgai nuo 9val ryto iki 21.55val,tik tiek,kad tie saremiai galima sakyti vienas malonumas paliginant su dukros gimdimu.Bukit sveikutes!!!!! smile.gif
Atsakyti
Saunuole, labai panasus gimdymas i mano... 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Dekui jums labai blush2.gif 4u.gif
Agnute21 - laukiu istorijos mirksiukas.gif
Atsakyti
perskaiciau tavo istorija net asara istrysko ax.gif pati gimdziau anglijoje ir panasia istorija ir as patyriau... smile.gif buvo nuostabu kai ant krutines padejo mazyliuke kuri ziuri i tave dideliomis graziomis akimis smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif
Atsakyti
wub.gif tikiuosi kad ir mane priziurincios akuseres bus tokios mielos kaip ir pas tave blush2.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif Grazu smile.gif
Atsakyti
Dekui esamos ir busimos mamytes smile.gif 4u.gif
Atsakyti