QUOTE(Erbe @ 2006 07 26, 23:34)
Ir man su mažąja teko gulėti Santariškių Vaikų ligoninėje Išnešiotų naujagimių skyriuje, kur ir susipažinome su gyd. Juodelyte. Ji mane su vyru taip pat iš pradžių baisiausiai išgąsdino, bet po to aš stengiausi per daug tų jos kalbų į galvą neimti. Gydė gydė mus, bet po šiai dienai ir nežinau ar tą infekciją išgydė.. Vargšas tas mūsų vaikas per 3 gydymosi savaites Santariškėse gavo tiek antibiotikų kiek aš per visą savo gyvenimą neesu išgėrusi. Mano vyras tai iš viso kraupo. Sakė, kad reikia kuo greičiau iš tos ligoninės bėgti, nes tikrai mums vaiką nugydys. Ir atrodo, kad gal jis buvo teisus. Žodžiu išleido mus namo, bet priraše gerti antibiotikus ir man, ir mažąjai 4 kartus dienoje ir taip 14 dienų. Mes taip nesugebėjom. Gerėm tą Eritromicina 3 k/d 14 dienų. Net nenoriu viso to košmaro priisminti..
Teko ir mums su ja susidurti , aš taip ir neapsisprendžiu ar ji nekokia gyd. ar tiesiog labai protinga ir daug žino. Pirmiausia ką ji darė, tai mums su palatos kaimyne liepė tyrimus pasidaryti, o tai kainavo du šimtuas litų, atseit ji žinos nuo ko gydyti, bet po tyrimų vistiek nepakeitė vaikui antibiotikų , nes ir tie tinka, vaikas sveiksta... Baisu buvo klausytis palinkinių, kai aiškino, kad 10 dienų kurso antbiot. neeikia, kad užteks ir mažiau, maža to ji dar namo prirašė eritromicino visiems trims, vaikas galvojau nusividuriuos, gerai, kad pediatrė leido juos nutraukti, o aš antrą dieną juos gerdama pradėjau vemti, tai irgi iškarto mečiau. Daug ji labai kalba atėjusi į palatą, ir tikrai ne apie vaiką, jo būklę, o apie tai kaip reikia viską sustvarkyti prieš pastojant, apie prezervatyvų dydį ir panašiom temom, apie l;igas pasakoja tik kas baisiausia ir nuteikia tikrai nemaloniai, reikia kada iš jos gali sulaukti šypsenos. Gyrėsi ji kad važinėja į užsienį, tai gal ten ir pasisemia naujos info. Išvados kaip ir rašiau dvejpos, negaliu vienašališkai pasakyti, kad ji bloga ar gera Tik su ja sunku bendrauti, nereikia visko imti į galvą, nes antraip atrodo, kad pačios ligos užpuolė tik tavo vienos vaiką ir ateityje dar nežinia kuom sirgs...
Kol kas mes esam sveiki ir jokie plaučių uždegimai mūsų nepuolė kaip ji gąsdino, dėl to gėrėm eritromiciną, atceit išmanęs vaikas gavo infekciją ir plaučių uždegimas neišvengiamas Dabar niekas nepatikrins ar ji sakė tiesa, bent aš jau neturiu į ką labai protingo kreiptis ir pasikonsultuoti jau praėjusiom problemom.