QUOTE(Roset @ 2006 03 30, 21:41)
Ir kam aš šitą temą skaičiau rugsėji numatyta planinė operacija, tai teks susipažinti su santariškiu urologiniu skyriumi, taip nesinori ten važiuoti, o dar visokių baisių istorijų prisiskaičiau
nerpergyvenk, geri urologai
QUOTE(menade @ 2006 03 17, 23:11)
Gydė mus daktarė Brusokienė tokia labai maloni moteris. Sesutės tikrai rūpestingos,negailėjo patarimų ką tik iškeptai mamai
Mano nuomonė apie Brusokienę neitin Gulėjome, kai dukrai buvo 10 dienų. Bendrauja labai maloniai, bet nieko dorai neaiškina. Paklausiau, kaip dukros būklė, ar gerėja, tai atsakė, jog žiūrėsim, tirsim. O po to nieko nedarė, kodėl tokius vaistus vaikui skyrė ir neaišku. Atsakė: "Taigi jūsų vaikas neurologinis ligonis" Galit įsivaizduoti, ką išgirdus tokius žodžius galvoji. Jei ne sesučių palaikymas, patarimai, tikrai stogas būt nuvažiavęs.
QUOTE(amila @ 2006 03 04, 18:55)
Jeigu kas išgirsit Juodelytės pavardę - saugokitės, ten net darbuotojai šypsosi jai už nugaros, nes žino, kas per fruktas
Pritariu. Labai gerai zinoma si gydytoja Nemanau, kad galima pasakyti kazka gero apie ja.
Pritariu. Labai gerai zinoma si gydytoja Nemanau, kad galima pasakyti kazka gero apie ja.
Ir man su mažąja teko gulėti Santariškių Vaikų ligoninėje Išnešiotų naujagimių skyriuje, kur ir susipažinome su gyd. Juodelyte. Ji mane su vyru taip pat iš pradžių baisiausiai išgąsdino, bet po to aš stengiausi per daug tų jos kalbų į galvą neimti. Gydė gydė mus, bet po šiai dienai ir nežinau ar tą infekciją išgydė.. Vargšas tas mūsų vaikas per 3 gydymosi savaites Santariškėse gavo tiek antibiotikų kiek aš per visą savo gyvenimą neesu išgėrusi. Mano vyras tai iš viso kraupo. Sakė, kad reikia kuo greičiau iš tos ligoninės bėgti, nes tikrai mums vaiką nugydys. Ir atrodo, kad gal jis buvo teisus. Žodžiu išleido mus namo, bet priraše gerti antibiotikus ir man, ir mažąjai 4 kartus dienoje ir taip 14 dienų. Mes taip nesugebėjom. Gerėm tą Eritromicina 3 k/d 14 dienų. Net nenoriu viso to košmaro priisminti..
Gulėjom ir mes Santariškių išnešiotukuose.Personalas kaip kada:vienos sesutės fainos,kitos ne.Gydė mus gyd.Biliuvienė- visai nieko moteriškė,ir pažiūri, ir paaiškina kas neaišku.Tik mėgsta apsidrausti antibiotikais:kiša reikia,nereikia.Labiuasiai patenkinta esu ten konsultuojančiomis neurologe Černiauskaite ir kardiologe Vankevičiene.Tokios abi labai šiltos,patariančios ir nuraminančios.
Taigi, ir aš turėjau patiries su Santariškėmis. Ten reanimacijoje atsidalijo tinklainė, o jie nepajudino nė piršto, kai tokiu atveju būtina skubiai daryti operaciją. Dabar ruošiu dokumentus teismui, aš tiems žvėrims to neatleisiu.
Nors cia atsiliepimai apie urologini ir neblogi, bet as tas 3 savaites iki siol prisimenu kaip didziausia kosmara O va pediatrijos centre (kitoj kelio pusej) kiek teko gulet (o teko nemazai ), tai nei vieno blogo zodelio pasakyt negaliu....jautemes beveik kaip namie
Gal kas nors zinot kokia tvarka ygimtu sirdies ydu skyriui. Mes spali planuojam operuotis.Kelis kartus lankemes pas gyd. Gumbiene labai neisgasdino,bet skyriaus nemaciau.Ir net nezinau pas ka operuotis,nes kaip supratau Gumbiene neoperuoja.
O kokios nuomones apie Santariskiu ligonines ginekologus?
buvo tokia istorija: vaikui uzkilo temperatura 1dieni (37.7). auga 4 dantys, labai nepanikavau. antradienis: tempa 37.3-4, vakare vemia. treciadienis: tempa 37.3-4, vakare vemia. ketvirtadienis: vakare tempa 38.2. penktadienis/sestadienis: nieko. sekmadienis: 39.2
mums teko susidurti su :
-greitaja susiduriau 2dieni: diagnozavo apsinuodijima;
-poliklinikos gydytoja: diagnozavo dantu dygima;
-antakalnio ligonine: tyrimai geri, namo;
-santariskes: per 20 min zinojau diagnoze (ausu uzdegimas) ir vaziavom jau su receptais namo. po 2 dienu jau ejom i lauka.
buvau patenkinta, nes per ta savaite sakiau isprotesiu
mums teko susidurti su :
-greitaja susiduriau 2dieni: diagnozavo apsinuodijima;
-poliklinikos gydytoja: diagnozavo dantu dygima;
-antakalnio ligonine: tyrimai geri, namo;
-santariskes: per 20 min zinojau diagnoze (ausu uzdegimas) ir vaziavom jau su receptais namo. po 2 dienu jau ejom i lauka.
buvau patenkinta, nes per ta savaite sakiau isprotesiu
na mes irgi buvom tuose "siaugo namuose"..... neuro infekciniam skyriuj. po 1.5 paros isireikalvau popieriaus lapo ir parasiau kad atsisakau ligonines paslaugu ir isvykstu namo. oi koks triuksmas buvo sukiles!!!!! gryzus isikvieciau savo pipiro pediatre ta paskaicius israsa tepasake " mama visada zino kas geriau jos vaikui, aciu dievui kad ji is ten isivezet". greitai surado visas ligas ko nemate santariskese!!!!!!! ( mus isveze i santariskes renimacine). kita katrta nors ir nakti skambinsiu savo gydytojai, bet i santariskes
QUOTE(sonata tolvaisiene @ 2006 09 23, 12:48)
na mes irgi buvom tuose "siaugo namuose"..... neuro infekciniam skyriuj. po 1.5 paros isireikalvau popieriaus lapo ir parasiau kad atsisakau ligonines paslaugu ir isvykstu namo. oi koks triuksmas buvo sukiles!!!!! gryzus isikvieciau savo pipiro pediatre ta paskaicius israsa tepasake " mama visada zino kas geriau jos vaikui, aciu dievui kad ji is ten isivezet". greitai surado visas ligas ko nemate santariskese!!!!!!! ( mus isveze i santariskes renimacine). kita katrta nors ir nakti skambinsiu savo gydytojai, bet i santariskes
O tai kas ten tokio siaubingo nutiko