QUOTE(Ernesta @ 2004 04 15, 16:50)
Ne visuose skyriuose tokia betvarkė,tikrai ne visuose.Su dukryte teko gulėto ortopediniame skyriuje priežiūra gydytojai sesutes irgi .net stebėjausi naktimis dukrytė pradeda verkti man nespėjus iš lovos išlipti sesutė jau tarp duryje stovi ir jau teiraujasi,kas nutiko Nei vienai sesutei nieko nedaviau,tik išvažiuojant namo nunešiau didelį maišą saldainių ir kavos,nes buvau tikrai dėkinga už tokią priežiūra.Padėjau ant sesučių stalo ir pasakiau:kad visos pasivaišintų.Ir ką jūs sau manot vyr. sesuo atėjo ir padėkojo ,vos amo netekau.Dėl gydytojo atskira kalba,atsidėkojom ne saldainiais aišku,bet irgi paskutinę išvykimo dieną,o priežiūra dvi savaites buvo Tame skyriuje aplamai viskas padaryta,kad tik vaikui būtų geriau ir patogiau.Kadangi mano dukrytė po operacijos buvo sugipsuota ir negalėjo sedėti tai po skyrių aš ją vežiojau su lova,kad tik vaikui būtų geriau.
Taigi apie šį skyrių galiu atsiliepti tik iš geros ir labai geros pusės
Taigi apie šį skyrių galiu atsiliepti tik iš geros ir labai geros pusės
esu pati gulejus ortopediniame skyriuje tarybiniais laikais ir poto 96. viskas pasikeite ten. amerikonai sefuoja ta skyriu. bet ne tik palatos pasikeitusios, bet ir personalas. atsimenu is vaikystes ziezulas sesutes, kurios 96 patapo super svelnios ir tt. vadinas, kai reikalaujama is ju gero darbo jos ir dirba gerai.
manau jei kituose skyriuose butu geri vadovai tai nebutu tokios betvarkes.