QUOTE(Shery @ 2009 10 06, 22:49)
mazu lempeliu nera,kad nakti isijungt (tel pasisviesdavau) Kai mazius viduriavo kas 5 min buvo baisu.Nes vonioj jo paguldyt nebuvo kur,kad pamperi nuimt.
Aisku man nereikia,kad apie mane sokinetu. Man nesunku nueit ir paprasyt kazko. nes jos tikrai nesedi ir nosies nekrapsto.
Beje noriu pasakyt,kad kysio niekam nedavem (nemaciau reikalo,nes visi tikrai gerai dirbo)
Aisku man nereikia,kad apie mane sokinetu. Man nesunku nueit ir paprasyt kazko. nes jos tikrai nesedi ir nosies nekrapsto.
Beje noriu pasakyt,kad kysio niekam nedavem (nemaciau reikalo,nes visi tikrai gerai dirbo)
mes palikdavom tualete šviesą
o seselės tikrai superinės, visų pamainų. ir kai situacija sudėtinga, lakstė pas mus kas 5 minutes, ir vandenįš su termosais ir kt mums pačios nešiojo. tai nerealiai likom dėkingi, ir atsidėkojom išvykdami. jos tų ligonėlių turi tikrai daug, tai tikrai suprantu, kad prie kiekvieno negali taip šokinėti, ir kai jau mums pagerėjo, tai irgi patys nueidavom kai ko reik paprašyti, kojas turim.
QUOTE(juraciux @ 2009 10 30, 23:26)
Ne nu gal as kvaila bet skubia pagalba turi nemokamai suteikti kad ir kur mes esam prisiregistrave
žinok mes irgi tiap buvom įklivę, specialiai skambinau greitajai paklaust, kur važiuot, kad nereiktų lakstyti per ligonines, ir lygiai tiap apt sakė į Santarus, ir buvom vos neišvaryti nes vaikas jau tipo atsigavęs, skubios pagalbos sudėties nebėra...