Bandau prisijaukinti Photoshopą ir toks neaiškumas iškilo. Jei tik ką nors padarau nuotraukai, leidžia atlikti vieną veiksmą, o po to rašo, kad nepakanka erdvės ką nor keisti. Kame čia bėda, kur man tos erdvės ieškoti?
Bandau prisijaukinti Photoshopą ir toks neaiškumas iškilo. Jei tik ką nors padarau nuotraukai, leidžia atlikti vieną veiksmą, o po to rašo, kad nepakanka erdvės ką nor keisti. Kame čia bėda, kur man tos erdvės ieškoti?
kai dirbama PS , jis naudoja daug resursu. Todel kur jis yra zuinstaliuotas jam nuolat reikia pakankamai vietos. Man kai taip mesdavo lentele - as pratryniau C diska. dar jis gali buti vadinamas desctop
kazi ar cia "protingai" susakiau
kai dirbama PS , jis naudoja daug resursu. Todel kur jis yra zuinstaliuotas jam nuolat reikia pakankamai vietos. Man kai taip mesdavo lentele - as pratryniau C diska. dar jis gali buti vadinamas desctop
Sveikos, Airiduko mamyte atsiunte man PS,aciu jai bet neduoda net pabandyt 30 dienu, gal kada buvau atsisiuntus, bet taip ir nepabandziau juo pasinaudoti, nepamenu Ar imanoma gauti kazkokius kodukus kur praso Raso taip: please enter your serial number (cia kazkokio serijos koduko praso) enter your Activation code below and choose continue to proceed (ir cia kazka nori kad ivesciau )
Sveikos, Airiduko mamyte atsiunte man PS,aciu jai bet neduoda net pabandyt 30 dienu, gal kada buvau atsisiuntus, bet taip ir nepabandziau juo pasinaudoti, nepamenu Ar imanoma gauti kazkokius kodukus kur praso Raso taip:
please enter your serial number (cia kazkokio serijos koduko praso)
enter your Activation code below and choose continue to proceed (ir cia kazka nori kad ivesciau )
Sveiki, radau nuostabią temelę, tik gaila, kad paskutinę akimirką. Nors... Juk čia renkasi SUPERMAMOS. Ryt mano dukrytės jubiliejus, norėčiau padaryti jubiliejinio šampano etiketę, tik bėda, kad dar nesu tiek įgudusi ir laiko nėra kada mokytis. Tai gal kas pagelbėtų ir mesteltų man kokį šabloniuką? Būčiau laaabai dėkinga
kad tų šabloniukų ne vienas buvo visai neseniai įkeltas gal tik keliais psl reiktų pagrįšti atgal. paskutinėj temelėj tai tikrai buvo. o visų pvz reiktų ieškoti temutėj "viskas PS", nes čia tik plepaliukai