NEžinau,gal ne čia ieškau,bet nėra
ne čia pataikiau, atsiprašau
QUOTE(DANIELE22 @ 2009 09 07, 19:31)
NEžinau,gal ne čia ieškau,bet nėra
tikriausiai, paskutinį kartą naudojai gradient, todėl tavo kibirėlis liko pasislėpęs, va taip kaip mano paveikslėlyje tad savo kibirėlį gali rasti atsistojus ant gradient, kad išsiskleistų jo meniu (kaip kad esi padarius su kvadratu). pas tave gradient matau šalia trintuko
QUOTE(Nestta @ 2009 09 07, 20:12)
tikriausiai, paskutinį kartą naudojai gradient, todėl tavo kibirėlis liko pasislėpęs, va taip kaip mano paveikslėlyje tad savo kibirėlį gali rasti atsistojus ant gradient, kad išsiskleistų jo meniu (kaip kad esi padarius su kvadratu). pas tave gradient matau šalia trintuko
atradau,be galo tau dėkinga
QUOTE(Chera @ 2009 09 06, 22:28)
mazinti / didinti gali su "scale"... tik tempdama paveiksliuka laikyk "shift" klavisa. Didinsi/mazinsis proporcingai
p.s. sujungti sluoksnius gali paspaudziant ctrl+E
p.s. sujungti sluoksnius gali paspaudziant ctrl+E
Na va paprastai man paaiškint dar negana nežynau kas ta ''scale''kur jos ieškot
QUOTE(DANIELE22 @ 2009 09 07, 20:48)
atradau,be galo tau dėkinga
smagu, kad galėsi dbr darbuotis toliau, kai prireiks kibirėlio
QUOTE(almara @ 2009 09 07, 20:49)
Na va paprastai man paaiškint dar negana nežynau kas ta ''scale''kur jos ieškot
eini i EDIT - TRANSFORM - SCALE tada paveiksliukas tokiu kvardratuku apsibrezia. Ir tempiant su pele uz kurio tai kampo laikyti "shift" klavisa
QUOTE(Chera @ 2009 09 07, 20:59)
eini i EDIT - TRANSFORM - SCALE tada paveiksliukas tokiu kvardratuku apsibrezia. Ir tempiant su pele uz kurio tai kampo laikyti "shift" klavisa
Didžiulis dėkui
Pasirodo čia taikiau
Merginos, gal darote ką gražaus darželiui? Dienotvarkės, darbo laiko skelbimas, gal sveikinimą kokį su rugsėjo pirmąja? Artėja ir mokytojo tai kartu ir darželio auklėtojų diena ir pan. Išsisėmiau, kiek paieškojau, nieko nerandu, taip norisi ką gražaus pamatyt, gal fantazija atsigautų rolleyes.gif 4u.gif
Merginos, gal darote ką gražaus darželiui? Dienotvarkės, darbo laiko skelbimas, gal sveikinimą kokį su rugsėjo pirmąja? Artėja ir mokytojo tai kartu ir darželio auklėtojų diena ir pan. Išsisėmiau, kiek paieškojau, nieko nerandu, taip norisi ką gražaus pamatyt, gal fantazija atsigautų rolleyes.gif 4u.gif
QUOTE(barbarux @ 2009 09 08, 15:22)
Pasirodo čia taikiau
kas cia per v.... toks?