QUOTE(Inga26K @ 2009 12 02, 14:53)
aciu uz nurodyta programele,turiu ja,bet ar ten galima kaip nors pakeisti menesius i lietuviu? kas galetu pamokyti kaip su CS pasidaryti ta grozi? ir kokybiskai redaguoti nuotraukas.,teks ir toliau vargti,jau ketvirta diena,baigiu isproteti ir galva plysta
kad ši programa kalbėtų lietuviškai parsisiūsk štai ką
http://rapidshare.co...lang._failu.rar
čia temoje "kalendoriai" paskelbė Polemonas,aš tik nukopinau nuorodą,beje ir pati susilietuvinau,nes praeitais metais vargau,kol pervadinau visus mėnesius ir dienas,dabar tereikia pasirinti ir psio
SEKMĖS
Papildyta:
QUOTE(Dajulita @ 2009 12 02, 14:06)
Deja - aš gyvenu provincijoj - sūnus tik studijuoja KTU. Nežinau, gal kas ir mūsų kaime tuo užsiima, bet kol surasi
Manau atspausdinti printeriu, ant A4. Jei aišku, printeris, nesiožiuos - pirkau gerą, bet prieš keletą metų - praktiškai naujas stovi. Tik nesuprantu - nupirkau kitos firmos rašalines - kažkaip negražu man jo darbas. Dar "patreniruosiu" - jei ne - pirksiu naują - negaliu pakęsti nekokybiškų daiktų.
Aš pati užsakinėju kalendorius per čia www.eurokosfoto.lt jau treti metai užsiimu kalendorių gamy ba,bet pigesnio v arijanto ir geresnės kokybės-patikėkit manimi-nerasit
jei norit ,kad dydis būtu A4,tiesiog pasirenki foto 20x30 ir viskas ,vieneto kaina 1,99,o jei nori A5,tai pasirenki ,,nebepamenu kokį formatą,,pažiūrėsit -suprasit,o kokybė pačios suprantat-juk vistik foto
bet aišku,čia tik mano nuomonė-niekam jos neperšu
labiausei nekenčiu brendžio ir VWgolfų,,,bet kaip sakoma "dovanotam arkliui į dantis nežiūrima"