labuka
atsisiuntei sablona ar jau pagaminta etikete ir nori ant jos ka keisti?
jau viska pati atradau. aciu
QUOTE(Dajulita @ 2009 11 21, 12:21)
bet kad sniegas nejuda
QUOTE(SuperBrunetė @ 2009 11 23, 08:59)
bet kad sniegas nejuda
Tai ir sakau - parodyti nemoku - pas mane kompe juda - įkeliu - ne
Ir į avt. neina įsikelti normaliai: arba nejudantis - arba toooks išplaukęs, kad tik sniegas ir matosi Kažkaip ne taip išsaugau ar ką
QUOTE(Dajulita @ 2009 11 23, 09:17)
Tai ir sakau - parodyti nemoku - pas mane kompe juda - įkeliu - ne
Ir į avt. neina įsikelti normaliai: arba nejudantis - arba toooks išplaukęs, kad tik sniegas ir matosi Kažkaip ne taip išsaugau ar ką
kelk per www.radikal.ru nuimk visas varneles ir kopink 2 nuoroda,tada iskart dek cia.O del ko avatare nejuda nzn,jei kompe juda,tai turetu judet gal per didelis
QUOTE(Dajulita @ 2009 11 23, 15:00)
na taip,jei daraisi kaip avatara didelio neisidesi o jei siaip nori parodyti,gali gi ir didesni daryt
beje grazus darbelis
Kokio dydžio reikėtų saugoti gif tipo failus? Buvau išsaugojus didesnį - tai kaip "įvarė" į puslapį - ištampė visą temą.
Irce6 - ačiū - bet... pagyrų dar čia neverta Kokia 20 versija - kol išsaugojau kaip tiktų - paskui tik pačio efekto perpratimas, o ne kūryba.
Irce6 - ačiū - bet... pagyrų dar čia neverta Kokia 20 versija - kol išsaugojau kaip tiktų - paskui tik pačio efekto perpratimas, o ne kūryba.
Sveikos, gudruolės
Iš tiesų tai labai pavydžiu Jums, kad taip mokate dirbti. man dar vis nesiseka.
Norėjau paklausti, kažkur buvau radus, jog yra savanorių ,kurios nemokamai įkelia nuotraukas į atitinkamus rėmelius arba padaro kalendorius. gal galit suteikti tokią informaciją.
Vis dar bandysiu iėškot pati, bet jei ,kuri žinot ir pranešit, labai būsiu dėkinga
Ačiū.
Iš tiesų tai labai pavydžiu Jums, kad taip mokate dirbti. man dar vis nesiseka.
Norėjau paklausti, kažkur buvau radus, jog yra savanorių ,kurios nemokamai įkelia nuotraukas į atitinkamus rėmelius arba padaro kalendorius. gal galit suteikti tokią informaciją.
Vis dar bandysiu iėškot pati, bet jei ,kuri žinot ir pranešit, labai būsiu dėkinga
Ačiū.
Gal kas žinot , kaip iš JPG failo iškirpti tik 1 objektą ir įdėti ji į excel lentele bet taip iškirpti, kad objektas i excel persikeltu be JOKIO fono (su permatomu fonu) ir neuždengtų su savo fonu excel lenteles eiluciu. Paprastai iškirpus objektas buna su permatomu pagrindu tik PSD ir PDD tipuose, bet tikrai ne JPG. Kaip galima suderinti excel ir photoshop?
QUOTE(Tajanta @ 2009 11 24, 14:58)
Gal kas žinot , kaip iš JPG failo iškirpti tik 1 objektą ir įdėti ji į excel lentele bet taip iškirpti, kad objektas i excel persikeltu be JOKIO fono (su permatomu fonu) ir neuždengtų su savo fonu excel lenteles eiluciu. Paprastai iškirpus objektas buna su permatomu pagrindu tik PSD ir PDD tipuose, bet tikrai ne JPG. Kaip galima suderinti excel ir photoshop?
o nebandei pacia PS padaryti copy ir exelyje paste?
Bandziau..... persikelia vistiek su fonu, nors darau iskirpto objekto(o paskui netgi perkelto ant naujo sluoksnio) copy, o paskui excelyje paste....nesigauna, fonas is kazkur excelyje atsiranda nors kopijuoju be fono.. niekur nesu macius pamoku, kur galeciau paziuret...