Niekaip nesugalvoju kaip ten padarytas taip gražiai tekstas... Duokite kokių nors idėjų?
[/quote]
Laba, nežinau ar teisingai supratau klausimą, bet pabandysiu atsakyti taip, kaip supratau.
Jei Tu nori padaryti tekstą būtent tokios formos (gėlės žiedo lapelio) siūlau parašyti tekstą paprastai (naujam layeri), turiu omeny stačiakampio formos, o tada rasterizuoti lėjerį(užsižymėk lėjerį,paspausk dešinį palės klavišą, o tada pasirink "Rasterize layer") ir išsikirpti norimą formą. O t.y. pasirinkti kokį nors kirpimo įrankį (kuriuo tau patogiausia kirpti (pasirink ka nors iš "lasso tool" arba "marquee tool"), tada užsižymėjusi norimą formą, išsirink viršutinėje įrankių juostoje "Select">"Inverse" ir tada spaudi "Delete".
Tik šitas būdas tiks tuo atveju, jei Tavo tekstas neturės turinio (ta prasme parašyta jame bus Love, love love love ir t.t.), jei tekstas turės pasakojamąjį turinį, šis būdas bus nelabai patogus...
Nežinau ar aiškiai nupasakojau, bet aš daryčiau būtent taip
QUOTE(Gitatuka @ 2009 11 17, 20:34)
Pimiausiai atsidarai A4 formato baltą lapą. Pasirenki foną - užtempi. Toliau jau tempi kalendoriaus tinklelį, jį sumažini. Vėliau atsidarai nuotrauką sumažini iki reikiamo, norimo dydžio tada atsidarius rėmelį jį paprastai užtempi ant nuotraukos. Ir taip gali sudeti kiek norisi foto.
viskas aisku, tikrai nebuvo sunku o dar gali pasakyt kokie ismatavimai A4 formato lapo 20*30 cm ar koks?
QUOTE(panterrriuke86 @ 2009 11 19, 16:45)
kokie ismatavimai A4 formato lapo 20*30 cm ar koks?
21x29.7
QUOTE(SuperBrunetė @ 2009 11 15, 23:28)
Sveikutes, noriu labai ismokti ant foto padaryti sniega ir nemoku gal kuri galetu mane pamokinti arba nuoroda ideti kaip taip padaryti
nieks nepades
QUOTE(Irce6 @ 2009 11 21, 09:24)
aciukas einu mokintis
Klausimelis: turiu dideles nuotraukas (1920x2560 ), reikia is ju iskirpti reikalingus fragmentus ir is ju padaryti vienodo dydzio paveiksliukus (900x800).
Seka, speju turetu buti:
- nukerpu nereikalingus krastus
- sumazinu paveiksliuka iki truputi didesnio nei man reikalingas
- paleidziu nustatyto dydzio zymejima man reikalingoj vietoj
Deja, paskutinis punktas nesigauna
Is anksto aciu
Seka, speju turetu buti:
- nukerpu nereikalingus krastus
- sumazinu paveiksliuka iki truputi didesnio nei man reikalingas
- paleidziu nustatyto dydzio zymejima man reikalingoj vietoj
Deja, paskutinis punktas nesigauna
Is anksto aciu
Nu visai =iopla - nesigauna man su tuo sniegu - nejuda nei velnio
QUOTE(fajerė @ 2009 11 19, 13:25)
Laba, nežinau ar teisingai supratau klausimą, bet pabandysiu atsakyti taip, kaip supratau.
Jei Tu nori padaryti tekstą būtent tokios formos (gėlės žiedo lapelio) siūlau parašyti tekstą paprastai (naujam layeri), turiu omeny stačiakampio formos, o tada rasterizuoti lėjerį(užsižymėk lėjerį,paspausk dešinį palės klavišą, o tada pasirink "Rasterize layer") ir išsikirpti norimą formą. O t.y. pasirinkti kokį nors kirpimo įrankį (kuriuo tau patogiausia kirpti (pasirink ka nors iš "lasso tool" arba "marquee tool"), tada užsižymėjusi norimą formą, išsirink viršutinėje įrankių juostoje "Select">"Inverse" ir tada spaudi "Delete".
Tik šitas būdas tiks tuo atveju, jei Tavo tekstas neturės turinio (ta prasme parašyta jame bus Love, love love love ir t.t.), jei tekstas turės pasakojamąjį turinį, šis būdas bus nelabai patogus...
Dėkoju. Išbandysiu, nes su Rastering layer dar neteko susidurti.
Gal ir man kas padės:
man labai reikia padaryti etiketes ant butelių. Susirandu internete pavyzdžius, bet niekaip nesuprantu kaip daryti Gal kuri esate dariusi?
man labai reikia padaryti etiketes ant butelių. Susirandu internete pavyzdžius, bet niekaip nesuprantu kaip daryti Gal kuri esate dariusi?