laba diena supermamytes.susiduriau as su tokia problema,mano veido oda lb problematiska ir foto labai negraziai atrodo.taigi as norejau paklausti as su photoshop'u galeciau ja pakoreguoti?palyginti paviesinti ar patamsinti ir t.t.
jei taip tai kokia programele nesudetinga galetumet rekomenduoti?
is anksto dekui
Na keleta nuotrauku padariau pagal standartinius ismatavimus,o kitos gaunasi "istampytos" (veidai,kunai ir kt.tai ilgi,tai platus).Kaip jas padaryt,kad ir matmenys butu standartiniai ir nuotraukos vaizdas normalus,nebesuprantu,padekit prasau
QUOTE(redukee @ 2009 09 25, 12:29)
laba diena supermamytes.susiduriau as su tokia problema,mano veido oda lb problematiska ir foto labai negraziai atrodo.taigi as norejau paklausti as su photoshop'u galeciau ja pakoreguoti?palyginti paviesinti ar patamsinti ir t.t.
is anksto dekui
is anksto dekui
visagalis photoshopas gali tau padaryti "kudikio skaitumo" oda
QUOTE(redukee @ 2009 09 25, 12:29)
is anksto dekui
is anksto dekui
viena iš lengvesnių Photo Editor labai gerai tinka veido koregavimui lyginimui
QUOTE(Airiduko mamyte @ 2009 09 25, 16:36)
viena iš lengvesnių Photo Editor labai gerai tinka veido koregavimui lyginimui
laaaaaaaaaaaaaabai jums aciu
einu ieskot,parsisiust ir isbandyt
QUOTE(redukee @ 2009 09 25, 15:41)
nėra už ką pamėgink turėtu patikti
Sveikos,
na ir gera temuke. Kadangi as savamoksle, tai cia daznai uzsuksiu pasiskaitinet..
na ir gera temuke. Kadangi as savamoksle, tai cia daznai uzsuksiu pasiskaitinet..
Labas
Paskaičiau jūsų PS temukes, radau daug geros informacijos. Be to pasėdejusi ir pastudijavusi jau kai ką moku . Išmokau uždėti rėmelius, dubliuoti, padaryti lietaus efekta, užfiksuoti akimirką ir viena daikta perkelti ant kito fono.
Labai ačiū jums už tokias temukes, labai pravertė
Paskaičiau jūsų PS temukes, radau daug geros informacijos. Be to pasėdejusi ir pastudijavusi jau kai ką moku . Išmokau uždėti rėmelius, dubliuoti, padaryti lietaus efekta, užfiksuoti akimirką ir viena daikta perkelti ant kito fono.
Labai ačiū jums už tokias temukes, labai pravertė
kad veidas įdėtas į kostiumą, tai taip. bet dar padarytas veidui efektas, kuris realiai nuotraukai suteikia piešinio efektą. nete yra tokių pamokėlių tikrai, nes ir pati buvau bandžiusi
sveikutes ,galkas turite tokia programele Face On Body ka galite apie ja pasakyti ?