Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų šventimas Kaune ir jo apylinkėse

QUOTE(ingridziukas34 @ 2013 04 24, 21:13)
o kiek kainuoja issinuomoti?imat su nakvyne ar be ax.gif

Mes imam su nakvyne, kur jau ten apsile namo vaziuosim biggrin.gif . Istikro, tai sveciai nekauneciai, tai vat ir suguldysim mirksiukas.gif Daugiau i AZ parasiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Audrita @ 2013 04 28, 07:50)
mes sventem Medziotoju uzeigoj (berods taip vadinasi) rotuses aikstej, viskas super, meniu pasiderinom torta atsinesem, saleje mes vieni, dar ir pasipuosem(balionu daug heliniu)

drinks_cheers.gif mes shventeme 2010m. tenais, super buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Audrita @ 2013 04 28, 14:50)
mes sventem Medziotoju uzeigoj (berods taip vadinasi) rotuses aikstej, viskas super, meniu pasiderinom torta atsinesem, saleje mes vieni, dar ir pasipuosem(balionu daug heliniu)

Idomu, kaip yra su ta Medziotoju uzeiga g.gif Musu vaikiuko krikstynos vyko s.m. kovo 31 d. ir kai is pat pradziu taremes su tuo restoranu ir klausem, ar bus galima atsinesti savo torta, tai mums atsake, kad draudziama pagal visas taisykles ir saldumynus turesime imti is ju. Todel mums ir atkrito sita vieta.
Bet uztat krikstynas smagiai atsventeme restorane "Senieji rusiai", maistas buvo super, aptarnavimas taip pat, leido ir savo torta atsinesti ir dar graziai ji mums pateike (turiu omeny su fejerverku) thumbup.gif
Buvom labai patenkinti clap_1.gif
Papildyta:
O jei kas nori daryti dideles krikstynas, iesko su nakvyne, geru maistu ir gali pavaziuoti siek tiek nuo Kauno (kazkur apie 40 km), tai rekomenduociau "Medziotoju sostine" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajorine @ 2013 04 30, 04:52)
Idomu, kaip yra su ta Medziotoju uzeiga  g.gif  Musu vaikiuko krikstynos vyko s.m. kovo 31 d. ir kai is pat pradziu taremes su tuo restoranu ir klausem, ar bus galima atsinesti savo torta, tai mums atsake, kad draudziama pagal visas taisykles

mes ir tortus neshemes savo ir alkoholi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rashkyte: 01 gegužės 2013 - 04:28
mums tik sake, kad tortas nebutu is turgaus (manau bijo apsinuodijimo) as is bijolos uzsakinejau.na kad net ne mur mur kad negalima...o alkoholi emem is restorano kiek pamenu, nes tik berods 2 buteliai vyno (negeriantys, ne to susirinke ir ne daug zmoniu tai pilnai uzteko)
beje mes taip pat 2010 birzeli....sale po kaire tik iejus, man super...
Atsakyti
QUOTE(Audrita @ 2013 05 01, 02:28)
mums tik sake, kad tortas nebutu is turgaus (manau bijo apsinuodijimo) as is bijolos uzsakinejau.na kad net ne mur mur kad negalima...o alkoholi emem is restorano kiek pamenu, nes tik berods 2 buteliai vyno (negeriantys, ne to susirinke ir ne daug zmoniu tai pilnai uzteko)
beje mes taip pat 2010 birzeli....sale po kaire tik iejus, man super...

mums del torto nieko nesake, bet mes visad emem ish Gulbinienes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gijoma @ 2012 09 02, 12:15)
Aš noriu reabilituoti smile.gif  Šventėm 18d ir esam labai patenkinti thumbup.gif  Maistas visas buvo skanus ir šviežias (gavom viską, ką buvom užsakę ir dar daug į namus liko) Karštus ėmėm vištieną ir karbonadus -minkšti ir tikrai lengvai įkandami  biggrin.gif , o padažus patiekė atskirai-tuo buvo visi patenkinti, nes kiekvienas pasirinko sau tinkamą.Labai skani naminė gira  thumbup.gif  Puošimas salės -  mūsų pačių, o stalas paserviruotas labai gražiai-gėlytės,akmenėliai,žvakės. Atvažiavus viską radome paruošta.Malonios barmenės-vis pasiteiraudavo ar ko netrūksta.Šventės metu papildomai dar kepė blyneliu vaikams smile.gif Man tikrai patiko ir rekomenduoju thumbup.gif ( nors čia pasiskaičiusi komentarus ir nerimavau  smile.gif )

Gal dar kas nors atsiliepimų apie lokio pastogę?
Atsakyti
Visom letenom saukiu uz DEIVINA thumbup.gif

Siuo metu ten viskas isgrazeje (as turiu omenyje tik lauka), irengtas naujas labai grazus fontanas po didele pastoge, labai graziai ispuosta lauko pavesine, tiltelis i ta pavesine skendi gelese, prudelyje zydi daug daug leliju, visa aplinka labai graziai atsodinta vejomis ir krumeliu labirintais, o svarbiausia DIDELE IR PUIKI VAIKU ZAIDIMU AISKSTELE thumbup.gif

Pavesines nuoma 50 litu Joje tiek daug vietos kad net lietaus metu vaikai galetu isdykauti ir zaisti ar sokti smile.gif.

Puikiai pateiktas maistas, padengtas stalas kaip priklauso su baltoms spaltiesem ir medziaginem (o ne popierinem) servetelem kievienam, padekoruoja net stala gelem (mano sveciai vos neisnese geliu, nes mane kad cia musu dovanotos lotuliukas.gif ), Tikrai labai skanus maistas, patiekiamas graziuose induose ir t.t. Kodel as cia tai viska vardinu... nes daugeliui susidares ispudis kad restoranas prie kelio tai ksirtas tik furistams gal ar kaip... Zinokite vakare kai mes sventeme, tai aplamai visoje teritorijoje nematem jokiu pasaliniu zmoniu schmoll.gif Ten aktyvesnis veiksmas vyksta tik iki kokiu 18 valandos manau o paskui tikrai istusteje...

Mes 11 ausugusiu ir 7 vaikus (be pavesines nuomos) pamaitinom uz 450 litu: karsti, alaus uzkandziai, vyno uzkandziai, vaisiai, vynas, karsti ir salti gerimai.
Atsakyti
Dar vienas atsiliepimas apie Nakties magiją. Šventėm ten savo dukrytės krikštynas. Tai ką galiu pasakyti: vieta tikrai gera, salytė labai jauki, karštą dieną džiaugėmės, kad buvo kondicionierius, dar gerai, kad yra tas uždaras kiemas. thumbup.gif Bet jei renkantis svarbu maistas, tai šiuo atžvilgiu ten silpnokai, Dar karštas patiekalas normaliai, bet šalti užkandžiai, tai tikrai ne stebuklas schmoll.gif
Atsakyti
Pritariu, Nakties magijoj maistas tragiskas, siaip aplinka normali, bet maistas doh.gif
man maistas cia skanus, mes daznai ir i namus is cia uzsisakom
http://kavine-svajone.lt/
Atsakyti
Na, mes uzsirezervavom liepos menesi vykstancioms krikstynoms "Broliu mene" sodybele. Man ten taip grazu. Vasara bus dar graziau. Tai po visko jau galesiu parasyti atsiliepimus smile.gif
Atsakyti
Laba diena,

as taip pat planuoju dukros krikstynas smile.gif Gal kuri darete svente ar planuojate daryti Kauno restorane Gralis?
kokie atsiliepimai? Maistas, aptarnavimas?

Aciu uz atsakyma smile.gif
Atsakyti