Penktadieni atsventem sunaus Krikstynas Lokio pastogej
http://lokiopastoge.lt/pirtis-kaune
Siaip mes su vyru megstam sia kavine, daznai ten nuvaziuojam pavalgyt,skanu ir palyginus nebrangu, todel be didesniu dvejoniu ja issirinkom ir Krikstynoms...Ir aplinka grazi, sutvarkyta, ir sale erdvi,nors emem mazaja, bet 15kai zmoniu net per didele
Taigi issirinkom,viska sutarem, bet atvaziavus sutarta valanda ant stalo buvo tik pora saltu patiekalu.....nors mes atvaziavom net veliau nei taremes,salti dar tik buvo nesami....leksciu nebuvo isvis....musu paliktos stalo korteles is vakaro buvo paliktos ant kedziu.....Karstus emem karbonadus....jie man ne is tolo i karbonadus nepanasus buvo....mesa kieta....nors siaip eiline diena atvaziavus ir uzsisakius karbonada gausi tikrai skanu Padarem isvada, kad ko gero pobuviam valgius ruosia kita vireja
Jei kam idomu zmogui mokejom po 35lt. ir dar 3butelius turejom is ju pirkti. Visa kita leido veztis patiems, cia pliusas. Ir vaisius atveztus graziai supjauste ir pateike. Kazkas minejo kad sitoj vietoj nenusiseke,as skustis negaliu
Na bet, nepaisant siu nesusipratimu su maistu, visa kita buvo grazu....ir balionus mum paliko nuo kitos sventes, ir kur buvom is vakaro palike papuosimus, papuose....Barmene, labai maloni:) Na ir siaip, gera muzika, puiki nuotaika, geras oras dare savo ir neleido gilintis i nemalonias smulkmenas
Gal kas gali patarti pirtelę iki 800 lt 20 suaugusiu ir vaikų 6?
QUOTE(meskius_0417 @ 2011 09 13, 12:10)
kokiam mieste?
QUOTE(meskius_0417 @ 2011 09 13, 12:10)
http://www.skelbiu.l...#adCommentsArea
Cia yra sale,pirtis, kubilas,galima uzsisakyti ir maista. Seimininke tikrai labai skaniai valgyt daro Be to, aplinka man labai patinka cia,yra kur akis paganyti. Kiek ten yra fotkiu, tai neatspindi realybes....Balti povai, juodos gulbes! Super! Bet pati pirtele nera didele....O kainos cia maciau sitam skelbime komentaruose surasytos,pasiziurekit,gal tiks
cia visi svencia vasara o as krikstinsiu per kaledas
tiesa pasakius taip ir nesupratau kur geriausiai butu su vaikais kelioms valandoms salyte issinuomoti...
norisi ne tik stalo, noriu pasamdyti vaikams pasaku heroju, kad pora valandu juos uzimtu..
tai kaip supratau senamiestyje geriausiai?
tiesa pasakius taip ir nesupratau kur geriausiai butu su vaikais kelioms valandoms salyte issinuomoti...
norisi ne tik stalo, noriu pasamdyti vaikams pasaku heroju, kad pora valandu juos uzimtu..
tai kaip supratau senamiestyje geriausiai?
Mielos mamytes noreciau jusu pagelbos...
Kovo men kne norim maziuka kriksyti.....taciau esu ne kne tat nelb pazystu kno tat klausiu Jusu patarimo
Maziuka krikstysim Zemuosese Sanciuose prie buvisio "Ruglio" vyras sake kavine kas ten buvo kaunieciai zino, ten yra panemunes baznycia
Gal zinot ten netoli kokia kavinuke trumpam pasedejimui su vaikais?
Kai gristam i lt keliom sav tai lb sunku ir dar ne savas miestas
Kovo men kne norim maziuka kriksyti.....taciau esu ne kne tat nelb pazystu kno tat klausiu Jusu patarimo
Maziuka krikstysim Zemuosese Sanciuose prie buvisio "Ruglio" vyras sake kavine kas ten buvo kaunieciai zino, ten yra panemunes baznycia
QUOTE(Alinuks2 @ 2012 01 14, 13:15)
Mielos mamytes noreciau jusu pagelbos...
nesupratau - Šančiuose ar PAnemunėje krikštysit? Panemunėj Eglė yra...
Sanciuose krikstysime maziuka
gal nauju atsiliepimu yra apie medziotoju uzeiga ? linkstu prie jos dbr , bet bus 10 zmoniu, tai mazoji salyte per maza , o toje meneje idomu kur skirta iki 20 zmoniu ar leistu buti ..
idomu gal kas zinote kiek dbr atsieina 1 zmogui .?trbut viskas pabrange radau postus senesniu metu ..
idomu gal kas zinote kiek dbr atsieina 1 zmogui .?trbut viskas pabrange radau postus senesniu metu ..
Sveikutes, as irgi planuoju vaiko krikštynas man labai patiko tinklapis restoranai.lt
O patiko tuo, pad parasiau uzklausą visiems restoranams iš karto tai dabar liko tik sulaukti atsakymu, ka kiekvienas iš jų gali pasūlyti ir iš to rinksiuosi, nes taip labai sunku visus apziureti kas kur prie ko o cia išsiunte uzklausa is kart kazkur 30 restoranu, esantiems kaune
O patiko tuo, pad parasiau uzklausą visiems restoranams iš karto tai dabar liko tik sulaukti atsakymu, ka kiekvienas iš jų gali pasūlyti ir iš to rinksiuosi, nes taip labai sunku visus apziureti kas kur prie ko o cia išsiunte uzklausa is kart kazkur 30 restoranu, esantiems kaune
gal kuri galit rekomenduoti kur skaniai ir nebrangiai pavalgyti krikštynų pietus? bus nedaug žmonių.nes jau nieko neišmąstome.